Hotel Sonesta Beach Resort & Casino***** in Sharm el Sheikh - Naama Bay Egypte beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sonesta Beach Resort & Casino*****

_
Een van de Zwembaden ( 6 totaal)

Beoordelingen Hotel Sonesta Beach Resort & Casino*****

1 Sonesta Circle, 1260, Sharm el Sheikh - Naama Bay
Hotel Sonesta Beach Resort & Casino scoort een 8,2 uit 10, op basis van 400 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sonesta Beach Resort & Casino*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sonesta Beach Resort & Casino***** in Sharm el Sheikh - Naama Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 300 vakantiefoto's van Hotel Sonesta Beach Resort & Casino***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sonesta Beach Resort & Casino***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sonesta Beach Resort & Casino***** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh - Naama Bay.

382 beoordelingen over Sonesta Beach Resort & Casino*****

met jonge kinderen, 2012
"Mooie plek"
JOSE76
9-5-2012 Wij zijn er 8 dagen geweest met de kerst.
Nette kamer, maar de volgende ochtend toch gevraagd om een extra matras en die kregen we meteen.
Meteen als je plaatst neemt aan een tafel, staat er een ober en die zet flesjes water neer. (Toppie)
De koffie vonden wij niet lekker en we bestelden vaak een vers geperste sinaasappelsap, die zit niet bij de all inclusive forumele in en die komt op de kamer rekening.
De lunch en diner is keuze genoeg, maar wij vonden het niet heel lekker.
Op de een na laatste dag kwam ik er achter dat de kok crepe's maakte, soort pannenkoek met banaan en suiker. Jammie die was heerlijk.
Ook de zwembaden zijn schoon en sommige ook verwarmd,goede handdoeken service, je kan maar omwisselen zo vaak je wilt.
Vanaf het hotel kun je zo via de boulevard naar het centrum lopen, hou er wel rekening mee dat je om de paar meter wordt aangesproken en dat ze je van alles willen aansmeren. Dit vonden wij niet zo leuk en we zijn dus ook maar 2x naar het centrum geweest.

met vrienden, Apr. 2012
"Top hotel moeten alleen geen Russen meer toelaten"
WW
4-5-2012 Goed hotel, geweldig personeel heel behulpzaam
Eten perfect niks op aan te merken.
De kamers worden elke dag schoongemaakt, mocht er iets zijn vraag het de schoonmaker en het wordt metteen geregeld, vooral als je ze wat geld geeft dan heb je een top vakantie.

met partner, Mrt. 2012
"Heel mooi"
Fam v gardingen
9-5-2012 Wij zijn in maart 8 dagen in Sonesta Beach geweest.het eten was in 1 woord geweldig ,van t ontbijt tot t diner toe,ook de service vonden we geweldig,de bediening,en alle andere medewerkers allemaal top.park is mooi aangelegd en erg schoon .t enige nadeel wat wij vonden dat we een vreselijk oud huisje(kamer)hadden ,en wat echt wel aan n flinke renovatie toe was,maar het werd wel zeer goed schoongemaakt,elke dag schoon beddegoed en badhanddoeken,en wat betreft de russen,,die smiddags om 2 uur al zeer dronken over t strand zwalken,bijna bij je op je strandbedje vallen,en dat ze dan nog in hun broek staan te pissen, en dan zoeken nr n wit huisje,dat vonden we wat minder prettig,mr ja na 2 dagen ben je er wel aan gewend,en lekker over de boulevaard lopen nr Naam Baye heerlijk,alleen moet je wel wennen aan die opdringerige langjurken was zeer irritant.zijn 2x geweest dat vonden we genoeg,mr we komen hier zeker terug.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Leuke resort"
makkum2_1
28-2-2012 Groot resort, zeker geen overlast gehad van Russen zoals je weleens leest.
Verwarmt zwembad is erg lekker voor de kinderen in februari aangezien het toch redelijk koud was vanwege de harde wind.
Kinderanimatie is ronduit slecht dat viel ons erg tegen er wordt niets ondernomen overdag er is geen programma.
Vliegtuigen komen recht over in de daling voor het vliegveld maar geeft nauwelijks overlast wat wel erg vervelend is dat ze om 6 uur 's ochtends tegen muggen sprayen en vlak langs onze kamer liepen met het geluid van een buitenboordmotor het stinkt ook vreselijk, oordoppen mee dus!
Eten was goed, maar niet spectaculair. Terras verwarmers aanwezig wat erg lekker is. Bar bij het zwembad beperkt. Tussendoortjes is alleen chips en ijsjes, vriendelijk personeel en voor de kids al erg veel te zien voor de kust als ze snorkelen.

met partner, Feb. 2012
"Februari 2012"
Mathilde
20-2-2012 Top hotel!! Resort is goed verzorgd en wordt hele dag overal schoon gehouden. Prive strand is ideaal, in de ochtend je handdoeken neerleggen en tussendoor kan je gewoon ontbijten & lunchen, handdoeken kan je bij het strand en ook bij de zwembaden gewoon krijgen.
Op loopafstand van het gezellige centrum Naama Bay.
Personeel is super vriendelijk en gezellig om een praatje mee te maken. Je krijgt waar voor je geld! Restaurants zijn goed, genoeg eten. Wij aten het liefst bij Citadel.. Je hebt ook nog Le Dome achter in het resort maar dat vonden wij saai, was stuk rustiger dan bij Citadel.
Kamers worden elke dag schoongemaakt en elke dag schone handdoeken. Lekker groot bed, wel iets harder maar wij konden er prima op slapen.

Wij zaten er met valentijnsdag en daar hadden ze een speciaal diner op aangepast, helaas hebben we die moeten missen.

Bijna elke dag zon gehad met 24 graden.

Top vakantie in een Top hotel.
Wij gaan zeker nog een keer terug!!

met een groep, Jan. 2012
"Super mooi en relaxed"
Iris
29-1-2012 Het hotel is heel goed. Het is schoon, het personeel is vriendelijk en het eten vind ik boven gemiddeld van wat je normaal in all inclusive resorts krijgt. De ligging is ook super tov het vliegveld (15 min) en je kunt makkelijk lopen naar het centrum. Prijs/kwaliteit is goed. Er zijn voldoende eetgelegenheden, je kunt zelfs à la carte eten als je 24 uur van tevoren reserveert. De kamers zijn wat gedateerd maar wel schoon en ruim. De matrassen zijn inderdaad hard, maar als je naar de receptie belt brengen ze binnen 15 minuten een extra matras en dan slaapt het bed heerlijk! Ik vind het resort een aanrader.

met partner, Jan. 2012
"Goede prijs / kwaliteit verhouding"
Patrick en Tamara
23-1-2012 We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit hotel. Als je naar Egypte gaat weet je dat het eten anders is dan thuis, dus voor "Egyptische begrippen" is dit eten prima en boven verwachting. Resort is mooi, groot en schoon. Kamers kunnen echter wel een opknapbeurtje gebruiken maar doet niets af aan de vakantie (mits je kan slapen op een hard matras).

met een groep, Dec. 2011
"Lekke plekje"
Hanna
30-12-2011 Wij hebben met een gezin van zes (2 schoondochters) 5 dagen doorgebracht op het resort. Het resort had een mooie uitstraling en alles was netjes. Men hield het resort hele dagen schoon.
Het eten was goed. Wij zijn eerst vooral vooraan wezen eten, maar merkten later dat je bij Le Dome, achter op het resort, veel rustiger en gemoedelijker kan eten. Vooraan zijn veel Russen en die scheppen net zo lang door tot het weer van het bord afvalt. Bij Le Dome is dit niet het geval.
De bedden waren misschien wel wat hard, maar verder geen problemen opgeleverd. Leuk vond ik dat je als je aan de achterkant het resort afliep, gewoon naar Naama Bay kan lopen en het echt gezellig is.
We zijn nog een avond naar de Old Market geweest, maar dit vond ik niet echt een succes. De winkeltjes en de sfeer in Naama Bay vond ik gezelliger.

met een groep, Dec. 2011
"Super vakantie met een `BIG`family !!"
M. Volwater
28-12-2011 Voor het eerst in Egypthe met elf volwassenen en kids...
Wij hebben genoten van 10 dagen prachtig weer, een goed resort waar de medewerkers zeer vriendelijk zijn, en kei hard werken voor een schrijnend loontje...
Eten prima in orde en verzorgd `waar`je in dit resort niet ziek van zal worden. ( het ligt niet aan het eten, maar aan het vieze geld, te koud drinken enz. )
Ook voor de kinderen is er regelmatig patat of hamburger te vinden.
De mogelijkheid om te snorkelen is daar perfect !
Je waant je in een mooi huisrif met een pracht van een onderwater wereld.
Ook een uitstapje te maken naar Naama Bay is te voet goed te doen, en kom je in het gezellige centrum met vele winkeltjes.
Dit hotel is een aanrader !!!

met partner, Dec. 2011
"Sonesta Beach Resort Sharm el Sheikh"
Corrie Bravenboer
28-2-2012 we zijn van 13 dec.tot 10jan.in Sonesta beach geweest en de kerstdagen dat was een ramp.niet goed georganiseerd en half gaar eten.en veel te veel mensen.ze konden de drukte niet aan.
Met oud en nieuw ging het ietsje beter en was er ook genoeg voor iedereen,maar niet het geld waard wat je ervoor moest betalen.
De kamers zijn nog steeds oud en niet goed onderhouden,een opknapbeurt zou wel eens nodig zijn.
Dit wordt al 4 jaar beloofd.zolang komen wij er dus al.
Het eten over het algemeen wordt steeds slechter.en als je er dan iets van zegt of over klaagt,dan krijg je beter eten maar dat moet voor iedereen beschikbaar zijn vinden wij.
Er was geen ijs,minder vers fruit als voorgaande jaren en de soep was belabberd.creme,creme en nog eens creme.
Er is ons voor de volgende keer beterschap beloofd,dus we zullen zien
Gaan 28 januari 2012 weer en hopen dan dat het beter is.