Beoordelingen Hotel Intercontinental The Palace*****

23 mei 2013

Intercontinental The Palace*****
Beoordelingen Hotel Intercontinental The Palace*****
Port Ghalib P.O. Box 23, 2360, Marsa Alam
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Intercontinental The Palace***** in Marsa Alam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Intercontinental The Palace***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Intercontinental The Palace scoort een 9,4 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Intercontinental The Palace***** in Marsa Alam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Intercontinental The Palace*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Intercontinental The Palace***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 103 vakantiefoto's van Hotel Intercontinental The Palace***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Intercontinental The Palace***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Intercontinental The Palace***** met andere accommodaties in Marsa Alam.

33 beoordelingen over Intercontinental The Palace*****

9,5
6,7
met partner, Apr. 2013
"Onvergetelijk!"
Isabelle
28-4-2013 Dit hotel doet zijn naam ("the Palace") eer aan: je waant je koning te rijk en zo wordt je ook behandeld! Het team van het Intercontinental doet er werkelijk alles aan om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen! De service is van een onnavolgbaar hoog niveau. Andere hotels (wereldwijd) kunnen hier nog iets van leren!
Het hotel ademt luxe, de kamers zijn groot, de locatie zeer verzorgd, het ontbijt uitgebreid, het buffet heeft iedere avond een ander thema (Indisch, Oosters, bbq), veel aandacht voor hygiëne.
Maar bovenal hebben wij genoten van de rust. Omdat het geen All-Inclusive formule is, en iets kostbaarder, komt er een ander soort toerist en kan je in alle rust heerlijk genieten en relaxen. Een absolute aanrader voor diegene die rust en luxe wensen, en zich lekker willen laten verzorgen!

met partner, Mrt. 2013
"Totale rust"
g_de_haas
26-3-2013 Wij zijn van 10/3/2013 t/m 24/3/2013 in dit prachtige hotel geweest. Wij hadden een prachtige kamer met uitzicht op het terras, zwembad en de Rode Zee. Er ontbreekt vrijwel niets in dit hotel. Er is rust en een goede service. Het strand is fijn met een jetty over het rif en aardige mensen die je twee handdoeken per persoon, die naar goed bedden worden gebracht met een prachtig uitzocht over de zee. Aanrader is te lunchen in de Pooldeck bar met goed al la carte eten tegen een redelijke prijs plusminus 30 euro per stel incl drankjes. Ontbijt is goed met voldoende keus. Dinerbuffet voor half pensioen wat aan de magere kant, maar wel van goede kwaliteit. Wifi in de Lookout bar is gratis met inlogcode. Wandelen naar de haven van Port Ghalib is wel leuk maar het is er erg stil. Bovendien veel overlast van pushende verkopers in het smalle straatje. Erg vervelend. Wij gaan zeker terug naar dit fijne hotel.

met partner, Mrt. 2013
"één van de beste hotels in Egypte"
Eddy De Smedt
14-3-2013 hotel van hoge kwaliteit met een uitstekende service waar een rust heerst die je niet voor mogelijk houdt. Zeer mooie kamers, vooral met zeezicht en airco die echt werkt.Bediening in restaurant is voortreffelijk en lege schotels worden snel bijgevuld. Desserten zijn eerder beperkt en gebak is vrij eentonig van smaak. Dit kan beter. Eten is van prima kwaliteit. Het verwarmd zwembad ligt mooi uit de wind. Op het strand kan het winderig zijn. Mooi koraalrif en ook veel duikactiviteiten. Hier komen we zeker terug.

met partner, Feb. 2013
"Prima hotel maar zeker geen uitblinker"
Heleen
11-3-2013 Wij begrijpen niet waarom dit hotel zo een hoge score heeft. Is zeker geen echte topper. Tot nu toe is voor ons het Steigenberger AllDau Beach in Hurgrada het enige hotel die die 5 sterren echt verdiend.
Het Hotel ziet er wel netjes en verzorgt uit. Personeel is vriendelijk.
Het eten is smakelijk en voldoende keus. Drankjes en snacks zijn zeer prijzig.Organisatie in het restaurant is chaotisch de bediening loopt alle taken door elkaar heen te doen zodat het geen uitzondering is dat je 20 min op je drankje en rek moet wachten. De kamers zijn netjes een + zijn de overvloedige beschikbare handdoeken en het bijna dagelijks verschonen van het beddengoed.
Het is zeker een hotel voor rust zoekers (geen annimatie) wel een beetje saai. Voor kinderen heb ik geen voorzieningen kunnen ontdekken. Het strand is groot maar wordt niet schoongemaakt (onderhouden) even de zee inlopen om te zwemmen kan niet i.v.m het koraal. Aan het einde van de pier kan je het water in om te snorkelen of te zwemmen

met partner, Feb. 2013
"In 1 woord: fantastisch"
Monique den Heijer
8-3-2013 Heerlijk rustig hotel. Geen animatie, geen schreeuwerige muziek. Wel een relaxed sfeertje en uitmuntende service! Zeker voor herhaling vatbaar.

"Fantastisch hotel"
Monique den Heijer
8-3-2013 Net terug van een weekje naar de zon in de winter. Wat een heerlijk rustig hotel. Geen animatie, geen drukte, wel een relaxte sfeer en uitstekende service! Wij gaan zeker terug.

met partner, Feb. 2013
"DE plek om tot rust te komen en te genieten."
G. Bekman
15-2-2013 Dit hotel ligt aan zee met meerdere hotels in een recent aangelegde omgeving (5 jaar geleden) waar je kunt zwemmen, snorkelen en duiken De ideale plek om tot rust te komen. Het hotel met zwembad is prachtig gesitueerd. Gewoon lekker lezen, zonnen en zwemmen want veel meer dan een (matige) excursie is er dan ook niet te doen. Dit was echter precies wat we zochten na een hectische en intensieve periode.
De kamers zijn groot, schoon, heerlijke bedden met fantastisch beddegoed en veel tv kanalen. Enfin niets dan lof. De service is groot en men is bijzonder vriendelijk. Iedereen probeert het je echt naar de zin te maken.
Het buffet is rijk gevuld en afwisselend. De smaak is wel af en toe wat vlak. Het restaurant aan de pool is prima voor de lunch. Alles wordt vers bereid.

"Prachtig verzorgd hotel!!"
tallie_b
13-2-2013 Erg mooi en verzorgd hotel. Vriendelijk personeel, staat overal voor je klaar en zijn niet te overdreven met je bezig. De ligging is erg goed, je loopt binnen 5 minuten Port Ghalib binnen waar leuke winkeltjes zijn en een erg lekkere italiaan. Niets op dit hotel aan te merken. Het huisrif is werkelijk prachtig. Wat eten betreft zou ik wel kiezen om van de kaart te eten, het buffet is wel goed maar beetje simpel. Van de kaart ruime keuze en de prijzen liggen ongeveer gelijk aan onze prijzen. Op woensdag is het Lobster avond, ga dit zeker doen!! Indien mogelijk bij boeken vragen om balkon met zitje, wij hadden kamer met zeezicht geboekt maar kregen kamer met fransbalkon, hebben dit aangegeven en werder omgeboekt naar kamer er boven met een ruim balkon waar we in de avond leuk konden zitten.

met partner, Jan. 2013
"Een klein stukje paradijs op aarde"
Bas en Yvonne
28-1-2013 Als je lekker tot rust wil komen, verwend wil worden, dan zit je hier goed.
Uiterst vriendelijk personeel. De beachboys zorgen dat 's morgens je strandbed al opgemaakt is en je koelbox met water klaarstaat. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Niets is te veel. Ontbijten en dineren gaat in een gemoedelijke rustige sfeer, geen vreetschuur praktijken. Waarschijnlijk door de NIET all inclusive formule. Van ons mag het zo blijven. Ontbijt is uitgebreid en diner ruim voldoende keus.
Mooi koraalrif, nog onaangetast, voor het hotel. In de omgeving een haventje met winkels en restaurantjes/ cafe's . Prachtig mooi hotel in de sfeer van een Egyptische tempel. Normaal gaan we nooit naar hetzelfde hotel terug, maar hier gaan we zeker weer naar terug en dan nemen we onze kinderen mee om dit ook mee te maken.

met partner, Jan. 2013
"Mooi hotel met excellente service"
eveline
20-1-2013 Hotel voor wie van rust houdt. Alles is er héél netjes, service enorm goed. Eten is lekker, elke dag een ander thema buffet. Dranken zijn onze europese prijzen. Prachtig zwembad, aan zee gelegen.
Ruime nette kamers met dagelijkse wissel van lakens en handdoeken. Hotel om zeker terug naartoe te gaan. Volgens ons beste hotel in Marsa Alam. Naast de Intercontinental ligt ce Crown Plaza zouden wij niet willen zitten, vol met Russen en zeker niet zo netjes maar is All-in formule vandaar meer Russen. Zeker een ster minder dan The Palace.
Wij komen zeker volgend jaar terug. Weer was zalig rond de 25°C. Veel Belgen. En 's avonds en 's morgens kan je er gezellig buiten eten.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?