Tips over Hotel Sonesta Club**** in Sharm el Sheikh - Naama Bay | Zoover

2 Sonesta Club Drive, Naama Bay, 11111, Sharm el Sheikh - Naama Bay

4 tips van Sonesta Club****

7-4-2012
Patrick

Vraag om kamer 1255. Grote kamer.Groot tweepersoonsbed, rustige ligging. Geef af en toe en tip. De mensen werken keihard en verdienen best wel weinig.

25-2-2012
wkoolstra

We hebben via de hostess (HollandInternational) een fietssafari geboekt, een middag prachtig fietsen door een mooi natuurpark met een engelssprekende gids, Klaus, die heel veel te vertellen had. Super excursie en echt aan te raden.

6-11-2011
Noud Nooijen

Van hieruit mooie excursies te ondernemen, waar wij erg van genoten hebben. Wel waren we blij dat we dit niet op eigen houtje hebben gedaan, maar via het reisburo, want wat hulp bij de Egyptische cultuur en gewoonten bleek welkom. Veel 'grenscontroles' richting bijvoorbeeld Dahab en papieren die dan overhandigd moesten worden. Hebben wij nu gelukkig geen omkijken naar gehad.

2-11-2011
s.

Snorkelen bij Sonesta Beach is goed te doen. Wel meteen links de zee in gaan, waar het wat minder druk (en vies) is en minder boten liggen.
Voor een betere service op het resort werkt het om hier en daar een fooitje uit te delen.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip