2-5-2012
Onze eerste vakantie naar Egypte, keuze voor dit resort gemaakt op basis van de gemiddelde Zoover beoordeling (8,3).
Afhankelijk van hoe hoog je de lat legt kan je met dit resort twee kanten op nl erg onder de maat voor een vier sterren resort of als je kijkt naar het land en z'n cultuur een dikke plus.
Ligging: prima, ongerept rif direct aan het strand,prima waterpark voor de kids alleen jammer dat het maar een paar uur per dag "aan" staat, strandstoelen en handdoeken mogen wel vervangen worden, is allemaal wat sleets.
Kamers: netjes en schoon
Eten prima en gavarieerd, wel zoutloos en na 8 dagen heb je het wel gezien, tafels en stoelen mogen vervangen worden in het restaurant.
Personeel: een aantal personeelsleden zal zich meer als gastheer moeten gedragen en attenter/ vriendelijker moeten zijn, ik vraag me echt af of sommigen met plezier dit werk doen en dat stralen ze dan ook uit.
All inclusive: kan beter, is erg beperkt omdat je bijv pas vanaf 10:00 uur drankjes kan halen.
7-5-2012
het hotel is goed, eten ok,bediening zeer vriendelijk , ook voor de kids
altijd een grapje en beleefd, behalve de directe chef hanri die de obers
constant afgezeikt werden door hem, onbeschoft gewoon
de kinderen mochten van hem niet op de draaistoelen zitten in de lobby bar ,waarop hij boos reageerde
ook mochten wij geen cocktails mee naar de kamer nemen,waarop hij zeer onbeschoft tegen ons was
hierop hebben wij bij de directe manager geklaagt,waarop hij direct de betreffende persoon bij zich heeft geroepen ,dit kon niet door de beugel vertelde de manager we mochten wel degelijk drankjes meenemen naar de kamer
de manager is een zeer sympatieke man ,maak graag grapjes
de obers moesten lachen omdat hanri een uitbrander kreeg
verder geen last meer gehad van deze persoon
mooi koraal
de lobby is wel aan moderniseren toe
kamers goed schoon , mooie figuren van de handdoeken op het bed
kids hadden het goed naar de zin,alleen het zwembad water was koud
animatie redelijk , doen goed de best