Hotel Serenity Makadi Heights (vh Carols)***** in Makadi Bay Egypte beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.129 bezoekers online
Home > Egypte > Makadi Bay > Hotel Serenity Makadi Heights (vh Carols)*****

Beoordelingen Hotel Serenity Makadi Heights (vh Carols)*****

10 februari 2012

6,6
5,9
Hotel Serenity Makadi Heights (vh Carols)***** Makadi Bay

Hotel Serenity Makadi Heights (vh Carols) scoort een 7,5 uit 10, op basis van 167 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Serenity Makadi Heights (vh Carols)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Serenity Makadi Heights (vh Carols)***** in Makadi Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 95 vakantiefoto's van Hotel Serenity Makadi Heights (vh Carols)***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Serenity Makadi Heights (vh Carols)***** met andere accommodaties in Makadi Bay.

149 beoordelingen over Serenity Makadi Heights (vh Carols)*****

met vrienden, Dec. 2011
Genoten van een relaxte vakantie!
de Bakies
1-1-2012 Net terug van een verblijf van 8 dagen. Prima hotel met ruime schone kamers Het personeel was tegen ons zeer vriendelijk en behulpzaam.Als je ze met respect behandelt en ze af en toe een kleine fooi toestopt zijn ze helemaal blij(gezien het schijntje wat deze mensen verdienen bij werkdagen van soms wel 14 uur) Eten in het grote restaurant vonden wij TE massaal dus hebben wij tegen bijbetaling van maar € 8.-pp(incl drinken)in het Asia restaurant gegeten Heerlijk!'s Morgens ontbijten in Bay Watch. Aanrader!Nadeel vonden wij dat je je drinken in plastic bekertjes krijgt bij het zwembad.Maar qua hygiene is dit beter. Mocht je een borrel willen drinken houdt er rekening mee dat je geen Bacardi maar Becardool drinkt en Gin van Goordoon ipv Gordon en alles smaakt hetzelfde. Zelfgestookt??. Maar het hotel is vooral gericht op de Russen die zoals hier al eerder genoemd is, zeer onbeschoft en verkwistend zijn. Toch hebben we genoten van een zeer relaxte vakantie maar of we er ooit terug komen?

Prachtig rif, >90% Russen, nooit meer!
Reiziger
19-9-2011 Prachtig complex, heel mooi huisrif. Echter, meer dan 90% van de gasten zijn Russen. Hiervan is 30% ronduit onbeschoft, tonen geen enkel respect voor anderen, verkwisten enorm veel voedsel, zuipen zich klem. Dit zit erg hoog bij het Egyptische personeel, deze lopen over het algemeen chagrijnig rond. Worden wel toegankelijker als ze zien dat je geen Rus bent. Drank bij barretjes aan strand en zwembad in te kleine plastic bekertjes. Eten redelijk, weinig afwisseling, wordt slecht aangevuld. Italiaans restaurant is een verademing; goede sfeer, prettige bediening, goed eten. Prima vakantie gehad, maar wij gaan hier nooit meer naar toe.

Wel voor herhaling vatbaar
Michelle
25-9-2011 Het resort/hotel is erg mooi en groter dan je zou denken, met genoeg zwembaden voor het kiezen. Je kunt er ook voor kiezen om aan het strand te liggen. Hier kun je gelijk aan het resort snorkelen. Een goede tip is dus om je eigen snorkel en waterschoenen mee te nemen. Wij hebben dit daar moeten kopen en ze zijn niet bepaald goedkoop in egypte.

Verwacht niet teveel van het personeel aan de receptie, zij zijn vaak zuur door alle russen die daar rondlopen. Dit is overigens ook een van de nadelen, de russen! Niet echt een gezellig volk.

Mocht je niet weten wat je allemaal wilt of kunt doen daar.. er lopen genoeg verkoop-mannetjes rond met klappers waar in staat wat zij aanbieden. Zo kun je op een quad door de woestijn rijden, snorkel dag tripjes maken, op kamelen rijden, naar een van de twee wild water parken gaan en zo veel meer. Dus maak je niet druk om verveling.

Elke dag werd onze kamer goed schoongemaakt door de housekeeping. wij hebben het erg naar onze zin gehad.

Prachtig, verzorgd resort voor éénmalig bezoek
Anoniem
25-7-2011 Pluspunten:
- De rust op het resort, ondanks de vele kamers en bezoekers
- Direct gelegen aan zee, schitterende plek om te snorkelen
- Mooi zandstrand (voldoende ligplaatsen, gratis bedjes en parasols)
- Erg schoon resort dankzij hardwerkend personeel
- Ruime, schone kamers: grote, goede bedden, ruime badkamer
- Gratis badhanddoeken (elke dag)
- A-merken drank, zoals CocaCola, Sprite en Fanta
- Separate restaurants, zoals Italiaan en Chinees (A la carte)

Minpunten:
- Drukte in het hoofdrestaurant (te weinig zitplaatsen)
- Eten in het hoofdrestaurant, weinig afwisselend

Overige opmerkingen:
- Sfeervol resort
- Relatief veel Russen en Duitsers (niet lastig, sommige wel aso)
- Zeer weinig Nederlanders
- Resort gelegen in de woestijn, naast enkele andere resorts
- Excursie boottocht Dolfijnen een aanrader
- Animatie voor kinderen en in de avonduren voor volwassenen
- Afstand tot vliegveld prima te overbruggen
- Warmte (half juli) prima vol te houden, dankzij de zee, zeewind en zwembaden

met oudere kinderen, Mei 2011
Mooi rif aan het hotel, vriendelijk personeel
wesley
5-6-2011 serenity makadi heights is een heerlijk hotel (resort) en voor wie dat wil, ook nog genoeg te doen. russen vondt ik hier meevallen. niet al te vervelend. rif is schitterend als je voor het eerst onder water kijkt zie je meteen al een soort of 12 verschillende vissen! eten is prima. met de snorkeltocht met wilde dolfijnen gezwommen was erg gaaf. quad tocht was ook erg leuk. neem je zonnebril en monddoek mee. of koop een leuke sjaal bij de gids. hurghada is wel aardig als het een beetje word opgeknapt. je hoeft er niet perse heen.

met partner, Okt. 2010
Schitterend paradijs
renemirjan
27-10-2010 Met zijn tweetjes een weekje geweest. Lekker weer, geen wolkje gezien. Tussen de 30 en 36 graden gehad (En het was daar winter !!!). We sliepen dichtbij het strand...Gesnorkeld in een gewekdig mooi rif met geweldig mooie vissen. De zee was gewoon warm... Verder veel gezwommen in de zout en zoetwaterbaden. Het eten was goed, ontzettend veel keuze, natuurlijk niet alles even lekker, maar dat is thuis ook. Bediening fantastisch. Ze waren blij dat je geen Rus of oostblokker was. Dat was het enige smetje. Wat is dat asociaal volk zeg !!. Maar we hebben ons er zo min mogelijk iets van aangetrokken. Een verder hoogtepunt was de Quadtocht door de woestijn....geweldig gewoon.. En de volgende dag een lekkere massage, sauna, stoomcabine, voetreflex, gezichtsmasker....we hebben een hele fijne vakantie gehad met vele hoogtepunten. Als ik dan alle kritieken hieronder heb gelezen, zijn er mensen die de ligging een 1 geven, het eten een slecht punt, dan kan ik maar één ding zeggen: Jullie zijn verwend

met jonge kinderen, Okt. 2010
Heerlijke vakantie
lia
25-10-2010 We zijn net terug van een week Serenity Makadi, we hebben genoten van het warme klimaat. De kinderen hebben zich goed vermaakt. We hebben een geweldige quadtour gemaakt. Er was voldoende drinkgelegenheid eten eentonig maar smaakvol, de snacks bij de Marbella bar waren al maagvullend. Zeer ruime kamers, Voldoende animatie. Zeer vriendelijk niet bedelend personeel. Bekwame kappers voor rasta vlechtjes. Voor kleine bijdrage kun je je all inclusive updaten naar ultra waardoor je meer extras krijgt. Netjes verzorgd fruitmandje op de kamer. Drankvariaties, mixjes, cocktail variatie genoeg.

met oudere kinderen
Ergens en nergens
Serge en Ingrid
28-8-2010 we verbleven 15 dagen in dit hotel met 5 personen.
eten eentonig, bijna nooit koude drank.
Bij de buitenbar kreeg je nooit de drank die je vroeg, was altijd een verrassing. Ook al stond er geen volk aan de bar, er werden steeds een 20-tal biertjes op voorhand getapt, zodat deze niet meer fris waren om te drinken.
animatie alleen in het Russisch, voor-en namiddag waterpolo en aquagym.
Voor bijna 95% Russen. Wel geen last van gehad.
Het hotel is heel afgelegen, niks erbuiten.

Mooie vakantie
tessa
17-6-2010 + Proper en goed uitgerust hotel
Vriendelijk personeel
Eten meestal lekker
Mooie vissen te bekijken bij het
snorkelen
Voldoende ligstoelen
Aangename wind aangezien het hotel
op een heuvel ligt
Tal van activiteiten en excursies

- Aangezien koraalriffen geen
aflopend strand --> zwemschoenen is
een must!
3 zwembaden waarvan slechts 1 met
zoet water
Veel Russen en Polen
Rondom het hotel enkel woestijn

Uitstekende top vakantie
isabelle
16-6-2010 wij zijn vorig jaar in augustus geweest,zeer goede tijd gehad zeer vriendelijk,lekker gegeten,alles was zeer proper zowel hotel als kamers.
wij gaan dit jaar terug met onze zoon nu in augustus
en zal zeker niet de laatste keer zijn dit hotel zowel als egypte heeft ons hartje gestolen

6,1

zakelijk (1)