Hotel Concorde El Salam***** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Concorde El Salam*****

26 mei 2012

Hotel Concorde El Salam***** Sharm el Sheikh

Beoordelingen Hotel Concorde El Salam*****

White Knight Beach, PO Box 91, Sharm el Sheikh
Hotel Concorde El Salam scoort een 8,4 uit 10, op basis van 153 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Concorde El Salam*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Concorde El Salam***** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 164 vakantiefoto's van Hotel Concorde El Salam***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Concorde El Salam***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Concorde El Salam***** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

149 beoordelingen over Concorde El Salam*****

"Zeker voor herhaling vatbaar"
Wies en Frank
12-10-2011 te gek hotel, alles klopt, eten prima, vriendelijk personeel, en altijd super behulpzaam.
Kies wel voor hotel front, als je de vliegtuigen niet wilt horen.
Wel bijna iedereen diaree gehad, maar dat noemen ze de vloek van de farao.TIP: ga gewoon de eerste dag naar de pharmacy en haal diax, dan weet je zeker dat je geen diaree krijgt.
Nog een tip: ga als je land op scharm el sheikh gewoon waar staat VISUM 15 dollar, daar krijg je je visum en geld retour als je teveel of euro's geeft. Bij de stand van de touroperator moet je 17 euro betalen en geen wisselgeld!!

"Leuk hotel,goed verzorgd"
F. Korringa
4-9-2011 We zijn net terug vanuit egypte, hotel concorde.
We zaten in het front gedeelte, mooie kamers en modern ingericht.
Het eten is goed, en de Italiaan is een aanrader.
Het personeel is erg aardig en doet goed zijn best.
Als je problemen hebt met diaree, geen probleem want er is een goede docter aanwezig.
Het front gedeelte heeft een betere liging dan het sport.
Hou je niet van vliegtuigen kijken, ga dan voor het front gedeelte, en is minder russchische jeugd en dus ook minder overlast.
Verder goed vertoeven daar, een aanrader.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed hotel, eten kan beter"
Bas
21-8-2011 'S avonds aangekomen bleek dat de normale kamers overboekt waren. We werden gratis overgeplaatst naar een gigantische familiesuite met 2 badkamers.

Het hotel heeft een prachtig huisrif en doet ook haar best om dat te behouden. Op de pier zit constant een jongen in de gaten te houden of men netjes van het koraal afblijft etc.

Het enige minpunt was voor ons het eten. Om de dag stonden er dezelfde gerechten. Het ontbijt en de lunch (of BBQ bij het zwembad!) zijn goed te doen. De pizza bij de italiaan aan het strand is ook aan te raden. Het avondeten was erg smakeloos en vaak zag je dan ook halfvolle borden mee terug gaan. Wellicht had de beperkte keuze ook wat te maken met de verbouwing van het restaurant die op het moment van ons verblijf gaande was.

Een aanrader is om 's avonds op het terras bij de Oriëntal bar (boven) te gaan zitten . De jongen die daar de waterpijpen verzorgt is echt een ontzettend toffe man en heeft ons op de dag van vertrek zelfs uitgezwaaid!

"Het plaatselijke blankenberge voor de egyptenaren"
familie met kindere...
15-7-2011 Dit hotel word overspoeld door egyptenaren, zij zwaaien hier de plak en bepalen wat je mag en niet mag! 50% egyptenaren, 35% russen en de rest zijn europeanen. met als gevolg dat er gezwommen word kledij, boerka's en andere toestanden. Nog nooit meegemaakt in Egypyte. Voor ons nooit meer!

"Geweldige vakantie gehad!"
sabina
8-6-2011 Voor de eerste keer naar Egypte geweest, goede lastminute gepakt. Dus gingen vrij goedkoop weg. Weinig verwachtingen, maar heel veel terug gekregen!
Schoon, netjes, koud drinken, vriendelijk personeel, goede animatie (indien je er van houdt), HET ZWEMBADWATER IS ABSOLUUT NIET KOUD!!!
De kamers zijn goed, fijne bedden en netjes, alleen de kitranden in de badkamer mochten te wensen over laten.
Het snorkelen is fantastisch, qua excursie was de 5 in 1 leuk alleen het snorkelen in blue hole viel ons tegen. Wel een aanrader is Tiran exclusieve als je van snorkelen houdt, hebben we gehoord.
Wij willen onze vaste ober Wael nog bedanken voor de goede service en zijn altijd vrolijke smile! Mocht u in de cocktailbar gaan zitten, knoop dan een praatje aan met Mahmoet ook een geweldig leuke en vriendelijke ober. Wij vinden dit hotel echt een aanrader en gaan zeker ook terug. Het eten was gewoon goed ook voor mensen die niet veel lusten zoals ik, je kan eruit genoeg kiezen. Was fijne vakantie!

met partner, Mei 2011
"We werden als echte gasten behandeld"
Roger e Aparecida
27-5-2011 We waren enigszins huiverig om naar Egypte op vakantie te gaan. Na dit hotel bezocht te hebben is die vrees geheel verdwenen, wat een relaxte tijd hebben we gehad. We gaan zeker terug. Alles netjes en schoon, eten prima (en ik ben ook kieskeurig en heb een zwakke maag). Animatie, ook in de avond tijdens het eten zeer professioneel. Personeel, uiterst netjes (gekleed) en heel vriendelijk en behulpzaam (daar kunnen we in Europe nog wat van leren). Gewoon niets te klagen gehad. Zeer aan te bevelen, je zult er geen spijt van krijgen.

"Redelijk..."
Anoeshka
7-11-2011 Wij zaten in tijdnood en hebben een goedkope deal kunnen sluiten toevallig de datum dat wij konden was hier plek, wij waren per persoon 600 euro kwijt voor twee weken. wij gingen van eind mei / begin juni. Terwijl het normaal 1200/1300 per persoon is. Het is opzich een redelijk hotel, simpele grote kamers, en het eten is lopend buffet, je hebt ook een ala carte restaurant waar je tegen betaling s'avonds kunt eten, s'ochtend en s'middags kun je er wel gratis eten, en de pizza's zijn wel overheerlijk. Ik ben wel blij dat wij die deal van 600 euro hadden, anders was ik zwaar teleurgesteld geweest. Het strand is niet groot, wel kan je er super snorkelen. (snorkel uitrusting kan je huren voor 5 euro p.p) Exursie's zijn leuk, de zeilboot & 5 in 1. Super lekker weer, Vervelend was het s'avonds was het niet erg leuk, en de russen werden heeeel erg voorgetrokken, ook bijna geen plek s'avonds. Alcohol ook niets bijzonders, locale rum, vodka etc. voorderest niets lekkers.

met partner, Mei 2011
"Blijft een mooi en gezellig hotel"
Monique en Gert-Jan
23-5-2011 We zijn net weer terug uit Egypte na 12 dagen in dit hotel gezeten te hebben. Het blijft een mooi en gezellig hotel waar wij altijd plezier hebben met het personeel. Dus waarom klagen. Het zwemwater is koud, maar na 20 seconden in dat water ben je er aan gewend en bij 40 graden is dat helemaal geen probleem.
Maar we zijn er al voor de 3e keer geweest maar het is wel de laatste keer.
Waarom dan de laatste keer? Het eten is goed, maar weinig gevarieerd.
Mochten we de vorige keren tot vertrektijd op de kamer blijven, dat is nu beperkt tot 17:00 uur, en dan moet je eruit. Jammer, want in december waren we in Sea Life en die doet niet moeilijk.

Al met al een perfecte vakantie, gezellig en goed uitgerust, Egypte blijft wel ons vakantieland!

"Heerlijke vakantie"
j j
7-6-2011 wij zaten in sport en ja dan hoor je de vliegtuigen, kamers wat verouderd, service prima, eten lekker en best wel gevarieerd, vriendelijk personeel, genoeg ligbedden bij het zwembad en prima verbinding via shuttle bus met front iedere 10 min ideaal om naar strand te gaan.
prachtige vissen gezien!
vlakbij winkelstraat gezellig om s avonds even naar toe te gaan.

alleenreizend, Nov. 2010
"Goed hotel"
Nick
21-2-2011 Was erg goed allemaal. Ik ben moeilijk qua eten in een hotel, maar het eten was top. Zat keus. Alleen het zwembadwater was KOUD!!