Hotel Amr Sinai*** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Amr Sinai***

5,7
6,4

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Amr Sinai***

Hadabt Oum Al Bid, Sharm el Sheikh
Hotel Amr Sinai scoort een 7,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Amr Sinai***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Amr Sinai*** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Amr Sinai*** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

4 beoordelingen over Amr Sinai***

5,6
6,7
6,6
"Goed en gezellig"
Connie
4-9-2011 Hotel Amr Sina ,we zijn er nu 3 keer geweest en bovenal is het er nog steeds gezellig en knus maar eerlijk is eerlijk het wordt niet goed meer onderhouden,volgens de mensen daar komt dat door het terug lopen van europeanen na de onrusten in Cairo. Het eten is niet meer wat het geweest is.
Er is s,avonds nog wel animatie en het personeel is uiterst vriendelijk. Kortom volgend jaar weer terug!!

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Gemiddeld"
ruth laarman
19-2-2010 amarsinai heeft erg goed eten en de rest is matig.De douche doet het bijvoorbeeld niet.Het personeel is vriendelijk maar het is niet echt all inclucieve.Het is dan ook 3 sterren.Prijs kwaliteit o.k Wij hadden een bingo dus wisten we niet waar we terecht zouden komen.

met vrienden, Sept. 2009
"Matig"
Ralph
29-9-2009 ! v d 1ste hotel uit die omg. Het gebouw ziet er wel sfeervol uit. Eten was goed. Zwembad niet. Geen chloor, geen reiningssysteem of overloop-gootjes te zien. Katten drinken uit het zwembad. Nadat ik per ongeluk water binnen heb gekregen, dag ziek geweest en diaree/ geen eetlust. We hadden kamer in dezelfde rij als het personeel. Geen warm water en een pis straaltje. Meerdere keren gemeld, niks aangedaan. All incl. maar dat geldt dus niet voor alles. Alleen op bepaalde dranken. Soms was er een half uur geen barman aanwezig en kon je wachten op je all incl. drank. Personeel is vriendelijk. Buiten de kamer regelmatig een riool lucht te ruiken. Hoofdkussen is niet veel, gevoel dat je op het matras ligt.

Buiten het hotel erg opdringerig volk. Je hebt het gevoel dat je altijd besotermietert wordt onlangs je afgepingeld hebt. Ze kunnen zich niet aan de afspraken houden. Straten erg vuil, veel afval te zien. Voor mij geen egypte meer.

alleenreizend
"Goed maar eenvoudig, wel veel Polen."
Theo
11-9-2008 Net hotel, niet al te overdreven luxe. Gelukkig wel airco in de kamer.
Vriendelijk personeel. Helaas zaten er heel veel Polen, en die lijken weinig anders te doen dan vreten en zuipen.
Er is weinig te doen in de buurt, het strand is te ver om te lopen.
Als je, zoals ik, de hele dag weg bent om te duiken, is dit een prima hotel. Anders is er weinig te beleven.