Tips over Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort**** in Marsa Alam | Zoover

Tips Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort****

24 mei 2012

Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort**** Marsa Alam

Tips Hotel The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort****

8500, Marsa Alam

33 tips van The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort****

18-5-2012
iperen_van

Sommige etenswaren liggen er niet, maar kan je gewoon om vragen! mayonaise zetten ze niet neer, ivm de warmte. Als je dit vraag, dan is er kans dat je het gewoon krijg. Als je door omstandigheden 's middags toast wil eten, kan je dat ook gewoon vragen aan het personeel. Ze doen alles voor je !

30-4-2012
Gerrit Kruijt

Bezoek de schildpaddenbaai, rechts van het resort 10 minuten lopen. Maar je komt met een beetje geluk ook een schilpad tegen bij het resort of zelf een zeekoe.

16-4-2012
agnes

Over het strand wandelen naar Port Ghalib is een aanrader, ca. 15 minuutjes en even met de watertaxi(gratis) is een mooi plaatsje in ontwikkeling. Heerlijke terrasjes.
Er zullen zeker hotels zijn die beter zijn, maar prijs kwaliteit klopt hier zeker en of het nu 4 of 5 sterren zijn, dat maakt niet uit
Mijn man en ik hebben het prima naar ons zin gehad en de mensen die wij gesproken hebben deelden onze mening.
wij komen terug zoals beloofd.

22-3-2012
e.polman

Bezoek in ieder geval de baai met schildpadden, ongeveer een half uurtje lopen. Het rif, zelfs het binnen rif is prachtig, je kunt het alleen niet ieder dag zien. En dan is er verder niet erg veel te beleven. Dus veel boeken mee.

21-3-2012
Taal

Loop naar de lagune Marsa moubarak, een 15 minuten wandeltocht rechts van het hotel. Hier kan je echt zwemmen met grote schildpadden. Er schijnen er 6 te verblijven aldaar. Wij hebben er 3 gezien, gefotografeerd en gefilmd

17-3-2012
Jet

Tip: Ga snorkelen als het kan (groene vlag)! Wij vonden het water net te koud, en toen we toch wilden gaan werd het afgeraden om te gaan zwemmen in de zee..

14-3-2012
Marja en Oscar

Goede ervaringen met Extra Divers, spreken Engels en Duits, mooie boottochten gemaakt waar men kan duiken of snorkelen. Alles wordt voor je gedragen en geregeld. Aan te raden is als je gaat snorkelen om wel een shorty of snorkelpak te dragen want ondanks dat het water niet echt koud is koel je toch na een tijd af, ook om verwondingen van het koraal te voorkomen. All Inclusive goed maar heb geen hoge verwachtingen van kwaliteit bier/wijn/cocktails. Topmatras boven op harde matras aan te raden.

3-3-2012
jeroen

bezoek de schildpadden op ca. 20 minten lopen rechts van het hotel. Het is wel jammer dat ze daar een hotel aan hte bouwen zijn waardoor de reuzenschildpadden op termijn misschien verjaagd worden.

3-3-2012
Ella hendriks

Ga eens snorkelen...er gaat een prachtige wereld voor je open.
Ook het spel jeu de boule op strand spelen is heel gezellig.

2-3-2012
janneke

voor 7.30 gaan snorkelen bij zee schilpadden en zeekoeien. het strand rechts volgen en 15min. lopen tot het strand voor het volgende hotel.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip