Hotel Club El Faraana Reef**** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Club El Faraana Reef****

5,9

26 mei 2012

Hotel Club El Faraana Reef**** Sharm el Sheikh

Beoordelingen Hotel Club El Faraana Reef****

Marine sport club street, Hadabah om El sid, 34511, Sharm el Sheikh
Hotel Club El Faraana Reef scoort een 7,7 uit 10, op basis van 122 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Club El Faraana Reef****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Club El Faraana Reef**** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 104 vakantiefoto's van Hotel Club El Faraana Reef**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Club El Faraana Reef**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Club El Faraana Reef**** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

94 beoordelingen over Club El Faraana Reef****

5,7
met een groep, Dec. 2011
"Goede keuze"
Yvonne Bakker
30-12-2011 Wij zijn met de hele familie met leeftijden varierend van 7 tot 75 jaar en een ieder heeft zich uitstekend vermaakt. Als je de zee ingaat zie je direct heel veel mooie vissen. Voor het rif grote roggen van 1 meter gezien en Lion fish. Je kan 's morgens gemakkelijk over het rif zwemmen en de andere kant van het prachtige rif bekijken. Het eten was goed en niemand is ziek geweest. Ruime keuze, naast lekkere pasta ook altijd rijst en iets van aardappels. De loungetent is ook heel leuk en ze hebben er lekkere milkshakes.
De "Old Market" is op een half uur lopen of 5 minuten met de taxi makkelijk te bereiken. De taxi is heel goedkoop en voor € 3,50 heb je een enkeltje naar de "Old Market" en voor € 6 zit je in Naama Bay.

Je moet in de winkels wel goed afdingen. De werkelijke prijs is meestal 1/3 van de prijs die het eerst wordt opgegeven.

Een aanrader!

met vrienden, Dec. 2011
"Heel geschikt voor snorkelen vanaf het strand"
bettyp59
11-12-2011 El Farana Reef ligt aan een rif waar ook iedere dag veel boten aanleggen om te snorkelen of duiken.
Eten redelijk, positief dat er bij de buffetten wordt opgeschept door het personeel zodat iedereen van alle gerechten kan eten.
Vreemd dat je bij de bars geen wijn kunt krijgen, wel sterke drank en bier. Alleen bij het eten is er wijn.

Het complex wordt goed schoongehouden. Niemand in ons gezelschap is ziek geweest.
Jammer dat sommige bezoekers uit het Oostblok zichzelf volgieten met drank tot ze letterlijk omvallen.

"Super Resort, beste tot nu toe"
Esther
27-8-2011 Super Fantastische Sprookjes-achtig Resort. 6e maal Egypte, beste resort tot nu toe. Ik snap alle "klagers" niet. Kunnen jullie soms niet lezen? Mensen klagen over de afgelegen locatie, de vele trappen, het eten enz. Allemaal onterecht, als je de moeite zou nemen om je eerst eens te verdiepen in het land en resort waar je heen gaat, dan weet je dit van tevoren al en dan zou je weten dat Egypte bekend staat om "de vloek van de Farao" (diaree) en dat de hygiene te wensen over laat. Ga daar dan niet achteraf over klagen. Er was genoeg variatie in het eten, maar als je 10 verschillende gerechten op je bord gooit, ja....dan gaat het snel vervelen, maar dat doe je thuis toch ook niet? Er staan WEL waterreservoirs die je gewoon kunt drinken (GEEN leidingwater). Lekkerste koffie ooit op vakantie gehad bij de bar bij het zwembad. Alle drank is wel gekoeld, ook bij het strand. Alles gewoon gegeten en gedronken, ook het zogenaamde "leidingwater" en NERGENS last van gehad. Vriendelijk personeel.

"Mooi Resort maar daar houd het ook bij op !!"
Niels
16-8-2011 16-08-2011 Beste aankomende vakantie gangers.
Hotel Faraana Reef is een mooi Resort daar is zeker niks van te zeggen.
Mooie zwembaden en snorkel gelegenheid.
Ook als je wil afvallen is het de perfecte plek, maar als je gaat voor voor een super vakantie moet je er zeker niet heen.
Het eten is er rond uit slecht pasta, pasta, pasta en nog eens pasta en dat komt na 8-dagen echt je strot uit.
Heel veel anders is er niet, ja brood met banaan om enigzins de diaree te remmen
Er is geen variatie en de sla is schoon gemaakt met kraan water zijn wij na ziekte achter gekomen.
Wij zijn met twee kinderen van 4 en 6jaar geweest en zijn alle 4 ziek geworden en ja we hebben er extra opgelet om dit te voorkomen.
In dit Hotel zijn ook Nederlanders te vinden wel Russen en Italianen.
Ook de animatie is enkel in het Italiaans en richten zicht dus alleen op de Italianen.
De hoge waardering op zoover heeft te maken met de ligging en het mooie Hotel dus laat je hierdoor niet verleiden.

"Mooi maar allemaal ziek geworden"
Daniëlle
15-8-2011 Wij hebben met onze 2 jonge kinderen dagen vertoeft op dit schitterende plekje. Zwembad is schitterend. prima bedjes, ook aan het strand, wel iets te weinig voor het aantal gasten dus werd je verplicht om al voor het ontbijt je handdoekje neer te leggen, helaas want hier hebben wij juist een hekel aan. Kamers waren netjes, schoonmaak erg vriendelijk, ze vroegen wel 10x per dag "how are you?" Het eten viel echter verschrikkelijk tegen, erg veel pasta, voor de lunch en diner, ontzettend taai vlees, verder weining variatie. Voor verse vruchtensap moet je betalen. We zijn uiteindelijk allemaal aan de diaree gegaan, gelukkig vertelde de gids van TO al op de 2de dag dat we bij de apotheek Antinal moesten halen als we last zouden krijgen, hij had er blijkbaar ervaring mee. Er zaten niet veel Nederlanders en Belgen maar degene die er zaten zijn allemaal ziek geworden. Ondanks het feit dat we geen water dronken, geen ijs in het drinken namen geen salade aten enz. Maar verder was het top!

"Goed voor zijn geld, jammer van de maaltijden"
Van Damme Kristin
15-8-2011 we gingen voor de 4de keer naar egypte en van ligging is dit hotel perfect. vlak aan het prachtige rif, op wandelafstand van winkels en vlakbij Old Sharm.Mooie kamers heel proper, groot golfslagzwembad, veel bars en gezellige hoekjes om te relaxen. Het enige minpunt is het restaurant, met de Italiaanse kok is het elke dag pasta in alle vormen.Na 10 dagen kunnen we geen spagetti meer zien en zijn we naar de MacDonalds geweest.Jammer want dit hotel is ook prima gelegen voor excursies te doen.Die boeken we niet bij de touroperator maar in Old Sharm bij Ahmed, een lokaal excursiebureautje en hele lieve mensen, je betaald de helft dan bij de hostess.

"Zeer mooie plek!"
Mélissa
2-8-2011 Hotel Faraana Reef is een zeer prachtig hotel, een zeer mooie omgeving en steeds goed onderhouden. Zeer vriendelijk personeel, zeker onze poetsman! De zwembaden zijn goed onderhouden, zeer ruim. Het hotel is dicht gelegen bij het Mercato-center. In dit winkelcentrum kan je ook eens rustig winkelen en word je niet steeds binnengetrokken door de mensen. Het is een vrij lange weg naar het strand maar dat is het zeker waard, zeer geweldig om te gaan snorkelen en steeds genoeg plaats gehad op de strandstoelen, zo ook aan het zwembad. Het animatieteam hield zich goed bezig met de mensen, maar niet echt met ons Belgen. Ze waren beter voorbereid op Italianen en Russen. Waar het hotel overigens vol van zit. Maar zolang je hen niet stoort doen zij dat ook niet dus niet echt een minpunt. Het eten echter valt wat te betwijfelen, vaak genoeg keuze, maar na enkele dagen toch ziek geworden. Wat ook te maken kon hebben met de ijsblokjes aangezien dit kraantjeswater is. Maar zeer zeker de moeite waard!

met partner, Mrt. 2011
"Geweldig plekje"
aj v.d.salm
27-3-2011 hebben hier een heerlijke 2weken doorgebracht,het was erg rustig,maar voor ons juist fijn.het strand is wel 106 treden maar onderweg kun je uitrusten en genieten van het mooie uitzicht op die prachtig blauwe rode zee.mooi rif om te snorkelen,en vanaf het strand is de zee ook goed toegankelijk,overal goede stoelen en ligbedden.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Prima Resort"
Toine
13-3-2011 Geweldige week gehad in Club Faraana Reef. Prima kamer geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Grote zwembaden een beetje koud in deze periode, klein zwembadje was voldoende verwarmd. Uiteindelijk daar de kinderen veel laten zwemmen. Zwembaden zijn heel mooi aangelegd.

Aan het strand is het goed vertoeven. Lekkere bedden en voldoende schaduw. Grill restaurant vlakbij. Prima lunch. Mooi snorkelen op het huisrif. Eerste keer wel angstig voor 'de haai'. Maar de 2e keer werd dat al minder. Verder een 2-tal duiken gemaakt met duikcenter 'The Wave' geboekt via de touroperator-man op locatie. En 3 duiken gemaakt met de duikschool 'Grand Blue' van het resort. Wave is goedkoper en heeft ook nederlandstalige gasten, maar vaarde voor mij te weinig naar de echte mooie plekken. Grand Blue kan ook halve dagen en vaart om de dag naar Ras Mohammed en Tiran, waar de mooiste duiken te maken zijn. Er duiken alleen italianen.

Het was nog erg rustig. Weinig gasten. Dat wordt ongetwijfeld beter.

met partner, Jan. 2011
"Uitstekende plek met uniek mooie ligging!"
Bart en Susanne
25-1-2011 - Trappen naar de zee zijn er 107, maar Totaal niet vervelend. Je merkt er niet eens iets van, halverwege is het restaurant en onderaan kun je genieten van een drankje..
- Restaurant s'middags bij zee dien je bij de receptie een avond van tevoren te reserveren, maar als het niet druk is, is dat ook niet erg op de dag zelf. Het is een aanradertje om daar s'middags te eten.
- Receptie, personeel etc. zeer behulpzaam en vriendelijk.
- Let op: er is een elke avond een disco en als je een kamer bij de disco hebt aan de verkeerde kant, kan de bass doordreunen.. Even opletten dus. Duurt tot 02.00uur.
- Je hebt niet altijd heet water, zoals wij dat hier gewend zijn. JE moet het even laten stromen en komt het na 10 min nog niet, andere kamer vragen.
- Tip: s'avonds naar zee gaan, kun je leuk zitten, maar niet all incl.
- drie zwembaden, de kleinste is verwarmd. De rest nu echt te koud om in te zwemmen.
Al met al: aanradertje om heen te gaan, maar let op met eten.