Hotel Abou Nawas Marsa Alam**** in Marsa Alam Egypte beoordelingen 6.6 | Zoover

Hotel Abou Nawas Marsa Alam**** Marsa Alam

Beoordelingen Hotel Abou Nawas Marsa Alam****

Marsa Alam
Hotel Abou Nawas Marsa Alam scoort een 6,6 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Abou Nawas Marsa Alam****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Abou Nawas Marsa Alam**** in Marsa Alam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Abou Nawas Marsa Alam**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Abou Nawas Marsa Alam**** met andere accommodaties in Marsa Alam.

2 beoordelingen over Abou Nawas Marsa Alam****

6,3
5,6
6,3
met vrienden, Okt. 2010
"ECHT NOOOOOOOIT MEER"
Mark
28-10-2010 Wij zijn (gelukkig) maar 2 dagen in dit hotel geweest. Het stikte er van de dronken russen, erg vervelend, ze lagen zelfs te slapen tijdens het eten aan hun tafel. Personeel niet allemaal even vriendelijk. Eten was slecht, weinig keus, koud etc etc. Echt niet voor herhaling vatbaar. Wij zijn na een duiksafari (met boot) 2 dagen in dit hotel/resort gedropt. Niemand heeft in de week ervoor ook maar ergens last van gehad, maar na 1 dag op het resort waren er van de 18 personen al 11 aan de schijte... Dit zegt genoeg over hoe het eten klaar gemaakt word, oftewel met water uit de kraan en zeker niet met schoon water.
Zoals gezegd, nooit weer, en dit is het eerste hotel waar ik dit van zeg, en ik kom al jaren in Egypte voor het duiken en heb al heel wat hotels gezien, maar dit sloeg echt alles.

Joke en John
19-2-2008 wij hebben een fantastische vakantie gehad,een mooi resort niet te groot erg schoon,vriendelijke mensen,lekker eten een prachtige zee om te snorkelen een schoon strand helemaal geweldig voor herhaling vatbaar