Tips over Hotel Hilton Sharks Bay**** in Sharm el Sheikh | Zoover

Ras Nusrani, Sharks Bay, 203, Sharm el Sheikh

11 tips van Hilton Sharks Bay****

22-5-2012
Eric

Boek vooral geen kamer met zeezicht en betaal niet extra want Hilton Sharks Bay heeft maar een paar kamers met zeezicht en die worden NIET apart gehouden voor mensen die hebben bijbetaald.

2-5-2012
dimitri_beuken

Vraag om een kamer in het oude gedeelte; dit is sfeervoller. Het nieuwe gedeelte heeft ook last van opstijgende vliegtuigen.
In het oude gedeelte moet je de kamers, beginnend met cijfer 9 mijden. De airco-units van het naastgelegen resort zorgen voor een vervelend geluid in dit gebouw.

25-4-2012
Kim

De rif bij het hotel is mooi

15-4-2012
Ali Ghafari

Ga hier zeker duiken en quad-safari is ook heel spannend om te doen.

7-3-2012
Kel

Snorkels kun je tegen betaling van een borg huren, dit is zeker een aanraden, het koraal is er erg mooi!!
Uitgeweest naar Tai Mahal, toffe openlucht discotheek!!

13-2-2012
eva zuidhof

- Ik zou de volgende keer geen duik excusie meer nemen. Wat ik al zei, koraal ligt om de hoek van het hotel.

- Neem bij de excusie quat rijden een prive gids dan voorkom je dat je in dut op je quat en ga je als een malle!

-hou er rekening mee dat je niet zomaar effe kan winkelen. Egyptenaren gooien al hun charmes in de strijd om iets aan je te verkopen. Als je echt iets wilt hebben, laat een man afdingen. Bleek te bij ons het beste te werken!! Ach ja..als ik het maar had!!

11-2-2012
J de Kramer

Boek bij voor 10 euro per nacht in een kamer in het nieuwe deel (ter plaatse)

28-12-2011
cruiser

Verschrikkelijk mooi rif pal aan het strand, moet je echt zien.
Het nieuwe winkel gebied net buiten het hotel ziet er heel mooi uit, er is zelfs een flinke overdekte schaatbaan, schaatsen te huur je hoeft ze dus niet mee te nemen.

13-11-2011
John van Dijk

Romantic diner aan zee is een must do.

13-11-2011
Derk

Vraag een kamer in het oude gedeelte
Minder of geen geluits overlast van vliegtuigen
Ik vond het oudergedeelte gezeliger

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip