Hotel Dreams Beach Resort***** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.090 bezoekers online
Home > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Dreams Beach Resort*****

Beoordelingen Hotel Dreams Beach Resort*****

10 februari 2012

Hotel Dreams Beach Resort***** Sharm el Sheikh

Hotel Dreams Beach Resort scoort een 8,2 uit 10, op basis van 855 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dreams Beach Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dreams Beach Resort***** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 520 vakantiefoto's van Hotel Dreams Beach Resort***** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Dreams Beach Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Dreams Beach Resort***** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

822 beoordelingen over Dreams Beach Resort*****

met oudere kinderen
Heerlijk hotel, echt vakantie gevoel!!
Rosa
4-2-2012 heerlijk hotel, Gaan in juni 2012 weer.Zijn ook al vaker in een ander hotel geweest,ook heel goed,maar je betaalt voor dreams beach gewoon veel minder en je krijgt wel de zelfde service, kamers zijn bijna aleemaal gerenoveerd,maar hier slaap je eigenlijk alleen maar,ligging hotel is heel mooi,zwembaden zijn er genoeg want je mag ook gebruik maken van Dreams vacation,dit geld ook voor het all inn concept.Niet twijfelen,gewoon boeken,en bedenk als je het personeel met respect behandeld doen zij dat ook met jouw,en af en toe een fooi en hun dag is goed,en wil je dan wat extra"s zoals drinken in je koelkast of een extra handdoek geen probleem.Neem de gratis shuttle bus naar na"ama bay of ga lopen naar het nieuwe centrum,of naar Alf leila wa leila,boek via de jongens op het het strand een kamelen rit,of ga zwemmen met dolfijnen,je ziet er is genoeg te doen.en verder genieten,het is vakantie!

met partner, Jan. 2012
Geen vijf sterren waard !
Dirk
30-1-2012 Dreams beach resort is op zich een mooi hotel, laagbouw, mooie kamers ... maar absoluut geen vijf sterren (meer) waard!
Onze badkamer was afgeleefd en onze douche lekte gewoon.
Iedere dag wel moeten bellen naar receptie omdat ze te weinig of geen handdoeken achter gelaten hadden.
Eten : Eigenlijk geen opmerkingen, iedere dag goed gegeten en voldoende keuze (eten was ook altijd vers en warm eten was warm)
Ligging : ver van alles maar wel pal aan de rode zee die gewoonweg prachtig is.
Lokale alcohol niet te drinken en je hebt een busje nodig om naar een andere plaats te gaan voor een lekkere cocktail (naama bay)
Mensen : Supervriendelijk in het hotel, ze doen echt hun best maar zelfs op het terrein in het hotel komen ze je voortdurend lastig vallen om vanalles te verkopen ...

Dus voor de avonturiers onder ons die hun plan weten te trekken, ga er gerust naartoe, maar wil je een zorgeloze vakantie all in dan boek je best een ander hotel vrees ik ...

met vrienden, Jan. 2012
Blijft geweldig!
Nathalie
15-1-2012 Voor de vierde keer in Dreams Beach geweest, blijft geweldig. Goede service, zeer vriendelijk personeel, goed eten en nette kamers. Zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Heerlijke kerstvakantie
Egon
8-1-2012 Heerlijke vakantie gehad. Onze kamer was prima: schoon, alles werkte (anderen hadden minder geluk), uitzicht op park en zee, elke dag schoonmaak en handdoeken; all inclusive uitstekend: genoeg keuze met restaurants en eten, kwaliteit en temp goed, drankjes prima, aparte zwemhanddoeken; ligging bijna perfect: je loopt zo de zee in met prachtig koraalrif en meer vissen dan je op glasboottrip krijgt te zien, Bedoeinencafe met schitterend uitzicht over Golf van Akaba, op 20 min van vliegveld, paar minuten (per taxi) van Old Market, ver genoeg verwijderd van Naama Bay (houden wij niet van), alle uitstapjes in en vanuit hotel te boeken; 2 verwarmde zwembaden (1 voor kinderen), alleen animatieteam was gericht op 20+ (meer advanced salesteam). Opdringerigheid verkopers (van uitstapjes, beauty, spa, etc.) viel mee. Rest van personeel vriendelijk en behulpzaam. Ook hier ruwe Russen, maar niet zoveel als in Hurghada :-). Reis, transfer, begeleiding (dank Mohammed) via touroperator ook prima.

Goed en degelijk hotel!!!!
Sander & Astrid
29-12-2011 Is nu voor de tiende keer dat ik in Egypte ben geweest en altijd een ander hotel heb gehad. Dit hotel is beter dan gemiddeld, wij hadden geen klachten behalve over het warm water uit de kraan. Denk dat we aan het einde van de leiding zaten want het duurde erg lang ±10min tot wij warm water hadden.

Het is een goed hotel maar je kan het niet vergelijken met een 5 sterren hotel in Nederland. Maar dat kan je volgens mij met bijna geen 1 hotel in Egypte. Denk dat het hotel voor Nederlandse begrippen een 3a4 sterren zou krijgen.

Ik zelf zou er nog een tweede keer naar toe gaan.

met partner, Dec. 2011
Goed hotel
R menges
29-12-2011 Goed hotel met zeer vriendelijk personeel.Ruime kamers.Het eten is smakelijk maat in de neven restaurants erg éézijdig.
Weinig entertainment in de avond.
Het is jammer met dat mooie weer dat je niet buiten kunt ontbijten.

met partner, Dec. 2011
Prima Hotel
Germen en Janny Nau...
25-12-2011 Gisteren terug uit Dreams Beach.
Fijne tijd gehad, leuke mensen ontmoet.
Mooie plek: zwembaden, snorkelen voor de deur, ieder kan er zijn plek vinden.
Eten: voor elk wat wils met vriendelijke bediening.
Overal geldt: "Wie goed doet, goed ontmoet."
Mensen die over dit hotel zeuren moeten zich schamen.

Germen en Janny Nauta

Fantastische vakantie
Hanny
27-11-2011 De service was erg goed en het personeel was erg vriendelijk. Het eten was erg goed. Je kunt er tot laat na middernacht gewoon drankjes krijgen (zonder betaling). Het ontbijtbuffet was zeer goed. Iedere dag verse broodjes, er was keuze genoeg. Aan het strand werden de drankjes als je wilde gebracht en anders kon je volop halen aan de strandbar, hier kon je overigens ook na 11.30 flensjes halen. Bij beide zwembaden was een restaurant waar ook voldoende te eten en te drinken was. Mocht je na 23.30 nog trek hebben dan kon je ook nog gaan snacken. De kamers werden iedere dag schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken. In de buurt zijn voldoende winkelcentra om te shoppen. Op de dag van vertrek kon je als je dat aangaf 's middags gebruik maken van de douches van het wellnescentrum. Wij hebben heerlijk kunnen snorkelen bij het rif voor het hotel.

Gewldig hotel
monique
14-11-2011 we zijn net terug van een heerlijke week in dit hotel.
zeer vriendelijk personeel die alles voor je doet.
stranden zijn mooi en het huisrif is echt geweldig om te snorkelen, hier hoef je geen snorkelexcursie voor te boeken!
Als je hier de negatieve reacties leest van gasten zegt dat,naar mijn mening, meer over hun dan over het hotel.
Wij hebben een fantastiche vakantie gehad en zijn zeker van plan om nog eens terug te gaan

Heerlijk resort
Harm Bruinsma
19-11-2011 Wij zijn gisteren terug gekomen van een geweldige vakantie van 11 dagen, wij hebben erg genoten en ook de mensen zijn geweldig. Toen wij vertrokken waren wij geschrokken van enkele negatieve reacties, maar daar kunnen wij ons beslist niet in vinden. De mensen doen alles om het je naar de zin te maken, wij hadden een afspraak in een restaurant maar omdat mijn vrouw zich niet lekker voelde hebben wij dit moeten annuleren. Men kwam meteen met het voorstel om eten op de kamer te brengen, dit zonder kosten, wilden ze niets van weten, geweldig toch!! Ook de kamer werd prima onderhouden, en een kleine fooi werd erg op prijs gesteld. Men moet een ding niet vergeten, het is Egypte, en daar gelden iets ander normen dan bij ons. Kortom mensen geniet en leg niet op elke slak zout, het verpest je vakantie.

zakelijk (1)
met een groep (8)