Hotel Resta Reef Resort**** in Marsa Alam Egypte beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Resta Reef Resort**** Marsa Alam

Beoordelingen Hotel Resta Reef Resort****

KM 65 Quseir-Marsa Alam Road, Marsa Alam
Hotel Resta Reef Resort scoort een 8,3 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Resta Reef Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Resta Reef Resort**** in Marsa Alam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Hotel Resta Reef Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Resta Reef Resort**** met andere accommodaties in Marsa Alam.

30 beoordelingen over Resta Reef Resort****

met partner, Mrt. 2012
"Prima om te snorkelen ! "
Rob Rijsdijk - Bare...
21-4-2012 Ligging is ideaal om te snorkelen. Resort is vrij klein van opzet maar daarom zijn de loopafstanden minimaal.Wij zijn hier 2 weken geweest en konden vanwege de wind helaas 1 week " buitengaats" om te snorkelen.Het huisrif is echter ook al de moeite waard! Zowel diverse murenes als ook een rode octopus gezien in het huisrif.Personeel was zeer vriendelijk.Eten was goed en ze hebben hier bier uit de fles! Animatie doet zijn best maar niet alles is even leuk. Wil je niet meedoen is dat echter geen probleem.De 2 zwembaden vallen wat tegen, wel lekker verwarmd.Ga hier waarschijnlijk nog wel eens naar terug.

met partner, Jan. 2012
"Hotel Resta Reef in port Ghalib"
Hans en Gaby
3-2-2012 We hebben voor de rust en de zon, dit hotel gekozen. Dat er niets in de omgeving was, wisten we van te voren. De kamers waren ruim en schoon. Niets dan lof over het eten, wij hebben iedere dag heerlijk gegeten. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Een 10 voor de animatieploeg. Een uitstekend hotel en voor herhaling vatbaar.
Tip voor de klagers en zeurpieten: lekker thuis blijven bij je eigen prakkie.

met partner, Okt. 2011
"Plek goed maar eten slecht"
carla
12-10-2011 het hotel is erg goed personel is vriendelijk maar het eten is niet 5 sterren waardig hooguit 3

"Fantastische vakantie met alle service!"
Toon en Sanne
2-10-2011 Wij hebben enorm genoten van deze vakantie in Resta Reef Resort! Eten, omgeving, weer, service, personeel, strand... Kortom, alles was genieten!
Een grote aanrader is ook om via de touroperator de excursie naar Sataya te boeken. Je verblijft dan 2 dagen op een boot met overnachting in all-in. Je duikt/snorkelt dan minimum 4 x tussen de koralen en dolfijnen in open zee! Unieke ervaring! (ook voor degenen die schrik hebben van grote dieptes. Je angst is meteen overwonnen) Grote aanrader!

met partner, Apr. 2011
"Goed resort!"
jhonnos
13-4-2011 Leuk 4* hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het weer is super! De mensen zijn zeer vriendelijk en helpen je graag. Het eten is wat minder. Het is niet slecht, alleen niet onze smaak. De ligging is ideaal, aan het strand, minder dan 10 minuten van het vliegveld. De kamers zijn simpel maar schoon. Mochten jullie er heen gaan, ga naar de beachbar en vraag naar Reda. Hele vriendelijke jongen en zeer behulpzaam. Wij zijn niet buiten het resort geweest alleen tijdens de QUAD tour. Zeker een aanrader. Verder kan je goed snorkelen! Gezien de prijs die wij betaalden en wat we er voor kregen zijn wij zeer tevreden!

met partner, Mrt. 2011
"Een goed hotel"
Moyaert
27-3-2011 Het hotel is zeer netjes, ligt in een rustige omgeving, vlak aan zee!
Over het personeel geen klachten, ze doen gewoon alles om u een leuke vakantie aan te bieden.
Buiten het hotel vonden we het leuk om in de sahara te gaan wandelen, want daar zag je nog allerhande dieren: schorpioenen, slangen, ...
Zeker voor herhaling vatbaar. En het zal niet lang meer duren vooraleer wij onze volgende reis vastleggen.

met partner, 2011
"Fijn maar kort"
michel gouda
2-2-2011 leuk hotel met leuk personeel.
niet opdringerig.
jammer dat wij door de rellen weg moesten.
het hotel liep letterlijk leeg.
personeel liep te huilen en boden hun excuus aan voor wat er in hun land gebeurden.
in marsa alam was NIKS aan de hand.
ver weg van alle ellende.
ga volgend jaar zeker terug

met partner, 2011
"Om niks te doen"
michel gouda
1-2-2011 leuk.
goed hotel om niks te doen.
mooi om te snorkelen.
eten was goed te doen.
jammer dat we verplicht weg moesten

met partner, Jan. 2011
"1 week is max"
Rica
23-1-2011 we zijn al 4 x naar egypte geweest ,1x hurghada,2x sharm el sheik,en nu naar marsa alam naar resta reef resort wel dit hotel was wel het minst goede van alle 4.normaal gezien vertrekken we niet graag naar huis maar deze keer wel als ik kon 5 dagen was meer dan genoeg.Toen we aankwamen kregen we een kamer met zicht op een MUUR,toen we een andere kamer vroegen hebben we die wel gekregen zicht op zwembad;Bagagedrager Ahmed is een zeer vriendelijke man en helpt waar hij kan hij wilde zelfs geen fooi maar we bleven aandringen en toen nam hij maar aan.Veel russen,polen we waren maar met 3 belgen daar.Internet ging meer niet dan wel(nodig voor de zaak).eten eentonig zowel smorgens ,smiddags savonds iets beter,Fruitsap is limonade,chocomelk is bijna melk,dessert altijd gebak en min aan fruit.het weer dan: wel bijna niet te geloven maar 2 volle dagen zwaar bewolkt en nbeetje regen.pluspunt vlakbij luchthaven,anders niets te doen gaan snorkelen maar dat 8dagen na elkaar?voorlopig de laatste x

met partner, Okt. 2010
"Super vakantie!"
Robin&Michelle
26-10-2010 Wij zijn van 14 tot 21 oktober in Resta Reef Resort verbleven en hebben een super vakantie gehad. De ligging is ideaal doordat het maar 10 minuten van het vliegveld van Marsa Alam is gelegen. Ook is het hotel gelegen aan een prachtig koraalrif waar je heerlijk kunt snorkelen. Er zijn 2 zwembaden waaronder 1 met een bar in het water. Personeel is heel erg vriendelijk en doen alles voor je. Visum dien je te kopen op het vliegveld bij een loket en niet bij de reisorganisatie omdat je dan 25 euro per persoon kwijt bent i.p.v. 20 euro. Op vertekdag dien je om 12.00 uur uit te checken en het is niet toegestaan om na die tijd nog gebruik te maken van eten en drinken. De all inclusive bandjes worden dan ook afgeknipt. Dit is zeer nadelig als je pas 's avonds wordt opgehaald omdat je tot die tijd zonder eten en drinken zit.
Maar voor een heerlijke na zomer in egypte is het hotel zeker de moeite waard voor een week. De animatie van het hotel was ook erg leuk en doen erg hun best.
TOP HOTEL!