Hotel Stella Makadi Garden***** in Makadi Bay Egypte beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Stella Makadi Garden***** Makadi Bay

Beoordelingen Hotel Stella Makadi Garden*****

Makadi Bay, Makadi Bay
Hotel Stella Makadi Garden scoort een 8,5 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Stella Makadi Garden*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Stella Makadi Garden***** in Makadi Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 72 vakantiefoto's van Hotel Stella Makadi Garden***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Stella Makadi Garden***** met andere accommodaties in Makadi Bay.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Stella Makadi Garden*****

met vrienden, mei 2012
"Wauwww!"
Janou
27-5-2012 ... Wat een fantastische plek! Een klein half uurtje met de bus vanuit vliegveld Hurghada. Als je in het mooie groene resort bent, ben je je totaal niet bewust van de grote kale zandvlakte om je heen. Prima te doen met 2 meiden ..zolang je je niks aantrekt van dw vele aandacht van de mannen. We gingen voor zon en relaxen... Geslaagd! Wij hadden een kamer op een rustige plek, achteraan op het resort, tegen het resort Stella makadi beach (waar je ook van alle faciliteiten gebruik mag maken) aan. Vrijwel iederekamer heeft zwembadzicht, dit kan een klein of groot zwembad zijn. Wij zaten op de begane grond met terras met uitzicht op een rustig klein zwembadje. Grote kamer, grote lekkere bedden en ontzettend schoon,wat een goede housekeeping! Voor een beetje fooi de mooiste kunstwerken met handdoeken en bloemen. Vanuit de voordeur 10meter lopen naar een van de vele mooie xwembsden (heated pool). Daar genoten van de heerlijke cocktails aan de bar waaraan je in het water kunt zitten.

met vrienden, mei 2012
"Wauwww!"
Janou
27-5-2012 ... Wat een fantastische plek! Een klein half uurtje met de bus vanuit vliegveld Hurghada. Als je in het mooie groene resort bent, ben je je totaal niet bewust van de grote kale zandvlakte om je heen. Prima te doen met 2 meiden ..zolang je je niks aantrekt van de vele aandacht van de mannen. We gingen voor zon en relaxen... geslaagd!Wij hadden een kamer op een rustige plek, achteraan op het resort, tegen het resort Stella makadi beach (waar je ook van alle faciliteiten gebruik mag maken) aan. Vrijwel iederekamer heeft zwembadzicht, dit kan een klein of groot zwembad zijn. Wij zaten op de begane grond met terras met uitzicht op een rustig klein zwembadje. Grote kamer, grote lekkere bedden en ontzettend schoon,wat een goede housekeeping! Voor een beetje fooi de mooiste kunstwerken met handdoeken en bloemen. Vanuit de voordeur 10meter lopen naar een van de vele mooie xwembsden (heated pool). Daar genoten van de heerlijke cocktails aan de bar waaraan je in het water kunt zitten.

met partner, Mei 2012
"Wat een service"
Ria Nuesink
23-5-2012 Een heerlijk hotel voor een weekje zon , snorkelen en relaxen. Het personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken.
Voor mensen die wat slechter te been zijn is er wel degelijk een lift naar de lobby. Het personeel, die zag dat ik iets moeilijker liep, heeft mij deze direct laten zien. Het is wel handig om dan een kamer niet te ver van het hoofdgebouw met restaurant en lobby te vragen. Je kunt dan van daaruit ook met een busje naar Hotel Stella Makadi Resort en Spa. Bij dit hotel is ook het strand en een pier waar je mooi kunt snorkelen. (in de week dat wij er waren zag je wel veel kwallen maar we hebben niemand gezien met een kwallenbeet) Je kunt ook alle faciliteiten van dit hotel gebruiken. In de week dat wij er waren was het wok restaurant gesloten maar je kon gratis gebruik maken van de andere 3 a la carte restaurants. Te weten Italiaans, Libanees en Indiaas

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Stella Makadi Garden***** b...

met oudere kinderen, Mei 2012
"Lekker weekje"
K. de boer
17-5-2012 Lekker weekje naar dit resort geweest en uitstekend bevalen. Heerlijk resort, goed eten en mooie kamers. Ik heb genoten.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Een onverwachte verrassing!"
Antoinette Klootwij...
16-5-2012 Mijn 4e bezoek aan Egypte maar voor de 1e keer niet naar Marsa Alam. Last minute voor een heel leuk prijsje terechtgekomen in Stella Makadi Garden. Heerlijk 8 dagen genoten van het Egyptische zonnetje en een prachtig nieuw resort. Ik lees in eerdere beoordelingen dat mensen genoten hebben van het Wokrestaurant. Ik snap dat niet want dit restaurant was niet open en mij is verteld dat het ook nog nooit open is geweest. Het eten was naar Egyptische maatstaven goed maar wijkt toch erg af van het eten zoals wij dat gewend zijn. Weinig aanbod. All-inclusive maar tot 23.00 uur, daarna dik betalen voor je drankje (leuk als je laat in de avond aankomt...) Ik ben in Egypte altijd heel voorzichtig met eten maar desondanks ben ik heel erg ziek geworden. Dat is me nog nooit eerder gebeurd. Alle lof voor het animatie-team. Leuke shows. Mooie kamers en ook het sanitair op het terrein erg schoon. Inderdaad veel russen maar totaal geen last van gehad.

met partner, Apr. 2012
"Top!"
Joost jansen
9-5-2012 Top hotel. Net nieuw (hoort bij Stella beach). Service geweldig en heerlijk eten, vooral bij Libanees en Wokrestaurant (die voorlopig nog gratis zijn).
Diverse zwembaden en bij stella beach mooi strand en een pier waar je vanaf kan snorkelen. Mooie ruime kamers

met partner, Apr. 2012
"Heimwee"
simone
3-5-2012 Net terug van een heerlijke week bij Stella Makadi Garden.. Het personeel is erg vriendelijk en doen alles om het je naar je wens te maken. De kamers zijn werkelijk prachtig, een ruime badkamer en een heerlijk bed. Ook is het eten perfect geregeld. Je kan gebruik maken van de restaurants van zowel Stella Garden als Stella Beach( Libanees, Italiaans, Indiaas en Chinees.) Ook beschikt het hotel over meerdere heerlijke zwembaden waar ook voldoende strandbedjes geplaatst staan. In de ochtend en in de middag worden er een hoop sportactiviteiten georganiseerd die erg leuk zijn maar s'avonds zijn de shows matig. Wel was er een slangenshow maar hiervoor moest betaalt worden.

met vrienden, Apr. 2012
"Geweldig hotel"
jansems
5-5-2012 Het hotel is geweldig.
Goede opzet, mooie zwembaden, rustige sfeer, en zeer vriendelijk personeel.
Kamers zijn super, met een aprarte douchecabine.
Combinatie met makadi beach resort is een meerwaarde.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke vakantie gehad!"
Jenny
10-5-2012 We hebben er 11 dgn gezeten en het was top! Super kamer met goede schoonmaak. Eten erg goed. Ga vooral naar het Libanese a la carte restaurant! Veel zwembaden met vaak zand ernaast, geeft toch een strandgevoel. Zwembaden en hele complex keurig onderhouden. Animatieteam goed bezig, sport, vertier, avondprogramma enz.Je mag ook gebruik maken van het naastliggende Stella Beach hotel. Dit hotel is iets ouder maar heeft wat meer Oosterse sfeer in het restaurant, receptie enz. Het eten vond ik daar gezelliger.Strand is goed. Met steiger om te snorkelen. Men klaagt altijd over de oostblokkers. Ze waren er wel maar ik heb er totaal geen last van gehad. De egyptenaren zijn er zelfs blij mee want de Oostblokkers houden het toerisme daar wel draaiende!

met partner, Mrt. 2012
"Zeer goed resort"
hoff
1-4-2012 Erg mooi nieuw resort!
Pluspunt is de veelzijdigheid, door de vele zwembaden & restaurants oogt het nergens massaal. Al la carte Wok/Libanees/Italliaans & Idiaas zijn erg lekker. Het buffet bij gardens is een wat ongezellige zaal om te zitten maar het eten is perfect, bij beach resort is het wat leuker om te dineren. Personeel zeer vriendelijk & prijs kwaliteit kan niet beter!
Ook het snorkelen vanaf de pier bij beach is erg leuk.
Prima voor een relax weekje

1 2 3 4 5 volgende