Hotel Iberotel Samaya**** in Port Ghalib Egypte beoordelingen 9.5 | Zoover

Hotel Iberotel Samaya**** Port Ghalib

Beoordelingen Hotel Iberotel Samaya****

Madinat Coraya, km 67 Quseir-Marsa Alam Road, Port Ghalib
Hotel Iberotel Samaya scoort een 9,5 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberotel Samaya****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberotel Samaya**** in Port Ghalib, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Iberotel Samaya**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Iberotel Samaya**** met andere accommodaties in Port Ghalib.

5 beoordelingen over Iberotel Samaya****

9,7
met vrienden, Jan. 2008
ILONKA SANNES
23-1-2008 Perfect hotel,vriendelijk mensen, wij zijn nooit zo voor all-incl. (slechte ervaring) maar dit was prima in orde, eten was ook ruim voorradig en heel veel keus, zeker een aanrader, wij hebben geen kinderen maar er was wel het e.e.a. te doen voor de kinderen.

Familie, Aug. 2007
moene,tom en kids
1-9-2007 Fijne vakantie gehad , alles dik in orde , enige minpunt is dat kinderanimatie enkel in het duits is en onze 3 kinderen niet welkom waren daar ze geen duits spraken . Personeel wel super vriendelijk voor de kinderen

met vrienden, Mrt. 2007
Paul
31-3-2007 Net terug van een duikverlof met verblijf in dit leuke hotel. Het is werkelijk een mooi complex, met optimale service.
We hebben gebruikt gemaakt van de voucher voor een maaltijd in het aangrenzende Lamaya hotel, maar we waren blij terug te zijn in ons hotel, waar het veel minder druk is, met bijna geen Russen (in tegenstelling tot Lamaya).
We hebben genoten van de gevarieerde en uitgebreide bufetten, de lekkere cocktails en het verwarmde zwembad. Ook het huisrif is de moeite waard om te gaan snorkelen.
Voor herhaling vatbaar!!!

met partner, Jan. 2007
S. van Wijk
3-2-2007 Heel mooi resort (1 uit 4 hotels) direct aan zee gelegen, dichtbij een koraalrif waar gesnorkeld en gedoken kan worden *pak, snorkel en flippers allen te huur daar. Je kan niet direct de zee in bij het hotel, moet 200 meter lopen naar de baai. Aan het strand liggen kan wel. Ook veel ligbedjes aan de zwembaden, deze zijn tevens verwarmd. Prima service, vriendelijk personeel, goed eten, veel keuze en variatie. Echter is er nog niet veel te doen in de nabije omgeving, winkelcentrum is in aanbouw. Hotelpersoneel en entertainers zijn erg gericht op de Duitse bezoekers. Engels wordt wel gesproken. Heel kindvriendelijk; zwembadje, speeltuintje, veel entertainment voor de kleintjes.
Voor foto's www.van-wyk.nl

met partner, Feb. 2005
Thomas & Susan
16-2-2007 Mooi, schoon en verzorgd hotel. Wij hadden een ruime kamer met middagzon op het balkon. Super vriendelijk personeel. En heel belangrijk voor ons, het rookvrije restaurant en gedeelte in de lobbybar. Buiten de 2 beschutte terrassen in de tuin rondom de lobbybar is er nog een barterras bij het pizza-/hamburger-/hotdogrestaurant. Ruime keuze in het buffetrestaurant en van prima kwaliteit. Op verzoek werden pastamaaltijden samengesteld. Fruit-/taart- en toetjesbuffet uitmuntend. De all inclusive formule is ruim. Geen feesthotel maar erg geschikt voor een relaxvakantie. Veel Duitse gasten en gelukkig geen Russen tijdens ons bezoek. 's Avonds weinig animatie maar dat vinden wij niet zo erg.

Bezienswaardigheden in Port Ghalib