Hotel Faraana Heights Resort**** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Faraana Heights Resort****

6,6

26 mei 2012

inkomhal

Beoordelingen Hotel Faraana Heights Resort****

Sharm el Sheikh
Hotel Faraana Heights Resort scoort een 7,7 uit 10, op basis van 112 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Faraana Heights Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Faraana Heights Resort**** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 204 vakantiefoto's van Hotel Faraana Heights Resort**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Faraana Heights Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Faraana Heights Resort**** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

100 beoordelingen over Faraana Heights Resort****

5,9
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heel relax!"
Bianca
15-4-2012 Veel vliegen, bijna zoveel als Russen en Polen. Echte varkens zijn het! Het personeel verdient tussen 50 en 100€ per maand en die zwijnen laden tot 4 borden p.p. vol om het daarna grotendeels te laten liggen om weg te gooien, echt ergerlijk!! Personeel is super vriendelijk en met af en toe een kleine fooi gaan er werelden voor je open! Wij werden er behandeld als koningen!!! Het eten, tja, als je het wil hebben gelijk thuis dan moet je thuis blijven! Deze mensen doen hun best. Mij hebben ze geleerd om tevreden te zijn met wat je krijgt. We zijn het allemaal veel te goed gewoon! Paardrijden daar is echt super!!

met vrienden, Mrt. 2012
"Voor relax vakantie geschikt."
Melissa
15-4-2012 Eind maart samen met een vriendin op relax vakantie geweest naar dit resort. Het is een prachtig resort, alles zit er op en aan. Het personeel is erg vriendelijk en proberen je je op je gemak te stellen, ze zijn niet opdringerig.
Tijdens onze periode was het zeer rustig op het resort in de eerste dagen hooguit 30 man, later in de week werd het drukker. Het eten was daarom niet goed, weinig variatie, snel koud omdat er maar weinig mensen van eten.
Het drinken was wel prima zolang je er geen alcohol in wilde. De kamers waren prima, lekker groot met een grote badkamer.
Om naar de zee te gaan, kon je met een busje wat je regelmatig oppikte maar dit strand was erg saai en leeg. Je ligt ook helemaal afgelegen van de rest ong. 15min
Conclusie:
Wil je echt voor om te relaxen een weekje weg is dit een prima resort, maar voor overige bestemmingen is het geen goed hotel.

met partner, Jan. 2012
"Goed te vertoeven"
Johanna
8-2-2012 Zijn net terug van een weekje relaxen in het Faraana Heights resort in Sharm el Sheik. Prima Hotel en ze doen alle mogelijke manieren om het je zo veel mogelijk naar je zin te maken. Het was er erg rustig en hoofdzakelijk Russen, jonge stelletjes , maar geen last. Een handje vol Nederlanders. Animatieteam erg Russisch gericht en niet veel te doen gehad vanwege weinig bezoekers. Wij gingen er ook heen om een weekje te relaxen en. Iets doen en daar is het goed te doen. Zelf vinden ze het ook veel te rustig maar dat komt door de onrusten in Caïro dat mensen Egypte vermijden. Daar niets van gemerkt. Wij zaten er na de rellen van het voetballen en niets gemerkt gezien op de tv wat er gaande was.
Het eten is goed te doen niet zoveel variatie in het eten maar zeker niet vies. Even een stukje wandelen is niet te doen er is alleen maar zand buiten het resort.

met partner, Jan. 2012
"Fijne vakantie"
Yvonne Keller
11-3-2012 Wij zijn een weekje in deze accommodatie geweest . Het ligt afgelegen maar met een busje ben je zo in bij de markt of bij de winkeltjes. De mensen zijn erg aardig en ze doen er alles aan om je van dienst te kunnen zijn . De kamers worden elke dag schoongemaakt en wanneer je om een extra handdoek vraagt is dat geen enkel probleem . Het eten is prima . Voor ieder wat wils . Wanneer je een weekje wilt relaxen is het hier prima vertoeven . Een aanrader.

met vrienden, Jan. 2012
"Mooi hotel MAAR NIETS TE BELEVEN"
carla
6-2-2012 ik en mijn zus hebben dit hotel geboekt voor 8 dagen
na aankomst hebben wij er 1 nacht geslapen en zijn naar een ander resort vertrokken .
ervalt in de omgeving niet te zien,hotel is prachtig. maar doordat er weinig vakantiegangers in dit hotel waren is het heel ongezellig.
jammer van zo n mooi resort

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Super vakantie"
Jesnik
5-1-2012 Net terug van een week vakantie, (wat te kort was) in Faaran Heights Resort
super hotel, super zwembad, grote schone kamers, vriendelijk peroneel, spreken niet allemaal engels maar als dat je dat zou willen moet je naar engeland op vakantie gaan, men doet er hier alles aan om het naar het zin te maken, eten met de kerst is onbeschrijfbaar zo super en groots.
De zee die te voet of per hotel busje is te bereiken is super vooral als je 100 meter naar rechts gaat snorkelen bij het rif, je ziet dan vissen als of je in het aquarium zwemt.
Het hotel licht ietswat afgelegen, maar als je 10 minuten loop zit je al in het dorp met gezellige winkeltjes met alles er op en aan, en anders neem je een blauw busje of een taxi, die kosten bijna niets en brengen je zo naar diverse bekende uitgaans plaatsen(Naama Bay,old market, elmakato enz) kortom een super hotel om weer gauw naar terug te keren, maar dan langer dan een week.

met vrienden, Nov. 2011
"Prima hotel maar net niet de puntjes op de i"
simone
2-12-2011 Faraana Heights is een mooi en leuk hotel met een paar maars....
Het eten is prima maar een week lang hetzelfde
Bar is prima maar papieren bekertjes
Bar is prima maar je kan niet echt gzellig zitten
Zwembad mooi maar ijs en ijskoud.
Aankleding is mooi maar net niet af.
De bediening is echt wel supervriendelijk. Het busje naar La Strada (toeristen winkelstrip) is ook prima en binnen 10 minuten kan je er ook met een taxi staan.
De kamer was super leuk, alleen hadden we graag een dikkere deken gehad (maar kan je gewoon vragen, bleek toen we weg gingen).

In de periode dat wij er waren waren er bijna geen russen en ze waren ook absoluut niet irritant... Mocht je via Pyramide diving een trip boeken, we krijgen nog steeds 15 dollar van ze.

met vrienden, Nov. 2011
"Valt tegen"
Arthur
10-11-2011 Bij aankomst zagen we dat de kamers niet echt proper waren ( uitgekauwde kauwgom naast de telefoon) Personeel spreekt grotendeels geen engels. Vaak miscommunicatie. Ook management belooft veel maar komt afspraken niet na. Niet service gericht. 80% russen die zich echt niet kunnen gedragen. Veel sterke drank al vroeg in de ochtend, door jong en oud besteld. Vaak met bekers tegelijk. Geen wijntje beschikbaar maar wel wodka, rum, etc. wat in grote hoeveelheden afgenomen werd. Karig strand, moeilijk bereikbaar, zonder rif. Geen tot zeer weinig vissenleven in het water voor het hotel. Het eten is niet om naar huis te schrijven en de koffie in bij het buffet is echt niet te drinken. Heel luide muziek die ook tot de (mooie) rustige zwembaden doorklinkt. In dit seizoen veel vliegen. Zeer hinderlijk. Hotel ligt (te) ver van de leuke shopping mall. Luchthaven van Sharm blijft een crime.

met vrienden, Okt. 2011
"Nooit Meer!"
Yvonne
11-11-2011 Heel veel Russen, is goedkoop, dus ook goedkope russen. Kamers ok, maar niet echt schoon. Geen snorkelmogelijkheden, slechts één bar, drankjes in papieren colabekers, eten slecht, op t strand geen bar o.i.d. Wij hebben de dagen afgeteld om weer naar huis te kunnen....
Uitzicht op telefoonzendmast. Wel mooie zwembaden. Ligging aan het eind van Sharm, dus niks in de buurt. Wij zeggen: ga er niet naartoe!!!

met partner, 2011
"Prachtig hotel"
Fam Vink
3-10-2011 Ook wij hebben een prettig verblijf in dit hotel gehad. Het hotel en de bijbehorende faciliteiten zijn prachtig aangelegd, een enorm fijn zwembad dat speels is aangelegd met waterpartijen grotten en een wildwater/golfslagbad.
Kamers zijn goed en hebben een inloopdouche.
Het ontbijt is goed. Lunch en Diner redelijk. Te weinig variatie in het eten. Animatie team redelijk. Nadelen zijn de vele trappen, niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Er is 1 fles drinkwater bij aankomst, daarna dien je zelf voor drinkwater te zorgen. Dit is te koop bij de bar voor 1 liter betaal je 2 euro. Wij zijn niet ziek geweest van het eten. Onzin dus.