Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** in Marsa Alam Egypte beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Iberotel Coraya Beach Resort*****

9,5

28 mei 2012

Uitzicht vanaf achterzijde balkon

Beoordelingen Hotel Iberotel Coraya Beach Resort*****

29400, Marsa Alam
Hotel Iberotel Coraya Beach Resort scoort een 9,2 uit 10, op basis van 179 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberotel Coraya Beach Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** in Marsa Alam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 359 vakantiefoto's van Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** vinden. Je kunt 6 video's van Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Iberotel Coraya Beach Resort***** met andere accommodaties in Marsa Alam.

164 beoordelingen over Iberotel Coraya Beach Resort*****

9,5
met partner, Apr. 2012
"Het beste in Marsa Alam"
martine
17-4-2012 Reeds een 20-tal maal Egypte gedaan. toevallig door overboeking op terugvlucht hier terechtgekomen. Ik heb hier alleen maar positieve dingen over te vertellen. Heel lekker eten, het beste dat we al gehad hebben in Egypte (beter dan Hyatt, Movenpick, Sofitel,...). Heel vriendelijk en niet opdringerig. Wel veel kwallen maar het is paringstijd, ze doen niet, is gewoon wat blubber als ze er tegen zwemt. Ook al is hier wind je kan veilig langs het rif snorkelen want ze hebben dit afgebakend met boeien en touw!

met partner, Apr. 2012
"Heel goed hotel!"
josiane
2-5-2012 Heel mooi onderhouden hotel,vriendelijk personeel.
In de omgeving is wel niks maar dat wisten we.
Eten is lekker maar beperkte keuze.
We zijn tevreden met onze keus!

met partner, Mrt. 2012
"Prachtig hotel"
Annemieke
5-5-2012 Mooi complex, prachtig aangelegd en prima onderhouden. Rustige omgeving. Personeel zeer behulpzaam en klantvriendelijk.
Restaurant was goed, niet enorm veel keuze, maar voldoende. Kwam misschien ook door de matige bezetting (60%). Heerlijke soepen!
Snorkelen bij de Three Corners is mooier, maar daar staat vaak veel wind en kun je niet eens snorkelen. Hier kun je iedere dag snorkelen door de rustige ligging van de baai. Mooie zwembaden en prachtig strand. Parasolletjes en windschermen waren prima onderhouden en werden ter plaatse gerepareerd. Goed oog voor details.
Leuk om over het wandelpad te lopen naar de andere kant van de baai.

met partner, Mrt. 2012
"Al 3 keer geweest, "
desiree
1-4-2012 wij zijn voor de 3e keer geweest, hiervoor 2 x in november. het water is dan warmer, helaas nu veel kwallen, die doen niets, maar het is niet prettig, een voorjaarsverschijnsel. excursie zeker boeken via de jongens van tigermarine op het strand, tip!!, snorkelen altijd in de baai, ook al heb je veel wind, dat is geen probleem, zeker in de ochtend gaan, dat loont! Wie nog gaat, wie is zo vriendelijk een pak stroopwafels mee te nemen voor Tomy van de excursies van tigermarine, is hij aan verslaafd door ons. Bedankt. :-) fijne vakantie, wij gaan in november weer.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"FANTASTISCH!!"
Jolanda
3-3-2012 alle positieve kenmerken van dit hotel die we hadden gelezen waren waar, wat een geweldige plek om heerlijk te ontspannen!! wat ons vooral zo goed is bevallen, vooral vergeleken met bijv Sharm el Sheik, is de relaxte sfeer. Wel gezellig maar geen ole-sfeer. Geen opdringerige verkopers, zeer nette en vriendelijk personeel, wat een verademing. En ook geen russen, waardoor er geen asociale en dronken lui zijn in restaurant en zwembad. allerlei sportieve activiteiten als je wilt, erg leuk sport/animatieteam.
En voor onze zoon (9 jr) ook van alles te doen, jeu de boulle, voetbalveld, tafeltennis, snorkelen zo vanaf het strand, aquapark dichtbij, perfect! en je kunt heerlijk en veilig struinen en wandelen langs de verlaten kust naast het hotel, langs rotsen en stranden, wat een ruimte! geen speciaal kindermenu, maar altijd pasta en van allerlei lekkere hapjes. Eten echt voortreffelijk, totaal geen last gehad van de ingewanden! Wij gaan volgend jaar hopelijk weer!

met partner, 2012
"Voor herhaling vatbaar."
Ton en Trudi
6-1-2012 Wij zijn 15/12/2011 terug gekomen van 15 dagen Iberotel Coraya Beach. Nimmer zo'n verwenvakantie gehad. Bediening tot op het strand. Eten geweldig, echt voor ieder wat wils en veel wordt ter plekke (vers) klaargemaakt. Verser kan dus niet.Kamers en bed werkelijk top. Zelfs de was werd gedaan. Je moet wel van rust houden, want s'avonds even lekker een stadje in is er niet bij. Het is echt een Resort, maar het lijkt wel een dorpje met hier en daar een pleintje.

met partner, Dec. 2011
"Super hotel"
Meseure Karel
2-1-2012 Alles is voorhanden voor een supervakantie enkel het eten is niet in verhouding tot de rest !!!

met partner, Dec. 2011
"Heerlijk rustig, prima om uit te rusten"
Carolina
3-1-2012 Wil je even bijkomen van de drukte? Mooi hotel met veel rust en genoeg ligbedden, ook tijdens de kerstperiode. Geen schreeuwende muziek zoals aan de overkant van de baai. De rif ligt voor het hotel. Heerlijk gesnorkeld. HP? Je kunt met je pinpas betalen. Lunchen kun je in het a la carte hotel voor zo'n 8 euro. Of 15 euro bijbetalen voor het buffet het all-inrestaurant. Aan de overkant van de baai is een winkeltje met chips, frisdrank, crackers en andere versnaperingen.
Het brood bij het ontbijt is uitzonderlijk goed. Heerlijk bruin brood. Niet zoveel vleeswaren wel volop keus aan salades, zoete hapjes, fruit, yogurt, wafel of pannekoekjes etc. Het avondeten heeft ook volop keus. En ja, eens, de kwaliteit kun je niet vergelijken met een goed restaurant in Nederland. Maar het is prima. Ook gedacht aan vegetariërs. O ja, vergeet niet een pakket aan massages te nemen. Wij betaalden 123 euro voor 4 massages van 45 minuten (3 +1 gratis).

met partner, Nov. 2011
"The Place To Be !!! Geweldig."
Coraya Fans
29-1-2012 Als je zon, zee, heel mooi rif om te snorkel lekker eten, goeie service, een super proper hotel, vriendelijke mensen, rust, ...
dan moet je zeker je volgende vakantie naar dit hotel boeken. Ben je op zoek naar veel animatie, muziek aan het zwembad, winkeltjes, disco, uitgangsleven 's avonds, ... dan ben je in dit hotel aan het verkeerde adres!!!
Dus verzin eer ge begint. Als je je goed voelt bij het mijn eerste opsomming dan zal Coraya niet tegenvallen. Wij zijn er al 6 keer geweest en november zal zeker onze 7de keer zijn.

met partner, Nov. 2011
"2e keer weer een heerlijke vakantie gehad."
John en Desiree
25-11-2011 De 2e keer in het hotel en nog steeds goed. vorige keer met excursie via het strand naar abu dabab, dat was prima, nu hele dag port ghalib snorkelen, door de wind het programma naar 1 baai, maar wel zeekoe, dolfijnen (onderweg) en schilpadden gezien, wel triest hoe de toeristen zich op die schildpadden storten, blijf gewoon op afstand. Bij het huisrif dit jaar, de hele week een schildpad gezien,nog steeds de moeite waard om smorgens de wekker te zetten en vroeg te snorkelen, in de middag is het zicht onder water slechter. Het eten en drinken is niet meer met briefjes tekenen, maar nu met polsbandjes,geen overdosis aan voedselkeuze, maar prima en lekker eten. de kamer prima in orde,het personeel super aardig en vriendelijk. let op, alcoholische dranken in de minibar niet in de all in formule, verder wel gratis.