Hotel Magic Life Kalawy Imperial***** in Safaga Egypte beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Magic Life Kalawy Imperial*****

25 mei 2012

Hotel Magic Life Kalawy Imperial***** Safaga

Beoordelingen Hotel Magic Life Kalawy Imperial*****

30 km Safaga – El Quseir Road, 1509ZT, Safaga
Hotel Magic Life Kalawy Imperial scoort een 9,5 uit 10, op basis van 162 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Magic Life Kalawy Imperial*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Magic Life Kalawy Imperial***** in Safaga, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 347 vakantiefoto's van Hotel Magic Life Kalawy Imperial***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Magic Life Kalawy Imperial***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Magic Life Kalawy Imperial***** met andere accommodaties in Safaga.

134 beoordelingen over Magic Life Kalawy Imperial*****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"GROTE AANRADER"
FAMILIE BECK DE WIT...
15-4-2012 Fantastisch hotel. alles is daar tot on de puntjes verzorgd. Wij komen zeker terug.

met vrienden, Mrt. 2012
"Geweldig hotel!"
Erwin en Astrid
18-3-2012 Fantastisch hotel! Sevice is echt super en iedereen is even vriendelijk. Alles is ook erg schoon, zelfs de wc's op het strand worden geregeld schoongemaakt. Het hoofdrestaurant is iedere avond gezellig aangekleed waardoor je ook echt lekker zit te tafelen. Eten is heerlijk, er wordt iedere avond vers eten bereid en de hoeveelheid toetjes is niet normaal! Schone zwembaden en er zijn genoeg ligstoeltjes aanwezig bij het zwembad en het strand. Ligging van het hotel hebben wij op niet van toepassing gezet, omdat je van voren weet dat het erg afgelegen ligt... Het ligt wel mooi gelegen met de bergen op de achtergrond! Kortom supervakantie gehad en wat ons betreft echt een aanrader!

met partner, Mrt. 2012
"Geweldig hotel"
ruud van leeuwen
4-4-2012 Geweldig genoten, heerlijk eten en drinken.
Heerlijk weer, lekker verwarmd zwembad.
Zaten hier van 26 maart tot 2 april 2012, hele vriendelijke mensen. Er zaten voor 90 procent duitsers, omdat ze al paasvakantie hadden.

We zullen zeker nogmaals naar dit hotel gaan.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Heerlijke vakantie gehad!!"
Marleen
19-3-2012 We vonden het enige min puntje aan Egypte dat het altijd waait en die wind kan best fris zijn. Verder alles toppie! Je kunt heerlijk langs de kust wandelen.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"FANTASTISCH"
familie Coenen
22-12-2011 magic life kalaway imperial is echt een droomplek waar al je wensen in vervulling gaan en waar je echt niets tekort komt. Het ligt mooi afgelegen op een rustige plek met een eigen baai/lagune, en een eigen koraalrif aan het eind van de steiger waar je mooi kan snorkelen.
Er is voor iedereen wat te doen, snorkelen/kanoen/quat rijden/mountain biken/ surfen, er is een heel entertaiment programma om van alles te ondernemen, of gewoon rustig relaxen op het strand of aan één van de zwembaden.
Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam, ook voor de kleintjes.
Het eten in het restaurant was super goed en ook echt uitgebreid, iedere dag was er iets anders, echt voor ieder wat wils. Wij hebben alles gegeten en er is niemand ziek geworden, alleen een paar kilo's aangekomen.
De kamers werden iedere dag schoongemaakt, ook de vloer gepoets, het bed opgemaakt met wel iedere dag andere bloemen en een decoratie erop.
Gewoon een SUPER VAKANTIE, volgend jaar weer.

met partner, Nov. 2011
"Super hotel"
carlakeemink
6-12-2011 Een super hotel met een prachtige tuin. De ligging is afgelegen, maar mooi aan het lagoon. Men kan er veilig surfen, kanovaren en zwemmen. Wel waterschoenen aan i.v.m. stekende waterbeestjes op de bodem. De zwembaden zijn verwarmd en dat is nodig, omdat de wind erg fris was en het zeewater ijskoud. Er was genoeg plaats rond de zwembaden en op het strand. Echter de mooie en luwe plekken waren vroeg gereserveerd door het voornamelijk Duits georienteerde publiek. Het eten is uitmuntend. Er is elke avond een ander thema (ook de aankleding), waar zo'n 12 koks aan showcooking doen. De 3 restaurantjes zijn goed en hebben uitgebreide menukaarten. De service is erg goed, snel en vriendelijk. De kamers zijn groot en schoon. De theatervoorstellingen waren van een matig niveau. De stoelen in het theater zijn aan vervanging toe. Daar het een buitentheater is, krijgt men dekens om de kou te trotseren. Als niet rokers vonden we het erg vervelend dat er in de binnenbar wel gerookt mocht worden.

met partner, Nov. 2011
"Magic Life is wel eens beter geweest..."
Conny
7-12-2011 Wij, ervaren Magic Life gasten, vonden het jammer dat er enkele minpuntjes waren: geen likeurtjes in bars (bijv. TiaMaria, Limoncello, etc) - wel gedestilleerd. Obers niet echt vrouw-vriendelijk. Zeer matige shows. Behoorlijk 'chic', althans dat leek hun streven (en daardoor ontbrak gezelligheid). Geen lifemuziek, soms knullige disc-jockey (plaatjes draaien via PC). Hoofdrestaurant erg (!) groot en masaal; menukeuze viel wat tegen.
Pluspunten: heerlijke a-la-cart restaurants, ruime kamers, geweldig rif!!! Nog eens terug? Nee, dan weer naar Sharm-El-Sheikh.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Fantastisch vakantieplekje"
Marianne
28-10-2011 We zijn net terug van een fantastisch weekje ML Kalawy. Het personeel is echt super vriendelijk en het eten erg lekker. Het main restaurant met live cooking is heerlijk en je hebt de mogelijkheid om te reserveren in de 3 restaurants; Fish, Tai of Egyptisch. Onze kinderen van 14 en 15 vonden het ook geweldig, maar wel vonden ze het jammer dat 95% duitstalig is. Dit betekent ook dat de animatie en shows in Duits werden gesproken. Vervelen deden ze zich niet met alle mogelijkheden voor snorkelen, windsurfen, kano, stand-up paddle en de mogelijkheid om (tegen betaling) te gaan duiken, quad rijden, kameel- en paardrijden etc. We vonden het jammer dat men continue aan je bedje kwam vragen of je interesse had voor één van deze activiteiten.
Maar samengevat kunnen we alleen maar zeggen dat we een geweldige vakantie hebben gehad in Magic Life Kalawy. Een aanrader!

met partner, Okt. 2011
"Geweldig"
Tini
16-11-2011 Rustige ligging, eigen huisrif, fantastisch eten, ontzettend schoon en vriendelijk personeel. Minpuntjes zijn de ligging (niets te beleven en 1 1/2 uur van het vliegveld) en de beperkte beschikbaarheid van wifi (alleen in de lobby). Temperatuur prima, wel dagenlang harde wind.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Echt een topvakantie !!!"
bracke filip
4-11-2011 Juist van 3/11 terug uit de waanzinnig goed hotel.
We (koppel met kind van 7) zijn er 10 dagen geweest en was echt fantastisch.

Eten was altijd heel uitgebreid en altijd even lekker en verzorgd. Alle dagen andere thema's ook. Het personeel zorgt ervoor dat je niet tekort komt .

Het hotel zat vol maar kregen zeker niet de indruk hiervan. Zijn 1 maal in de a la carte restaurant " soffra " weest eten en dit vonden wij persoonlijk iets minder. Dit is ook allemaal in de prijs inbegrepen.

Het was alle dagen mooi weer met een lekker briesje (s'avonds de wind soms iets steviger waardoor een lichte pull soms nodig was)

Ook de animatie was gans de dag top, je kan verschillende sporten doen (waterkanno, windsurfen, tennis , volleybal , petanque, voetbal, boogschieten, ping-pong enz...) en dit natuurlijk ook gratis.

Gaan zeker terug volgend jaar
familie bracke