Beoordelingen Hotel Na'ama Bay****

18 mei 2013

Na'ama Bay****
Beoordelingen Hotel Na'ama Bay****
PO Box 61, 17310, Sharm el Sheikh - Naama Bay
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Na'ama Bay**** in Sharm el Sheikh - Naama Bay, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Na'ama Bay**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Na'ama Bay scoort een 7,7 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Na'ama Bay**** in Sharm el Sheikh - Naama Bay, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Na'ama Bay****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Na'ama Bay**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Na'ama Bay**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Na'ama Bay**** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh - Naama Bay.

6 beoordelingen over Na'ama Bay****

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Uitstekend"
cees langeveld
5-1-2011 We waren enigszins wantrouwend door de negatieve reacties op zoover. Toen we aankwamen (24 uur) was de bar dicht, het was donker in de hal en we konden niets te eten krijgen. Geen beste start. Maar de dagen erna is onze mening helemaal bijgesteld. Aardige mensen, lekker eten, ideale ligging, heerlijke bedden, we hebben ervan genoten. Als je slecht slaapt kun je wellicht last hebben van de naastgelegen disco. Daar hoorden we sommigen over mopperen.

met partner, Sept. 2010
"Voor de 3e maal heen in december 2010"
René
10-12-2010 Mooi groot hotel/complex met 5 zwembaden.
Perfecte locatie midden in Na'ama centrum op 300m van het strand (je hoeft allen de weg over om bij het privé strand te komen).
Personeel is zeer vriendelijk.
Het mooie van dit hotel is dat er nauwelijks Nederlanders zijn. Wij gaan niet op vakantie om onze eigen landgenoten tegen te komen.

met vrienden, Okt. 2009
"Heerlijk, no nonsense Hotel"
Janneke Zwiep
8-11-2009 Voor de 2e keer op dezelfde locatie want de vorige keer was zo super dat wilde ik nog een keer beleven. Rustig no nonsense hotel met ontzettend vriendelijk personeel.Locatie kan echt niet beter,je zit meteen in het bruisende centrum van Naama Bay waar je heerlijk kunt winkelen, op terrassen kunt zitten en kunt uitgaan! Iedere avond verheugden we ons op wat de kok had klaargemaakt. Als hij ons zag, kwam hij achter het fornuis vandaan om met een smile van oor tot oor te vertelllen wat er op het menu stond.Hij vertelde het met zoveel passie, het moest gewoon lekker zijn! En dat was het! Pasta, rijst, aardappelen, vlees vis, kip, heel veel groente en heeeel veel taart en zoete toetjes! En toch hoor je de nederlanders klagen over het eten, heel erg vind ik dat! Natuurlijk is het anders maar we zijn in Egypte waar de zon altijd schijnt en de mensen nog vriendelijk zijn. Een 3 sterren locatie maar ik maak er 5 van want die 2 extra sterren waren wij! Janneke.

met partner, Nov. 2007
Gerko & Karin
6-12-2007 Wij zijn in november in Na' ama Bay geweest. Wij vonden het een prachtig hotel. Ligging is perfect: in het centrum en als je de straat oversteekt kom je bij het privéstrand van het hotel. Dit strand is eigenlijk een beetje te klein voor alle gasten die in het hotel verblijven.
Onze kamer was ruim. Elke dag kregen we schone handdoeken en schoon beddegoed.
Het eten was lekker. Er was elke dag vanalles te krijgen bij het buffet.

LangeJanL
26-3-2005 duikhotel aan het worden
op terras kun je eigen waren nuttigen
ligt mooi
verschil in kamers (lees faciliteit) is groot
dicht bij centrum
niet aan strand maar dat is ff lopen

LangeJanL
26-3-2005 zaten in de overgang naar duikhotel. Er kan veel, kamers zijn verschillend van kwaliteit. Op terras kun je eigen waren nuttigen.
Buffet maaltijden ontbijt ietwat somber maar voldoende
Avondeten ook goed.
Minpunt is vertrouwen. Direct na uitboeken staat iedereen geld bij je te innen voor water e.d. en dat voelt niet prettig aan
Ruime spoelmogelijkheden bij easy divers
die de boel aan het opzetten zijn

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit