Tips over Hotel Stella Makadi Beach in Makadi Bay | Zoover

Km 32 Safaga Road, Makadi Bay, 2200, Makadi Bay

17 tips van Stella Makadi Beach

9-5-2012
Leonie de Vreugd

Wij zijn 1 dag met een boot mee geweest om te snorkelen en dat was erg mooi!

27-4-2012
Judith

-Ga sporten! Heerlijke sport zaal, wel wat klein, maar er staat voldoende om je op uit te leven!
-Cocktails! Heerlijk, geef wel aan als je een cocktail besteld, " not to much alcohol" , anders sla je stijl achterover ;-).

8-4-2012
John&Sylvie

Koop vooral je visum bij de bank (meteen links) in de aankomsthal. Kost 15 dollar en de zgn. "touroperators" vragen 17 eurie. Daarna meteen door langs de douane.
Pendelbusje naar Makadi Garden gaat om de 10 minuten.
Midgetgolf en poolbiljart is tegen betaling.

18-3-2012
Sarah

Als je van de spa gebruik wil maken, dan is de massage zeker aan te raden, maar je moet wel onderhandelen over de prijs anders betaal je teveel en je kan bv een masker erbij krijgen ( gratis )

6-3-2012
M van Basten

indien je wilt duiken, loop langs de duikschool naar het volgende ressort. Hier zit een duikschool die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

26-2-2012
Mariëtte Sassen

Bij de spa hebben wij een schoonheidsbehandeling ondergaan. Over de prijs valt zeer zeker goed te onderhandelen. Wij betaalden voor een schoonheidsbehandeling voor 2 personen (bestaande uit diverse maskers, massage, ontharing op Arabische manier) 80 euro. Daarvoor mochten we op de dag van vertrek nog terug komen voor een gratis check up en kregen we wederom dezelfde behandeling. Mijn vriend heeft zich tweemaal laten scheren bij de Spa, voor slechts 5 euro per keer. Personeel is vriendelijk.

22-2-2012
Marcel

Snorkelen en duiken is super. vanaf de enorm lange steiger kan je al veel mooie vissen zien. Wij hebben zelfs dolfijnen voorbij zien zwemmen.

15-1-2012
ingrid stoop

Een heerlijke en goed verzorgde snorkeltour gemaakt. Fijn dat de verkopers naar ons toekomen en uitgebreide informatie geven. Je kunt zelf kiezen wel of niet iets te doen. Wees duidelijk maar heb altijd respect, het is hun broodwinning en ze geven dus service. Eten in het hotel en de snorkeltour is prima en veilig, buiten het hotel oppassen. Avondje Hurgada was rumoerig en was eenmalig. Spa bezoek: professionele massages en schoonheidsbehandelingen.

10-1-2012
Bob & Ingrid

Wacht niet tot einde van de week met de kamerschoonmaker een fooi te geven. Elke dag 5 of 10 pond werkt het beste. Wissel geen geld op Schiphol in. Doe dat beter daar in resort, scheelt een kwart in koers. We zijn niet van resort geweest en hadden aan 100euro aan Eg. ponden genoeg daar. Koop een fles goede drank op Schiphol, bier was er niet te drinken en lokale drankjes waren zo zo. Voor een weekje najaarszon zouden we volgende keer iets eerder gaan, eind oktober, net iets warmer, ook in avond.

4-1-2012
van vliet

land het strand kun je fijn wandelen,je kunt er ver de zee in lopen en duiken en snorkelen

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip