25-7-2011
Pluspunten:
- De rust op het resort, ondanks de vele kamers en bezoekers
- Direct gelegen aan zee, schitterende plek om te snorkelen
- Mooi zandstrand (voldoende ligplaatsen, gratis bedjes en parasols)
- Erg schoon resort dankzij hardwerkend personeel
- Ruime, schone kamers: grote, goede bedden, ruime badkamer
- Gratis badhanddoeken (elke dag)
- A-merken drank, zoals CocaCola, Sprite en Fanta
- Separate restaurants, zoals Italiaan en Chinees (A la carte)
Minpunten:
- Drukte in het hoofdrestaurant (te weinig zitplaatsen)
- Eten in het hoofdrestaurant, weinig afwisselend
Overige opmerkingen:
- Sfeervol resort
- Relatief veel Russen en Duitsers (niet lastig, sommige wel aso)
- Zeer weinig Nederlanders
- Resort gelegen in de woestijn, naast enkele andere resorts
- Excursie boottocht Dolfijnen een aanrader
- Animatie voor kinderen en in de avonduren voor volwassenen
- Afstand tot vliegveld prima te overbruggen
- Warmte (half juli) prima vol te houden, dankzij de zee, zeewind en zwembaden
27-10-2010
Met zijn tweetjes een weekje geweest. Lekker weer, geen wolkje gezien. Tussen de 30 en 36 graden gehad (En het was daar winter !!!). We sliepen dichtbij het strand...Gesnorkeld in een gewekdig mooi rif met geweldig mooie vissen. De zee was gewoon warm... Verder veel gezwommen in de zout en zoetwaterbaden. Het eten was goed, ontzettend veel keuze, natuurlijk niet alles even lekker, maar dat is thuis ook. Bediening fantastisch. Ze waren blij dat je geen Rus of oostblokker was. Dat was het enige smetje. Wat is dat asociaal volk zeg !!. Maar we hebben ons er zo min mogelijk iets van aangetrokken. Een verder hoogtepunt was de Quadtocht door de woestijn....geweldig gewoon.. En de volgende dag een lekkere massage, sauna, stoomcabine, voetreflex, gezichtsmasker....we hebben een hele fijne vakantie gehad met vele hoogtepunten. Als ik dan alle kritieken hieronder heb gelezen, zijn er mensen die de ligging een 1 geven, het eten een slecht punt, dan kan ik maar één ding zeggen: Jullie zijn verwend