8-6-2011
Voor de eerste keer naar Egypte geweest, goede lastminute gepakt. Dus gingen vrij goedkoop weg. Weinig verwachtingen, maar heel veel terug gekregen!
Schoon, netjes, koud drinken, vriendelijk personeel, goede animatie (indien je er van houdt), HET ZWEMBADWATER IS ABSOLUUT NIET KOUD!!!
De kamers zijn goed, fijne bedden en netjes, alleen de kitranden in de badkamer mochten te wensen over laten.
Het snorkelen is fantastisch, qua excursie was de 5 in 1 leuk alleen het snorkelen in blue hole viel ons tegen. Wel een aanrader is Tiran exclusieve als je van snorkelen houdt, hebben we gehoord.
Wij willen onze vaste ober Wael nog bedanken voor de goede service en zijn altijd vrolijke smile! Mocht u in de cocktailbar gaan zitten, knoop dan een praatje aan met Mahmoet ook een geweldig leuke en vriendelijke ober. Wij vinden dit hotel echt een aanrader en gaan zeker ook terug. Het eten was gewoon goed ook voor mensen die niet veel lusten zoals ik, je kan eruit genoeg kiezen. Was fijne vakantie!
7-11-2011
Wij zaten in tijdnood en hebben een goedkope deal kunnen sluiten toevallig de datum dat wij konden was hier plek, wij waren per persoon 600 euro kwijt voor twee weken. wij gingen van eind mei / begin juni. Terwijl het normaal 1200/1300 per persoon is. Het is opzich een redelijk hotel, simpele grote kamers, en het eten is lopend buffet, je hebt ook een ala carte restaurant waar je tegen betaling s'avonds kunt eten, s'ochtend en s'middags kun je er wel gratis eten, en de pizza's zijn wel overheerlijk. Ik ben wel blij dat wij die deal van 600 euro hadden, anders was ik zwaar teleurgesteld geweest. Het strand is niet groot, wel kan je er super snorkelen. (snorkel uitrusting kan je huren voor 5 euro p.p) Exursie's zijn leuk, de zeilboot & 5 in 1. Super lekker weer, Vervelend was het s'avonds was het niet erg leuk, en de russen werden heeeel erg voorgetrokken, ook bijna geen plek s'avonds. Alcohol ook niets bijzonders, locale rum, vodka etc. voorderest niets lekkers.