Hotel Tulip Marsa Alam**** in Marsa Alam Egypte beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.870 bezoekers online
Home > Egypte > Marsa Alam > Hotel Tulip Marsa Alam****

Beoordelingen Hotel Tulip Marsa Alam****

30 januari 2012

Hotel Tulip Marsa Alam**** Marsa Alam

Hotel Tulip Marsa Alam scoort een 8,3 uit 10, op basis van 200 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tulip Marsa Alam****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tulip Marsa Alam**** in Marsa Alam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 475 vakantiefoto's van Hotel Tulip Marsa Alam**** vinden. Je kunt 6 video's van Hotel Tulip Marsa Alam**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Tulip Marsa Alam**** met andere accommodaties in Marsa Alam.

196 beoordelingen over Tulip Marsa Alam****

met partner, Jan. 2012
Fijn resort, prima prijs-kwaliteitsverhouding
Carla
9-2-2012 Prima hotel, personeel doet alles om het naar je zin te maken. Animatieteam was TOP, jammer voor hen dat het stil was.Gevarieerd eten, als je daar iets op hebt aan te merken ben je een zeikerd. Voornamelijk Duitsers, Italianen en Nederlanders, GEEN RUSSEN. Een minpuntje: op het strand heel veel last van vliegen gehad. Buiten het resort niets te doen, maar dat weet je als je daar heen gaat.

2e maal geweest en
Vd Klij
19-12-2011 Zeker voor herhaling vatbaar. Wij kregen een kamer in het nieuwe hotel en echt super de luxe. Grote kamers en fantastische badkamer. Al het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam erg knap van die knapen ze werken 15 uur per dag. Natuurlijk is het eten niet gloeiend heet dat weet je nou eenmaal en dat is ook niet te doen voor zo,n resort, de zeurpieten die hier altijd weer over zeuren moeten lekker à la card gaan eten of thuisblijven. Heb al tientallen hotels in egypte bezocht maar het Tulip resort heeft de meest uitgebreide buffetten. je kan kiezen in welk van de 2 restaurants je wilt eten. Er zijn 2 heerlijk verwarmde zwembaden. In de dec. Maand kan je smorgenvroeg gaan snorkelen dan staat er minder wind, het huisrif is erg mooi. In de vroege uurtjes komen de dolfijnen en schildpadden langs. gelukkig geen Russen,

met partner, Dec. 2011
Goed hotel met een prachtig rif!
Fenneke van der Mee...
22-1-2012 Voor de 10de keer in Egypte en we vinden dit hotel een aanrader! Zorg dat je in het nieuwe gedeelte boekt, die kamers zijn erg mooi. Het hotel is gespecialiseerd op desserts en heeft een fantastisch ontbijt buffet, het avond eten is vaak in thema avonden. Voor elk wat wils. Het visrestaurant moet je reserveren en betalen, 20 euro p.p. Dit is het waard. Het personeel is getraind om je alles naar je zin te maken en niets is eigenlijk teveel. Het rif is prachtig, veel vis en koraal. Het is bereikbaar via een steiger en je moet wel even lopen hiervoor, maar het is de moeite zeker waard. Wij vinden dit hotel qua prijs/kwaliteit verhouding zeker een aanrader!

met oudere kinderen, Dec. 2011
Prima hotel
j.huizer
24-12-2011 hotel tulip resort zeker voor herhaling vatbaar,hadden een kamer in het oude gedeelte maar zag er goed uit,prima onderhouden terrein,lekker eten en bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mooi hotel
huizenga
23-12-2011 Wij zijn voor de 4de keer in Egypte en dit Hotel is gewoon goed.
We zaten in het oude gedeelte wat voor Egyptische begrippen gewoon goed is.
De badkamer mag wel een klein beurtje gebruiken maar verder super.
Ook het eten is Goed de eerste 3 dagen aten we in het oude hotel maar omdat er te weinig mensen waren moesten we de rest van de week in het nieuwe gedeelte eten.
Geen probleem want het is allemaal even goed het nieuwe gedeelte lijkt gewoon iets luxer.
Verder is alles heel netjes en wil iedereeen bij het hotel je wel helpen.
Zeker een plek om een keer terug te komen.

met partner, Nov. 2011
Prima hotel voor zon, zee & strand
Nancy & Thijs
24-11-2011 Prima, niet spectaculair! Hadden meer luxe verwacht. Aantal * in Eypgte niet vergelijkbaar met Azië. Resort ziet er verzorgd uit met mooi zwembad. Voldoende ligbedjes & handdoekenservice. Schoon strand met ligbedjes windschermen parasols. Wel moet je vroeg zijn voor een bedje. Wij lagen er rond 8u. Ook vanwege aangename temperatuur ca 25C. Tussen 11-1u warmst ca 28C, 3u fris (door constante wind) ca 23C, 4u zon weg, 5u donker. Fantastisch rif via 600m lange pier. Perfect snorkelen & duiken, neem zelf spullen & waterschoenen mee. Veel vissen, groot/klein in alle kleuren, roggen maar ook schildpadden. Eten uitgebreid, iedere dag ander thema. Erg jammer dat eten vaak koud was. Wel kun je pizza/pasta laten maken & buiten ligt altijd iets op de BBQ. Animatieteam wisselt, vaak jongeren uit buitenland die 5 mnd ervaring op komen doen. Je moet er niet veel van verwachten. Soms werden we er gek van. 's Avonds worden dingen georganiseerd in amfitheater. Voor bv cobrashow moet je €10 pp betalen.

met partner, Nov. 2011
Leuk hotel!
r.w. Kleine
18-12-2011 Goede ligging en lekker rustig. Geweldig huisrif te bereiken via 800 mtr pier. Hier zijn 2 grote schildpadden te zien! Personeel supervriendelijk en wil alles doen. Ruime zwembaden, vooral bij het nieuwe hotel waar je gebruik van kunt maken (ook het eten). De afwerking van bouw niet met franse -maar egyptische slag. Heerlijke massages bij beauty center. Erg gezellig bij Hans de poolbarman, verder weinig vertier. De animatie is een lachertje. Eten is goed, wij hebben geen koud eten gehad. 2 Flesjes water voor gehele verblijf pp en deze kunnen gewoon bijgevuld worden vanuit watercans. Veel belangrijker: geen darm/maagklachten opgelopen!
Vlucht: rechtreeks naar Marsa Alam (kleine luchthaven): wat een verademing in vergelijking met Hurghada.
Minpunten: veel wind waardoor zee erg wild en er dus niet gesnorkeld mag worden, geen aanrader voor kleinere kinderen. Bar te vroeg dicht (23 u). De extra All Inclusive Plus heeft voor ons weinig voordelen, hebben we ook niet geboekt.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Super gaaf hotel
Patricia
2-11-2011 Mooi hotel, vriendelijk en goed personeel absoluut niet opdringerig. Het eten is erg goed elke dag iets anders. De kamers zijn schoon. Ook de kinderen 7 en 10 jaar hebben zich prima vermaakt leuk animatie team.

met oudere kinderen, Okt. 2011
SUPER
Anja
14-10-2011 Goed hotel. Heerlijk eten en zeer gevarieerd. Alles schoon en fijn personeel. Prachtig rif om te duiken en snorkelen. Ook zeer goede duikschool.

met een groep
Voor herhaling vatbaar
Monique
10-10-2011 Afgelopen april 8 dagen met 3 collega's een uitrustvakantie gehouden. Is prima gelukt!
Prachtig weer, mooi hotel, vriendelijk personeel en een hele mooie onderwaterwereld. Dat het in de middle of nowwere ligt, maakte ons niets uit. Ga zeker nog een keertje terug, waarschijnlijk met mijn dochter.

met een groep (8)
alleenreizend (7)