Hotel Hilton Sharks Bay**** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.282 bezoekers online
Home > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Hilton Sharks Bay****

Beoordelingen Hotel Hilton Sharks Bay****

10 februari 2012

Hotel Hilton Sharks Bay**** Sharm el Sheikh

Hotel Hilton Sharks Bay scoort een 8,5 uit 10, op basis van 231 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hilton Sharks Bay****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hilton Sharks Bay**** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 71 vakantiefoto's van Hotel Hilton Sharks Bay**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Hilton Sharks Bay**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Hilton Sharks Bay**** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

217 beoordelingen over Hilton Sharks Bay****

met partner, Feb. 2012
Super vakantie
Granzier
9-2-2012 Hotel bezocht van 3101 tot 070212. Zeer vrienderlijk personeel, bijna overdreven. Eten goed verzorgt, van alles wat wils. Kamers in gebouw 300 aan renovatie toe maar toch schoon. Kamers aan de overkant mooier.

met oudere kinderen, Jan. 2012
Korte (8dagen),perfecte vakantie gehad.
Egroeg Klots
11-1-2012 De naam "Hilton" schept toch de nodige verwachtingen !! Ligging perfect,
dicht bij het strand, geen drukke straat met winkels in de directe omgeving, rustig ruim opgezet resort met meer dan voldoende voorzieningen. Personeel is zeer behulpzaam en uiterst vriendelijk (hello Holland.....), maar....wie goed doet goed ontmoet...
Kamers, duurdere, (betere ???) werden met bijbetaling aangeboden echter de "standaard" kamers waren ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. "Probleempjes" werden direct opgelost!!
Eten: voor elk wat wils!! Wel in de gaten houden dat je in Egypte bent en je enigszins dient aan te passen, wij hebben van het eten genoten!!
Strand (lees: zee) is misschien wat moeilijk toegankelijk voor ouderen en ouders met kleine kinderen,...take your time!!
Voor herhaling vatbaar??? ABSOLUUT !!

met partner, 2011
Het komt wel goed schatje !!
John van Dijk
13-11-2011 Voor de 12 e keer hier geweest super hotel. Hebben wel wat dingen veranderd. Kamers gerenoveerd in het oude gedeelte. Service nog steeds super iedereen zorgt goed voor je. Lunch in the Sunset is uitgebreider maar je moet aan je tafeltje bestellen dus daar is het wel druk met de lunch tijd. Het eten was super zeker in Il Rustico, hier moet je van te voren reserveren zodat het niet al te vol is. Kortom we komen hier nog wel vaker.

alleenreizend, Nov. 2011
Te gek hotel
Derk
13-11-2011 Mooi hotel zat in het oude gedelte
Vriendelijk personeel
Goet van eten en drinken
Niet zo veel russen

met partner, Nov. 2011
Prima voor een keer
Peter en Anita
26-11-2011 Wij zaten in het nieuwe gedeelte , omdat het oude gedeeltelijk wordt gerenoveerd.Kamer prachtig en erg goed schoon, elke dag nieuwe handdoeken. het strand vonden wij niets, erg klein en snel gevuld met mensen .
Het ontbijt was prima, maar zowel de lunche als het diner smaakte alles hetzelfde , je je drank kreeg je pas als je eten op was , behalve als je de ober fooi gaf dan bleven ze dran brengen.

Dus was prima voor een keer !!!!

met partner, Okt. 2011
Nog nooit zo'n ongezellig restaurant gezien
cruiser
28-12-2011 Super groot hotel in 2 gedeelten,1 op de startbaan ( zaten wij ) en het andere gedeelte dicht bij strand, hier zijn ze de kamers aan het opknappen, als ze klaar zijn gaan ze duurder worden( hoorden wij ) oude gedeelte ziet er erg gezellig uit,nieuw gedeelte is iets luxer met giga zwembad.
Zeer slecht voor een Hilton vonden wij dat er totaal GEEN Wifi te ontvangen is, in deze tijd moet dat niet kunnen vinden wij.!en geen BVN,dus geen nederlandse tv wel rusland en duitse zenders.
Ook jammer van de restaurants inrichtingen, super ongezellig, behalve die shoarma tent daar is het nog wel te doen.
Wel het restaurant bij het zwembad is te doen, lekkere patat en hamburgers.
Eten vonden wij helemaal niets in de verschillende restaurants.

Fantastisch!
J&J
19-10-2011 Dit hotel wordt met 4 sterren aangeduid, maar is volgens ons beter dan de meeste 5 sterren hotels. Wij verbleven in het gezellige "oude" gedeelte waar natuurlijk altijd wel iets is te vinden dat geen 4 sterren waard is. Maar over het algemeen een super hotel. De kamers zijn netjes en schoon, met elke dag schoon beddegoed en voldoende handdoeken die steeds in de meest creatieve vormen op je bed worden klaargelegd. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk kun je eens iemand treffen die z'n dag niet heeft, maar dat hebben we allemaal wel eens. Het eten is ons 100% meegevallen. Er was keus genoeg, en ook de kwaliteit is goed. Ook de rauwe groenten waar ik altijd een beetje huiverig voor ben, waren heerlijk. We hebben er niets van opgelopen. Iemand die zegt dat het eten slecht is heeft wat ons betreft geen smaak, of is erg pietluttig...

Prima hotel (niet teveel voor betalen!)
Sander Gerding
14-10-2011 Naar Egyptische maatstaven geloof ik wel dat dit hotel 4 sterren waard is.
We zaten in het "oude" gedeelte. Hier was niet veel van te merken, daar onze (ruime) kamer net gerenoveerd was en hierdoor er alles erg nieuw en schoon uitzag. Verder werden de kamers zeer goed schoongemaakt en kregen we elke dag schoon beddegoed.
Wel jammer dat je een stukje moet lopen naar het strand (verschillende rots plateaus op diverse hoogtes). Het rif is wel echt een fantastische extra!
Het grote zwembad bij het "oude" gedeelte was groot en diep genoeg, maar werd erg slecht gereinigd (1x per week?), waardoor er altijd een vieze "film" op het water dreef. Het zwembad in het nieuwe gedeelte was een stuk groter, maar erg ondiep. Ook was de afwerking hiervan slecht te noemen.
Het eten was (in alle buffetrestaurants) zeer eentonig en bijna altijd koud! Het Italiaanse restaurant (reserveren) was wel goed.
Het personeel en animatie team was erg vriendelijk.
De Health & Spa is echt aan te raden! We hebben ons hier een aantal keren laten masseren (Egyptisch & Thais) en dit was erg goed en zeer betaalbaar. Wel vooraf een goede prijs bedingen, anders betaal je teveel.
Als je 's avonds lopend het hotel uitgaat naar de "boulevard", dan zijn er daar een aantal terrassen (met optredens), waar je lekker en gezellig kunt zitten, zonder opdringerige personen.
Aangezien het hotel zelf een eigen rif heeft om te kunnen snorkelen/duiken, loont het zich niet om bijv. naar Tiran Island te gaan om te gaan snorkelen (hebben wij wel gedaan). Je ziet daar nl. niets extra's (is het te diep voor).
De excursie Moses Mountain (Sinaï berg) 's nachts (heb nog nooit zoveel sterren gezien) te beklimmen is een aanrader. Dit kun je te voet (zoals ons) of dmv kameel doen. Super zwaar, maar erg mooie zonsopgang!

met partner, Okt. 2011
Geweldig Hotel
Riet
18-10-2011 Een hele fijne week gehad in Shark Bay ,boven verwachting.
Zeer mooi hotel,wij zaten in het nieuwe gedeelte, was groot opgezet maar konden gebruik maken van een busje op het eigen terrein dat je van A naar Z bracht.personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Heerlijke zwembaden met poolbars zat ruimte met ligstoelen,eten ook prima iedere avond een thema uit een bepaald land,en zat keus.

Prima hotel
Ella Knook
6-10-2011 Prima hotel, nieuwe gedeelte is mooi, met een prachtig zwembad, heerlijke temperatuur.Eten was op zich goed, maar na een week heb je dat wel gehad.plaatselijke wijn is niet te drinken. Kamer was schitterend, heel schoon, alles wordt heel goed bijgehouden. Het rif voor het hotel is schitterend om te snorkelen.Soho square is leuk om 's avonds naar toe te lopen met wat winkeltjes en optredens, helemaal niet opdringerig. Kortom prima hotel, goede prijs.

alleenreizend (2)