Kies een internationale website
23 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Tulip Marsa Alam****
17 KM South Marsa Alam Airport, 84712, Marsa Alam
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tulip Marsa Alam**** in Marsa Alam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tulip Marsa Alam**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Tulip Marsa Alam
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tulip Marsa Alam**** in Marsa Alam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tulip Marsa Alam****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Tulip Marsa Alam**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 656
vakantiefoto's
van Hotel Tulip Marsa Alam**** vinden. Je kunt 10
video's
van Hotel Tulip Marsa Alam**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
. Vergelijk Hotel Tulip Marsa Alam**** met andere accommodaties in
Marsa Alam
Minder tekst
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Tulip Marsa Alam*...
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(11)
alleenreizend
(12)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(260)
ALL
"TOP"
Marcel
20-5-2013
Wij zijn 2 weken met de meivakantie in dit hotel geweest en hebben genoten. We hadden een familiekamer in het nieuwe gedeelte, echt grote en nette kamers. Het eten is zeer smaakvol en de toetjes waren me toch lekker. Personeel is erg aardig en geeft veel service en ze zien er ook netjes uit. Hier kun je heerlijk genieten van zon, zee en strand of zwemmen in de zwembaden. Snorkelen is hier ook erg goed en je kunt ook uitwijken door een eind naar rechts te lopen (duikstek) of naar links naar die andere pier of nog verder. Wij kunnen dit hotel echt aanbevelen!
met oudere kinderen, Apr. 2013
"Hotel voldeed aan al onze verwachtingen"
Harry
5-5-2013
Wij hebben een fantastisch verblijf gehad met ons gezin met oudere kinderen (22, 20 en 15). Kregen vanwege onze 25jr bruiloft een upgrade naar Superior kamers en deze waren zeer ruim. Vanuit de kamer op de begane grond zo naar het zwembad lopen en genieten van de zon op de in ruime mate aanwezige zonnebedden.
Voornaamste reden voor dit hotel was het feit om bij het hotel te kunnen snorkelen. Dit was geweldig, hiervoor hoef je geen betaalde excursie te boeken, want het ligt er "gratis". En de 800 mt lopen was voor ons geen enkel probleem, konden hierdoor ook in het laag staande water bijzondere vissen en zelfs een inktvis ontdekken.
Wel een aanrader om in de ochtend te snorkelen vanwege de lichtinval en het (meestal) rustiger water.
De bediening in het restaurant vonden wij heel plezierig, men deed erg zijn best om je het naar je zin te maken.
Tulip Marsa Alam is zeker een aanrader als je van zon en zee wilt genieten en voor de rest niets wilt ondernemen.
met oudere kinderen, Apr. 2013
"Prima hotel met mooi huisrif II"
Yomina
30-4-2013
Binnen 15 minuten ben je bij het hotel. Wij hadden een superieur kamer (fruit, gratis minibar en zee en zwembadzicht) in het nieuwste gedeelte. Lekker rustig en geen geluidshinder van de animatie. Maar met kleine kinderen kun je beter in het oudere gedeelte zitten ivm glijbanen en kindergedeelte. Het restaurant van het oudere gedeelte is gezelliger, daar bereiden ze buiten ook altijd iets. In het restaurant moet je zelf je drinken halen.
Onze kamer (2633) werd schoongemaakt door Abdol. Hij wist ons telkens weer te verrassen met een big surprise: de prachtigste creaties m.b.v. handdoeken, bloemen en wc papier.
Wifi is niet gratis: 7 euro per uur, die je verspreid kunt gebruiken. De kamer langer houden op de dag van vertrek kostte ons 26 euro (3 personen) tot 18.00 uur. De bedden bij de zee liggen prettiger dan bij het zwembad. En wat een prachtig huisrif. De snorkelmaterialen kregen we op de pier gratis.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Tulip M...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Apr. 2013
"Schitterend rif"
Wil
2-5-2013
Mooi en goed accommodatie. De lange brug is geen obstakel, want aan het eind heb je een schitterend rif, met o.a. schildpadden, roggen, dolfijnen e.d., wel niet constant uiteraard maar ik heb ze gezien. Verder echte zand op het strand i.p.v. kiezelstrand. Genoeg reacties hier over deze mooie accommodatie, dus verder commentaar is overbodig. Wil wel ter aanvulling op mijn voorganger dat je bij vertrek na 12.00 uur s'middags een kamer kunt vragen waar je gratis kunt douchen en je omkleden. Na het uitchecken kun je verder gebruik maken tot het vertrek van drank en eten.
"Geweldig resort"
janet
17-5-2013
we zijn met onze kinderen 17,15,12 hier in mei geweest. prachtig resort , mooi zwembad, erg leuke animatie ( onze kinderen hebben veel plezier met ze gehad ) adembenemende zee wereld. bediening erg vriendelijk, is erg blij met een fooi dan brengen ze de drankjes. excursie met een boot snorkelen is een aanrader, we hebben er een leuke video aan overgehouden. Tip neem euro's mee je kunt er overal mee betalen. we gaan zeker een keer terug.
met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Prima prijs kwaliteit verhouding"
jur en sonja
22-3-2013
goed hotel , ondanks dat het 4 sterren is vond ik het zeker vergelijkbaar met de 5 sterren hotels waar ik eerder ben geweest.
Eten was prima, zat altijd wel wat van je gading tussen. personeel zeer vriendelijk en je kon mooi snorkelen op het huisrif.
bij de duikschool was prima voor elkaar en mooie duiken gemaakt. ook op het huisrif.
grootste minpunt dat je de hele pier (800 meter) afmoest om te kunnen zwemmen in zee. Even snel vanaf het strand zwemmen zit er niet in.
met jonge kinderen, Feb. 2013
"Echt top!"
rpvankempen
5-3-2013
Het hotel is gelegen op een kwartiertje rijden van de luchthaven. Ondanks onze late aankomst was er nog op ons gerekend met eten. Het eten in het hotel is super. Buffetten zijn zeer divers en kwalitatief hoog. Niemand van ons is ziek geworden, en dat terwijl wij veel rauwkost hebben gegeten.
Het hotel heeft een mooi huisrif dat goed te bereiken is via een pier. Met name in de ochtend is de zee rustig en kan je fantastisch snorkelen.Terwijl wij er waren was er 1 zwembad verwarmd. Hetgeen voldoende was want het was niet super druk. Onze jongens van 3 en 9 hebben zich goed weten te vermaken met het zwembad en strand voor de deur.
Het hotel ligt in inderdaad midden in de woestijn en er is verder niets te doen op loopafstand in de omgeving. Geen winkeltjes of iets dergelijks. Als je iets wilt doen dan ben je afhankelijk van de tripjes die aangeboden worden door de touroperator of de lokale aanbieders. Maar wij hadden genoeg aan het snorkelen, zwembad en fantastische strand.
met oudere kinderen, Feb. 2013
"Prima hotel"
jeroen
27-2-2013
wij zijn in februari 1 week hier geweest. prima hotel. er is een oud en nieuw gedeelte. wij zaten in het oude gedeelte met zeezicht. Alleen zwembad in het nieuwe gedeelte was verwarmd. kamers zijn verouderd maar schoon. Dagelijkse schoonmaak. Het eten was in het nieuwe gedeelte en was zeer uitgebreid zowel in de ochtend, middag en avond. veel Italianen, beetje Duitsers en beetje Hollanders. altijd pizza en spaghetti en vers bereid aan het buffet. eetzaal oogt niet echt sfeervol. wel zelf drinken halen maar als je een fooitje geeft is het personeel best bereid jou te bedienen. vriendelijk personeel. wij zaten vorig jaar in three corners feyrouz en dit is wel vergelijkbaar. wel een hele lange pier dus als je verschillende keren op een dag wil snorkelen in het elke keer weer een hele tippel. 3 dagen niet kunnen snorkelen vanwege teveel wind. Het is ons prima bevallen en als je een week wil zonnen en snorkelen is dit een prima locatie. een week is lang genoeg.
met partner, 2013
"In één woord geweldig"
chantal van beek
12-2-2013
Ruim opgezet, heerlijk eten, prachtig koraalrif en het personeel top!
met partner, Jan. 2013
"Volgend jaar zeker weer!!!!"
Loes Serraarens
17-2-2013
We waren hier voor de 2e x en er waren een heleboel mensen van de bediening, restaurant, strand die ons nog konden van vorig jaar. Zo knap!!!! We hebben weer genoten van het huisrif. En zelfs een walvishaai vlak voor de steiger. Gelukkig niet gevaarlijk, dus gewoon het water in. Supergaaf
volgende
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Bezienswaardigheden in Marsa Alam
Abu Dabab
Marsa Mubarak ( Turtle Bay )
Elphinstone Reef
Dolphin House (Sha'ab Samadai)
Beduin Camp Marsa Alam
Shaab Samadai (Dolphin House)
Shaab Marsa Alam
Informatie over Marsa Alam
Weer Marsa Alam
Kaart Marsa Alam
Foto's Marsa Alam
Video's Marsa Alam
Vraag en Antwoord Marsa Alam
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie