Hotel Cataract**** in Marsa Alam Egypte beoordelingen 6.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.905 bezoekers online
Home > Egypte > Marsa Alam > Hotel Cataract****

Beoordelingen Hotel Cataract****

10 februari 2012

5,8
vanuit de kamer

Hotel Cataract scoort een 6,3 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Cataract****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Cataract**** in Marsa Alam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Cataract**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Cataract**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Cataract**** met andere accommodaties in Marsa Alam.

21 beoordelingen over Cataract****

Leuk hotel voor een week
lanet
15-11-2010 Groot opgezet hotel met ruime kamers (wel beetje gedateerd). Eten was opzich goed maar na een week heb je het wel gehad. Het hotel ligt in de woestijn en er zijn geen winkels in de buurt (behalve bij het hotel zelf, 4 stuks).
Animatieteam heeft alleen oog voor de russen en negeerden ons volledig.
Wij hebben niet echt last gehad van de Russen, ze aten netjes hun bord leeg en waren niet erg aanwezig. Personeel vriendelijk zodra ze er achter komen dat je geen Rus bent!
Strand met beachbar erg mooi waarbij je smiddags warme snacks kon krijgen.
Wel was het zelfs in november nog vechten voor een plekje aangezien er erg weinig strandstoelen waren (ben benieuwd hoe dit in het hoogseizoen is!!!).
Al met al een leuke vakantie gehad. Leuke plek voor duikers en mensen die echt voor de rust gaan.

met partner, Nov. 2010
Het strand, de zee en het klimaat maken veel goed
Peter Bonnier
29-11-2010 Anderhalf jaar geleden ook geweest. Toen praktisch 100% Italianen. Nu Oostblokkers. Nederlanders tref je er nauwelijks aan.
De zee en het strand zijn fantastisch. Jammer dat de pier verwoest is. Maar het loopje door zee naar het rif om te snorkelen is ook leuk.
Op het strand zijn veel te weinig ligbedden. Handdoekje leggen dus.
Een leuke binnenbar is er niet. Ook geen lobby. Met een frisse avond zul je op kamer blijven. Drankjes worden allemaal in platic (kleine) bekertjes geserveerd.
De alcoholische drankjes zijn zelfs als "double"miniem.
Het vlees, de kip en vis zijn ronduit slecht van kwaliteit. Dat was voorheen duidelijk beter. De rest (salades / pasta ed zijn redelijk).
Een/vijfde deel van de kamers is gelegen aan de lagune. Die (denk ik wat duurdere) kamers liggen erg fraai.
Met de rest moet je gewoon geluk hebben. Een groot aantal kijkt uit op spookachtige niet afgebouwde bouwwerken.
De animatie 's avonds is. zoals zo vaak, tenenkrommend.

us

met partner, Okt. 2010
Fijn hotel ,jammer van de muziek
dirk zoutendijk
5-11-2010 goed en gevarieerd eten ,mooi groot zwembad ,klantvriendelijk.jammer van de muziek tehard en teveel. klagen helpt.

dirk zoutendijk

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Cataract**** bij:

SLECHT!
Rima
19-8-2010 Dit was zo een slechte vakantie! Als eerst bij aankomst hadden we het idee dat we genept waren. Het zag er totaal niet uit als de brochure. Daarna viel het wel mee. We werden naar ons kamer gebracht en meneer was niet tevreden met zijn fooi. Hoe durven ze? Een fles water op je kamer kost gewoon geld. Dit is toch all in hotel meneer? Ja maar dat geldt niet voor flessen water. Drank was niet te zuipen. Personeel was erg onvriendelijk. Continu ruzie met die gasten. Alleen maar Italianen. Alles in het Italiaans ook animatie en muziek. Ik had gevraagd om engels muziek, daarop werd geantwoord dat de animatie team hier voor de Italianen zijn. Ik vroeg ja en ik dan? Daar hadden ze geen boodschap aan. Verder hebben ze een keer de disco ruimte verhuurd voor een trouwerij. Alleen maar lokale bevolking met lokaal muziek. Dat was het toppunt. Ik kom nooit meer in Egypte. Worst vacation ever!

Toppertje!
Boujkje Rigano
25-11-2009 Voor ons was het een top-week!
bijna helemaal geen Italianen daar integen veel mensen uit de Oekraine!
Mooi huisrif, ruime schone kamers,goede keuken en vooral wij vonden het personeel bijzonder vriendelijk, een aanrader dus!

met partner, Okt. 2009
Nooit meer!!!!
HS.
18-11-2009 Mooie plek en mooi rif maar daar is alles mee gezegt! Lekker om te zonnen,niet voor je rust,want de house muziek dreunt over het ressort!
Het eten is enorm eentonig,en helaas koud, het word niet warm gehouden,zodat bijna iedereen wel ziek word! voor 1stripje(loperomide) betaal je bij de dokter op het resort €5- (neem zelf mee!)Je bent daar echt van het resort afhankelijk! Geen bank i/d buurt!!! 40km. verder! wissellen kan bij de receptie je krijgt:8pnd voor €1.-zegt de reisleider maar je krijgt maar 7,50pnd!Er staat aan:7.96. maar ja.....!ook zo'n truc is:Je kan bij aankomst op t vliegveld een visum kopen,of het dubbele bij de reisorg. je mag het wel bij 't loket kopen maar in de bus word €5.-pp gevr. voor fooi. (is voor de reisorg!!!) niet voor de mensen op het park die iets voor je doen!!!en juist die verdienen fooi,niet extra voor de reis org.die heeft al z'n geld gehad!Geef aub fooi aan wie iets verdiend voor z'n werk voor u. laat u niet "pakken"

met partner, Okt. 2009
Heerlijk hotel voor de rust
Lia
4-11-2009 Wij zijn net terug en hebben een heerlijke vankantie gehad, Hotel is netjes, kamers zijn heel schoon en het eten is best te doen.
Een prachtige snorkelpelk je weet niet wat je ziet onder water.
Weinig winkeltjes maar als je komt voor de zon en de rust is dit een aanrader.

met partner, Sept. 2009
Eenvoudig resort, huisrif te ver in zee
Richard en Teresa
8-10-2009 Eenvoudig hotel, eenvoudige kamers, kleine en oude badkamers (nodig aan vervanging toe!). De receptie is vreselijk, totaal geen uitstraling. Eten is prima en voldoende gevarieerd. Personeel is vriendelijk. Het huisrif bereikte je dmv een steiger van ca. 100 m. en dan met een trapje naar beneden. De golven klappen tegen de steiger aan, waardoor je niet echt makkelijk het water in gaat (zeker niet als de zee onrustig is). Wel prachtig koraalrif met veel vissen, maar ligt gewoon te ver in de zee. Ze bieden elke dag vervoer naar een alternatief strandje op ca. 10 min. afstand met ook een prachtig koraalrif.

We hebben een lekker vakantie gehad, maar ik zou dit hotel niet aanraden. Er zijn echt veel mooiere hotels in Marsa Alam.

Nooit meer
Arts
28-9-2009 Nog nooit zo'n slechte vakantie gehad, eten was zo vies en slecht dat ik er een voedselvergiftiging aan over heb gehouden waar ik nu ( 2 weken later nog de naweeen van heb ) Warm eten bestaande uit rijst spagetthi en een soort rundvlees wat taai was, drie soorten groenten, alles was niet warm maar koud. Salades en zoetigheden stonden bij een temparatuur van 35 graden ongekoeld en de obers stonden hun best te doen om de vliegen weg te jagen. Veel ingredienten die over waren zaten de dag erna verwerkt in de ( nieuwe salades ). Ergens anders wat gaan eten ging niet want buiten het resort is het een zandbak. Iedere dag waren de koelmachines voor frisdrank wel defect. Water en eventueel bier buiten het terras moest je zelf betalen te weten een euro voor water en 2.50 euro voor een flesje bier. Na 22.00 uur was er niets meer te doen want de animatie zoals versproken in de folders was er helemaal niet. Ook nog nooit zo een vieze beschimmelde douche gehad als daar. NOOIT MEER.

Hans Henny

Nooit meer
Jan Warmerdam
1-10-2009 Dit hotel heeft zijn beste tijd gehad, en is volledig overgenomen door de Tjechen en Russen. Alhoewel het rif prachtig is moet je de Tjechische disco muziek van 08.00 tot 02.00 uur voor lief nemen. Nergens in het hotel is de rust nog te vinden. Het personeel doet erg zijn best, maar het management heeft de moed kennelijk al opgegeven. Voor al het overige zie de ondestaande schrijver, helaas hij schrijft de waarheid.

Jan en Jannie

5,8