Vraag & Antwoord Marsa Alam

22 mei 2013

Marsa Alam
Vraag & Antwoord Marsa Alam

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Lopen naar naastgelegen baai (om te snorkelen)? (2 reacties)
Hotel Three Corners Triton Sea Beach Resort (vh. Holiday Beach Resort)****
Floor
15-5-2013
Kun je naar de naastgelegen baai (Coraya Bay) lopen om daar te gaan snorkelen? Vooral handig als het te hard waait / rode vlag. De baai ligt beschutter en lijkt dichtbij te liggen, maar ik lees niemand die daar naar toe loopt. Kan dat wel? Ook als vrouw alleen?

Patricia Simons
16-5-2013
Hoi Floor, Ik ben regelmatig met mijn 2 kinderen naar de baai gelopen. Idd helemaal ideaal bij rode vlag. Je zult tegen gehouden worden door de bewaker, maar als je zoveel mogelijk langs de waterlijn loopt (uit het zicht van de bewaker) en even flink doorstappen dat hij je niet achterna komt dan ga je veel plezier beleven van de "illegale" baai. Wellicht nog een klein centje of iets lekkers mee om te geven als je toch aangesproken wordt. Ga het niet voor jezelf en andere verpesten door uitgebreid "kamp" te houden op het tsrand van dat andere hotel :-) Tijden de "grote oversteek" naar de baai heb ik mij nooit onveilig gevoelt. Succes! Patricia

Floor
17-5-2013
Hoi Patricia, wat super dat je antwoordt, dankjewel! En heel fijn om te weten. Inderdaad belangrijk om zulke dingen bescheiden te doen. Aan die baai schijnt trouwens ook een groter aquapark te liggen, ben jij daar met je kids geweest en/of weet jij of je daar dan ook gewoon heen kunt lopen en aan de poort betalen? Of via het hotel? groetjes Floor

dresscode?? (0 reacties)
Helga
15-5-2013
Hallo Wij gaan in Juli twee weken naar dit resort. Kan iemand mij vertellen of er voor in het restaurant een dresscode is?? Twee jaar geleden op Taba geweest en daar moesten mannen een broek aan tot over de knie en een shirt met mouwen. Mijn man had voornamelijk hemdjes bij, dus vindt het wel gemakkelijk om van te voren te weten of dit hier ook het geval is. verder hebben we er ontzettend veel zin in !!! Vooral na het lezen van de geweldige verhalen hier... Greetz Helga

Eten in korte broek (2 reacties)
Hotel Iberotel Coraya Beach Resort*****
Mirjam
9-5-2013
Mag je in het hoofdrestaurant in de avond in een nette korte broek eten

blitmd
13-5-2013
De heren moeten een lange broek aan, bij de dames word er niet opgelet. Bij de ingang staan gastheren deze kunnen de heren op hun kleding aanspreken, en er hangt ook een briefje over de lange broek voor heren aan de deur. Je kunt geluk hebben dat je niet word aangesproken of dat er even niemand bij de deur staat.

mirjam
14-5-2013
Dank je wel voor je reactie, daar kunnen we iets mee.

Janny
7-5-2013
Weet iemand of er een foin op de kamer aanwezig is?

Harrold Muda
8-5-2013
Ja, er is een Fohn aanwezig

luchtbedden etc. in het zwembad (0 reacties)
Ilona Kalk
4-5-2013
Mag je met een luchtbed of band etc in het zwembad? Even handig om te weten, anders neem je het straks voor niks mee.

Ingrid Tollenaar
4-5-2013
Is het aan te raden om het duiken vtv te boeken of beter ter plekke?

Linda
2-5-2013
Weet iemand of ze bij de schildpaddenbaai verder zijn gegaan met de bouw van het hotel, waar ze al ooit eens een begin aan hadden gemaakt? Zo ja, is het ook al open?

fred agterberg
3-5-2013
is nog niet klaar ben net terug en het hotel ligt er verlaten bij

Valery
30-4-2013
Wie kan er meer vertellen over de kwaliteit van de gratis internetverbinding bij de lobby of eventueel mogelijkheden voor betaalde internet toegang (al dan niet draadloos?) Bedankt!

Jikke van Ackooy
1-5-2013
Gratis wifi in de lobby. Soms uitstekend, soms traag, soms even niet. Tegen betaling kan internet toegang in de kamers worden aangeschaft; ik weet echter geen prijzen.

Trusca
30-4-2013
Hallo, Kan iemand mij vertellen hoe groot de kluisjes op de kamers zijn, kan daar een laptop in of grotere spiegelreflex camera's? Bedankt!

Jikke van Ackooy
1-5-2013
Laptop zeker niet. Het is een kleine kluis. Voldoende voor b.v. paspoorten, sieraden, portemonnees, papieren, compact camera's, duikcomputers etc.

agnes
8-5-2013
Hallo. Wij bewaren onze spullen ook vaak gewoon in de koffer, wel met cijferslot. Nog nooit problemen gehad dat we iets kwijt waren. Fijne vakantie, groetjes Agnes.

Haaien bij huisrif (0 reacties)
Jessica
29-4-2013
Wie weet er welke soort haaien je tegen kan komen? Ik las niet iets over haaien van 3 meter??

moniek
28-4-2013
Ik lees dat er veel nederlanders en belgen zijn in dit hotel klopt dat lijkt me erg gezellig wij gaan 10 mei 55plussers groetjes moniek

Arie en Irna van Duijn
1-5-2013
Voor de laatkomers is er eten, in het restaurant

cynthia
26-4-2013
hallo ik heb een vraagje wij komen pas rond 23.00 in de avond in het hotel aan kun je ergens dan nog een hapje eten?? bedankt alvast voor de reactie

Arie en Irna van Duijn
1-5-2013
Voor de laatkomers, is er eten in het restaurant

lunchpakket, informatiebijeenkomst (3 reacties)
Tat
19-4-2013
Hallo, Ik vroeg mij af of het mogelijk is om lunchpakketten aan te vragen voor als je bijv. een één of twee daagse excursie hebt? Zo, ja, hoe werkt dat? Stelt het hotel het lunchpakket samen of mag je dat zelf doen? En dan vroeg ik mij nog af of er informatie bijeenkomsten van Neckermann zijn in het hotel? Groeten,

margreet
22-4-2013
Je kan een lunchpakket bij de receptie bestellen,die krijg je kant en klaar aangereikt, dus niet zelf samenstellen. De dag na aankomst is er een kennismakings bijeenkomst in de lobby van het hotel. Bij aankomst op de luchthaven krijg je hiervoor een uitnodiging. Veel plezier,

Tat
22-4-2013
Dag Margreet, Bedankt voor uw reactie. Weet u toevallig wat er zoal in het lunchpakket zit? Groetn, Tat

margreet
26-4-2013
Helaas weet ik niet wat er in de lunchbox zit maar als je daar bent kunnen ze je dat vast wel verellen en misschien je voorkeur erin doen.

Samantha
18-4-2013
Ik ga in september naar Three Corners Fayrouz. Wil graag met de taxi van de luchthaven naar het hotel. Nu heb ik gelezen dat het hotel op 6km van de luchthaven gelegen is. Heeft er iemand een idee hoeveel zo`n taxirit naar het hotel kost?

bert_l
19-4-2013
Durf het niet direkt te zeggen maar het is niet duur en je moet over de prijs onderhandellen ik meen dat de reisleiding dat je er voor maximaal 5 euro bent

fitness (0 reacties)
Hotel Gorgonia Beach Resort*****
Nancy
13-4-2013
Kan iemand iets zeggen over de fitness? Welke apparatuur staat er? Is het uitgebreid of beperkt. Zijn er bijv. meerdere loopbanden, fietsen, crosstrainers e.d.? Alvast bedankt voor je reactie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit