Hotel Iberotel Lamaya***** in Port Ghalib Egypte beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.800 bezoekers online
Home > Egypte > Port Ghalib > Hotel Iberotel Lamaya*****

Beoordelingen Hotel Iberotel Lamaya*****

10 februari 2012

Kamers met zeezicht.

Hotel Iberotel Lamaya scoort een 8,5 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberotel Lamaya*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberotel Lamaya***** in Port Ghalib, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 104 vakantiefoto's van Hotel Iberotel Lamaya***** vinden. Je kunt 6 video's van Hotel Iberotel Lamaya***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Iberotel Lamaya***** met andere accommodaties in Port Ghalib.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

61 beoordelingen over Iberotel Lamaya*****

met jonge kinderen
Volgend jaar zeker terug
Herman
17-7-2011 een mooi hotel dicht bij het vliegveld met uitzicht over een baai en zee.
goed eten met een fijne bediening die zeer behulpzaam en vriendelijk is.
goede spa voor een goede prijs.3 mooie zwembaden met verschillende diepte.
op 300 meter van het hotel een aqua-park voor jong en ouder. ( gratis voor de hotel gasten)
duikschool Coraya bij het hotel.
wij gaan volgend jaar terug naar Lamaya

met jonge kinderen, Juni 2011
Zeker volgend jaar weer terug
herman
16-7-2011 een heel goed hotel direct aan een mooie baai waar je leuk kunt snorkelen! Waterpark is er op loop afstand ca. 300 meter, het hotel heeft 3 zwembaden en hele gezellige en behulpzame bediening of het nou in de lobby of in het restaurant of elders is erg gezellig!! Klein speeltuintje en ook kinderbuffet, je kunt 's middags ook vlak bij het strand lunchen (snacks) ook is er een duikschool dichtbij (duits) het is voor elk wat wils, leuke animatie en heb je geen zin ook goed! Ook beautycentrum (massage is top!!) Als je aankomt een geweldige binnenkomst je voelt je gelijk thuis danzij de persoonlijke aandacht. Graag volgend jaar weer!!!!

Lamaya
Ray
29-12-2010 Mooi hotel met ruime kamers.
Een baai met nog 4 hotels erom heen.
Geen strand aan de kant van Lamaya,wel bij Solaya.Je kunt erin via een steiger.
Eten in hotel is niet super,waren met 7 personen,6 ervan darmklachten.
Vriendelijk personeel.

Toch een tegenvaller
roger toelen
19-11-2010 We zijn naar Lamaya vertrokken met grote verwachtingen. Deze werden grotendeels ingelost, maar... Sommige kamers hebben last van tank uit de airco.
Als je een superior kamer neemt met zeezicht, krijg je een mooi zicht op de baai, maar de heel nacht hoor je dan een storend geluid, waarschijnlijk van de generator. Heel de baai heeft daar last van, wat erg storend is als je graag met de ramen open slaapt.
Het eten is goed, maar niet schitterend. Deze kwaliteit hebben we altijd gehad, ook in de wat goedkopere holtes.
De ligging aan de baai is zeker goed voro duuikers en snorkelaars. Totaal geen last van stroming of deining.
Darentegen is de visvariëteit beduidend groter in de baaien die we tot nu toe bezochten.
Besluit: Lamaya scoort zoals elk ander beter hotel in Egypte. Maar niet hoog genoeg om de meerprjs te verantwoorden.

Op keuken na ok hotel
ik
9-11-2010 Hele leuke reis gehad.
Hotelcomplex op zich, kamers, zwembaden (ook voor kleine kinderen), ligging aan de rode zee met prachtig huisrif is prima.

Enige serieuze minpunt vonden wij het eten. Heel eentonig (heel de week zelfde vis) en allesbehalve lekker. Bij de dingen die ze ter plaatse bakken, creëren ze bewust zo'n lange wachtrij dat je ook daar niet gaat aanschuiven. Bovendien zelfs niet de moeite om aan te schuiven...
Meerdere personen van ons reisgezelschap darmklachten (waarbij ik niet noodzakelijk wil zeggen dat dit van het eten komt).

met jonge kinderen
Prima hotel
rossel frederic
20-9-2010 een weekje geweest in augustus, eten was goed van kwaliteit maar nogal eentonig. Service was zeer goed, mooie propere kamers, mooi complex .zeer vriendelijk tegen de kinderen. Goede duikschool en mooi huisrif. Animatie niet veel van gemerkt.

met partner, Sept. 2010
Fijn hotel
J. Meijer
18-10-2010 Mijn man en ik hebben 2 heerlijke weken gehad. De eerste kamer stonk heel erg naar motteballen en was 3 hoog. Te veel trappen voor iemand met knieklachten. Maar we kregen een andere kamer zonder die stank en parterre. En grenzend aan een prachtige tuin met de prachtigste bloemen en palmen. De mensen die er werken vliegen voor je. Ze proberen je met alles terwille te zijn. We hebben genoten van de onderwaterwereld. Via een steiger waarop je ook al prachtige foto's kan maken, zo helder is het water, met een trapje zo het water in. Snorkelen prima! Alles schoon. Elke dag schone handdoeken, bed opgemaakt. Na een fooitje krijg je de mooiste versiering op bed gemaakt van een handdoek. Je merkt duidelijk dat ze milieuzorg hoog in het vaandel hebben staan. Gescheiden afval, maar ook katoenen servetten i.p.v. papier. Geen wegwerp glazen of bekers.
Tijdens ziekte werd diner zorgvuldig klaargemaakt en in de kamer bezorgd. Er is een arts aanwezig die engels spreekt en erg bekwaam overkomt.

Super!
Hannah v K.
26-6-2010 Ben afgelopen maand teruggekomen van de 3e x Marsa Alam Lamaya. En weer was het in 1 woord geweldig. :D Kende nog mensen van 4 jaar geleden en het was weer gezellig. Het klopt dat ze je spullen weleens meenemen maar dit doen ze voor de gein, het is de enige lol die die jongens hebben. ;) Voor andere een echte aanrader, ik kan niet wachten om er voor de 4e x heen te gaan!

met partner, Mrt. 2010
Goed all in hotel.
Gerard
21-3-2010 Goed hotel met een goede en gevarieerde keuken. Kamer met zeezicht was ruim met een flink balkon. Zeer goed duikcentrum aanwezig met eventueel goede gidsen. In de baai kan men fijn duiken maar ook kan men boottrips maken naar diverse duikstekken. De baai is ook geschikt voor snorkelaars. Helaas waren er heel wat Russen. Waren niet echt vervelend maar duidelijk aanwezig. Er is ook een prima visrestaurant maar moet wel voor betaald worden maar is wel de moeite waard (2x in de week). Het hotel ligt maar 10 minuten van het vliegveld maar van vliegtuigen heb je geen last.

met oudere kinderen, Feb. 2010
Het was een fantastische vakantie!!!!
Janou Vogels
24-2-2010 ik ben met mijn ouders, broer en 4 andere duik vrienden een weekje in Lamaya geweest. Dit was voor ons de 8ste keer in Egypte. maar dit was overduidelijk het beste hotel. Er was een mooi huisrif bij waar je goed kon duiken en snorkelen. De duikschool is goed en naast het hotel. Het personeel in het hotel was erg vriendelijk en niet lastig. het enigste min puntje was dat er overdag erg weinig annimatie was maar ´s avonds was de annimatie wel heel erg leuk. Kamers waren mooi, eten was gevarieerd. Een heerlijk verwarmd zwembad en een leuk aquapark. Het is zeker een aanrader

1 2 3 4 5 6 7 volgende