Hotel Tropicana Nuweiba**** in Nuweiba Egypte beoordelingen 7.0 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.241 bezoekers online
Home > Egypte > Nuweiba > Hotel Tropicana Nuweiba****

Beoordelingen Hotel Tropicana Nuweiba****

9 februari 2012

5,5
6,5
Hotel Tropicana Nuweiba**** Nuweiba

Hotel Tropicana Nuweiba scoort een 7,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tropicana Nuweiba****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tropicana Nuweiba**** in Nuweiba, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Tropicana Nuweiba**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Tropicana Nuweiba**** met andere accommodaties in Nuweiba.

3 beoordelingen over Tropicana Nuweiba****

Familie, Mrt. 2007
Sofie
25-9-2007 Dit Hotel is sinds begin dit jaar gesloten! Ik wou het maar melden zodat er geen reizigers voor gesloten deuren staan

cittert
20-2-2005 Wij hebben het er erg naar ons zin gehad 3 jaar geleden.

piet
26-8-2004 Dit hotel hebben wij alleen bezocht, niet erin geslapen. Het ligt vrij afgelegen en het grootste probleem is dat er alleen maar duitsers zitten die de hele avond bier drinken. Saaaaaiii!

5,5
6,5