989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.714 bezoekers online
Home > Afrika > Egypte > Nuweiba > Bungalow Ghannah Lodge

Beoordelingen Ghannah Lodge

9 februari 2010

9,6

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Ghannah Lodge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Ghannah Lodge in Nuweiba, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

35 beoordelingen van Ghannah Lodge

NL (35)

9,6
9,7

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (5)
Fam. met oudere kinderen (4)
Fam. met jonge kinderen (2)
Vrienden (7)
Groepsreis (9)
Alleen reizend (3)
Fam. met oudere kinderen, onbekend karel en mireille, 21-1-2010
Algemene indruk
magisch maar stevig ziek geworden van voeding

Supermooie omgeving met zicht op bergen, zee: magisch. Zeer rustige sfeer, veel contact met plaatselijke bevolking. Kamers zeer basic, maar typisch bedoeïens. Zeer gevariëerd eten dat er heel erg verzord uitzag, maar met 3 serieus ziek geworden, daar of bij thuiskomst: bacterie genre salmonella. Er ging dus toch duidelijk iets mis met voedselhygiëne.

Fam. met oudere kinderen, Dec. 2009 karel mireille brecht en ..., 21-1-2010
Algemene indruk
magisch maar voedselhygiëne niet in orde

Magische plek: ruimte zat aan de rand van de zee met zicht op prachtige bergen. Kamertjes klein en zeer basic maar mooi, typisch bedoeiëns. Veel contact met de plaatselijke bevolking. Het eten was zeer gevariëerd, maar we zijn met een aantal mensen serieus ziek geworden tijdens of meteen na ons verblijf daar (bacterie genre samonella). Er is duidelijk iets misgegaan met de voedselhygiëne. Spijtig dat eigenares dat probeerde af te wimpelen.

Met partner, Nov. 2009 Paulus en Margot, 10-12-2009
Algemene indruk
Zalige week in Ghannah Lodge!

Wat wij zochten hebben we helemaal gevonden in Ghannah Lodge.We waren uit om op een mooie plek tot rust te komen.Die hebben we gevonden! Ghannah Lodge overtrof onze verwachtingen.Wij hebben een zalige week gehad met Heidi en Greta als fijne gastvrouwen. Ze hebben het goed voor elkaar.Een aanrader is ook om een trip in de Sinai te maken, prima driver, prima gids, absoluut genoten van de schoonheid van de Sinai en zijn bewoners de Bedoeien blijven ons fascineren.
Ghannah Lodge is een mix van back 2 basic en pure verwennerij.Elke dag, van ontbijt tot avondeten werden de lekkerste verse gerechte ons vorgeschoteld.
Deze warme mooie plek heeft een plaatsje in ons hart.Ik hoop terug te komen.
Dear Greta and Heidi, keep up the good work! Warme groet van Paulus en Margot

Met partner, Okt. 2009 21-11-2009
Algemene indruk
een absolute aanrader voor de meerwaardezoeker

We hebben een onvergetelijke vakantie gehad bij Greta en Heidi, een gezonde mix van avontuur en cultuur in een prachtige omgeving.
We hebben hele mooie uitstappen gedaan en er was ook plaats voor rust en ontspanning, voor ons een ideale vakantie.

Groepsreis, Sept. 2009 nancy, 3-11-2009
bangelijk goed

mooi ,zalig rustig ,fijne mensen op de lodge ,je word op je wenken bediend niets is te veel ,gewoon fantastisch , lekker eten,ga ooit zeker terug ,
Nancy

Groepsreis, Sept. 2009 sonia, 30-10-2009
fantastisch

Ghannah loddge, kan je enkel 10/10 geven, een paradijs op aarde. Met zijn dertienen waren we,alleen maar vrouwen, een workshop buikdansen onder leiding van onze lerares Vera, een mooier decor dan daar in Ghannah lodge zullen we nooit vinden. Ook de drie daagse tocht door de woestijn was onvergetelijk, wegdromen op de rug van een kameel. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd, we moesten zelf nergens aan denken, enkel genieten van deze mooie plaats op aarde.

Groepsreis, Sept. 2009 Jurri, 27-10-2009
wauw

Ghanna Lodge is de samenvatting voor een prachtige plek, geinspireerde mensen, lekker eten, woestijn en zee.

Fam. met oudere kinderen, Aug. 2009 Daniella, Geert en Jolien , 2-9-2009
fantastisch

Gewoon doen! Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond. Zonder het te weten was deze reis er één om meermaals over te doen. Het eten is super, de lodge is heel net en een fantastische plaats om te vertoeven. De mensen die er werken en verblijven zijn stuk voor stuk individuen die ons elk op hun manier iets hebben bijgeleerd. Hun kennis over de bedoeïnen en over het land is ontzettend boeiend. Greta en Heidi zetten zich onvermoeibaar in. We sliepen 12 dagen onder een schitterende sterrenhemel want binnen slapen zou zonde geweest zijn. Wat mij vooral ook bijblijft is het dagelijkse contact met de plaatselijke bevolking. Hartelijk, discreet en onmisbaar! En voor degenen die nog twijfelen, bij voldoende interesse ben ik van plan om een groepsreis naar ghannah lodge te organiseren. Vooraf een interessante uitleg met veel foto's en filmkes! Bel mij : 0474/28.09.29

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Erika COENE, 21-8-2009
9,9
De hemel op aarde

Goede wijn behoeft geen krans. Deze ervaring valt ook moeilijk te vatten in een paar zinnen... Gewoon doen, en je overgeven aan al wat je overvalt. Dank je wel Heidi, Greta en de hele 'crew'

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 Ramon en Natascha, 29-7-2009
9,9
Om nooit te vergeten..

Deze week terug gekomen van een week Ghannah Lodge; wat een geweldige ervaring !! Als vakantiegangers gekomen met twee kinderen van 8 en 12 jaar en als reizigers terug gekeerd. Het was een heel bijzondere, pure ervaring; back to basic maar ook heel comfortabel. Greta en Heidi weten het beste naar boven te halen uit werkelijk alles. De kok Numerie maakt eten straight out of heaven; de woestijn verkennen op de Ghannah wijze maakt een indruk waar je stil van wordt. Woorden schieten te kort; je zult het zelf willen ervaren. Greta, Heidi, Farradj, Henny, Numeri en Mastafa; dank voor deze niet te overtreffen ervaring !

1 2 3 4 volgende

Zoeken
Ga naar
Home
Egypte
Nuweiba

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?