Hotel Nuweiba Village**** in Nuweiba Egypte beoordelingen 7.0 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.408 bezoekers online
Home > Egypte > Nuweiba > Hotel Nuweiba Village****

Beoordelingen Hotel Nuweiba Village****

9 februari 2012

6,7
6,7
6,6
Hotel Nuweiba Village**** Nuweiba

Hotel Nuweiba Village scoort een 7,0 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Nuweiba Village****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Nuweiba Village**** in Nuweiba, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Nuweiba Village**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Nuweiba Village**** met andere accommodaties in Nuweiba.

25 beoordelingen over Nuweiba Village****

met partner, Sept. 2010
Prijs/kwaliteit oke
monique frankhuizen...
1-10-2010 Goed hotel. Wel wat achtertallig onderhoud. Ze zijn echter druk aan het renoveren. Badkamer van de kamer die wij hadden is echt aan renovatie toe. Strand prima echt een aflopende zeebodem dus ook voor kinderen geschikt. Lunch aan het strand perfect. Eten s'avonds wat minder.Maar niet echt slecht. Ontbijt ook oke. Er zijn natuurlijk altijd minpuntjes maar ook pluspunten. Duikschool naast hotel is perfect. Goed en niet duur en wordt gerund door duitsers. Vanuit het buitenland is het mogelijk om a.i te boeken en dat valt reuze mee. wel wat polen en duitsers en daar Israel vakatie had veel mensen vandaar. Geen last gehad van de a.i mensen. Heerlijk voor de rust. Er werd door TO bij ons op dinsdag op Taba gevlogen dat is 1 1/2 uur met de bus en op de terugweg via Sharm en dat is 3 uur met een stop van een kwartier om je benen te strekken. Al met al een heerlijke rustige vakantie gehad. We hebben zelfs 1 dag regen en onweer gehad en dat was de 1e keer in 4x Egypte dus dat kan ook

met partner, Jan. 2010
Fantastische tijd gehad
Ivon en Peter
6-2-2010 We hebben een fantastische tijd in Nuweiba Village gehad, ze zijn de kamers momenteel aan het renoveren voor de zomer, ziet er erg goed uit.
De bezetting was in deze periode minimaal, er waren slechts 15 kamers bezet, maar dat was aan niets te merken. Het eten was geweldig, iedere dag veel keuze, en het zag er fris uit.
De kamers goed schoon, en verzorgd.
Wij komen hier zeker terug, voor rust, duik, en snorkel plezier.

met vrienden, Aug. 2009
Fantastische plek
Marjolein Brökling
17-8-2009 Hotel Nuweiba Village is een fijne, rustige plek (in de zomer). Je kunt er erg goed snorkelen, er ligt een rif voor het hotel. De huisjes zijn niet heel bijzonder (de fohn was er niet), maar wel schoon en netjes. De tuin is mooi en het personeel erg aardig en behulpzaam. Buiten het hotel is er weing... Veel zand en stenen.
We hebben er een super vakantie gehad!
Als je wilt uitrusten is het een prima plek!

met partner, Okt. 2008
Transfer vanaf Sharm is doodeng
Pieternel
14-11-2008 Wij hebben het reuze naar onze zin gehad in Nuweiba Village. Buiten het resort is er weinig te beleven, dus als je voor winkeltjes komt(die zijn er dus bijna niet)maar wel heel veel rust.
Nadeel vinden wij dat we van vliegveld Sharm el Sheik nog zeker 3 uur in een busje moesten. Je staat doodsangsten uit, want er wordt véééél te hard gereden op een tweebaansweg die niet overzichtelijk was. 90 km p/u de bocht door op de andere weghelft ( griezelen dus). Er gelden waarschijnlijk geen duidelijke verkeersregels en doen maar wat. Volgens mij zit er maar één pedaal in het busje en dat is GAS.
Laat de Touroperators hier in godsnaam wat aan doen!!! We spreken niet alleen voor onszelf maar ook voor vele anderen die blij zijn dat ze het het heelhuids afgebracht hebben en het verder maar vergeten. De gedachte dat je straks ook weer terug moet met zo'n busje overschaduwd voor vele hun vakantie.

met partner, Mrt. 2008
Gerard en Sary Leeu...
3-4-2008 De kamers waren klein. Heel klein douche, geen fohn zolas wel in de bschrijving stond. Het eten elke dag het zelfde en koud of lauw eten. Maar 1 restaurant dus weinig keus waar eten we vandaag.
De strandbar was maar zelden open, dus voor een drankje op het strand of iets te eten moest je altijd naar het restaurant. 's Avonds niets te beleven. Saaie boel. Geen 8 km lang zandstrand. Dat viel erg tegen, want daar hadden we eigenlijk deze lokatie voor uitgzocht. Jammer, maar daar zien ze ons nooit meer!

met partner, Mrt. 2008
H. ten Dam
13-3-2008 Het eten wil ik even toelichten. Het ontbijtbuffet was prima. Maar de lunch en diner waren altijd vrijwel hetzelfde. De kwaliteit hiervan was best wel ok, behalve als er grote groepen kwamen. Dan werd de soep waterig en de kwaliteit van het andere eten ook veel minder. Bovendien was er in de lunch en diner nauwelijks tot geen variatie. Dan ben je er na 10 dagen wel meer dan op uitgekeken!
Er stond tegenover dat de bediening buitengewoon vriendelijk en behulpzaam was.

met vrienden, Jan. 2008
Annette
5-2-2008 Hallo, Ik ben 22 januari 2008, voor 8 dagen te gast geweest in dit resort. Ik was samen met mijn schoonzusje.
Wat er al eerder is vermeld. het eten is goed, beetje eenzijdig, maar zeker goed verzorgd. All inclusive is een beetje afwijkend van het standaard begrip. Er is dus maar 1 plek waar dit word uitgevoerd. Het reataurant. De menasen zijn allervriendelijkst en behulpzaam. De kamer is niet echt groot, maar als je er alleen maar hoeft te slapen, is die prima
We hadden helaas het weer niet helemaal mee, en dan is het daar echt wel afzien.
Maar we hebben een heel fijn verblijf daar gehad.
Buiten het resort vind ik het armoedig en smerig. Veel rommel her en der. en ja de winkels, die zijn een spiegelbeeld van de omgeving, stoffig....allemaal prullaria.
Maar het is een hele belevenis en ervaring.

Annette

Familie
MWH
1-1-2008 Nette en schone kamers, prachtige tuin, aan net strand, behulpzaam personeel, mooi zwembad, rustige omgeving, goed en uitgebreid ontbijt, veel mogelijkheden tot excursies. Helaas keiharde bedden, veel muggen/vliegen, lunch en avondeten stelden niks voor, veel onduidelijkheden over de all inclusief, Nuweiba als dorpje stelt niks voor (nog in ontwikkeling) en dichtsbijzijnde dorp om te winkelen is een uur rijden naar Dahab.

gkloos
12-12-2007 Bezoek in eerste week van december 2007. Rustig, goed verzorgd. Schoon. Zandstrand zeer dichtbij. Eten goed verzorgd; goede service in het restaurant. Kamers kunnen iets beter, maar de ligging en ambiance maken veel goed.

Familie, Dec. 2007
K. Bukman
29-12-2007 Kamers en kledingkasten zijn erg klein.
Geen drinkwater op de kamer.

alleenreizend (1)