Beoordelingen Hotel Serenity Fun City*****

20 juni 2013

Serenity Fun City*****
Beoordelingen Hotel Serenity Fun City*****
36 km hurghada safaga rd, Makadi Bay
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Serenity Fun City***** in Makadi Bay, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Serenity Fun City***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Serenity Fun City scoort een 7,2 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Serenity Fun City***** in Makadi Bay, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Serenity Fun City*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Serenity Fun City***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 114 vakantiefoto's van Hotel Serenity Fun City***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Serenity Fun City***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Serenity Fun City***** met andere accommodaties in Makadi Bay.

23 beoordelingen over Serenity Fun City*****

met jonge kinderen, Nov. 2012
"Top Hotel"
Jos Veenvliet
16-12-2012 Compleet nieuw hotel van alle gemakken voorzien, voor kinderen is het een waar paradijs met zoveel glijbanen en zwembaden.
Het eten is in alle retaurants goed en genoeg , het personeel is zeer vriendelijk en wil u altijd helpen.
Kortom een hotel waar alles is zelfs een kermis ( tegen betaling 1 euro voor een rit)

met een groep, Okt. 2012
"Zeer slecht hotel absoluut geen 5 *"
eastrix
26-10-2012 2 maal van kamer moeten wisselen i.v.m ongedierte op de kamer
biertap en wijn tap regelmatig defect dus geen drinken of later uit flesjes leeggeschonken.
personeel spreekt geen engels en verstaat dit ook amper
hotel is eerder 10 jaar oud dan net open zeer slechte staat van onderhoud.
veel vuil weinig schoonmaak activiteiten.
ben net terug maar dit is het slechtste hotel wat ik ooit in egypte ben tegen gekomen 1 plus punt voor kleine kinderen wel leuk pretpark en waterpark

met een groep, Okt. 2012
"Niet voor herhaling vatbaar"
annette
5-11-2012 geen 5 steren waard eerder een 3 ster zeer slecht onderhouden zeker voor een hotel wat net nieuw is .zoveel gebreken en al zoveel kapot ongedierten in je kamers rodemieren en (bedvlooien of zandvlooien )het zwembad terras zeer smerig het plakt aan alle kanten niet een keer schoon gemaakt in 8 dagen tijd .het eten is goed alleen zeer regelmatig grijp je wel mis met glazen voor je drinken of voor je koffie en thee kindvriendelijk een leuk aqapark en een kermis geen Entertainment voor de kinderen wel voor Russische kinderen als je kinderen heb in een wandel wagen zet je maar schrap trap op trap af geen lift aanwezig personeel vriendelijk engels kunnen ze amper wel de Russische taal sterke dranken in overvloed bier wijn of rose zeer vaak op of niet te krijgen op de terassjes (wel in de eetzaal volop)
een hotel wat zeer Russisch is ingesteld

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Ze willen wel, maar 't lukt niet echt"
sandra
3-10-2012 weinig variatie in avond-eten, te weinig glazen en borden beschikbaar tijdens het eten, prijs-kwaliteit verhouding erg slecht. Vriendelijk personeel, proberen te helpen (als ze je verstaan). Hotel was al ruim een jaar open, maar nog steeds waren niet alle winkeltjes bemand. De helft van de kamers van het hotel waren nog steeds niet beschikbaar en eettentjes bij het aquapark waren ook niet allemaal geopend. Nadeel is dat het hotel achter een ander hotel ligt, dus meer dan een km vanaf het strand. Buiten het hotel is helemaal niets te beleven. In het hotel was ook weinig te beleven. Al met al verdiend dit hotel gewoon geen 4 sterren! Ben benieuwd hoe lang dit hotel bestaansrecht heeft met deze prijs-kwaliteit verhouding. En das jammer, want er zijn mogelijkheden genoeg om hier een super-hotel van te maken

met oudere kinderen, Aug. 2012
"3 heerlijke weken gehad"
Brenda
2-9-2012 meer dan genoeg ligbedden.hebben in de 3 weken nooit zonder bedje gezeten. personeel is zeer relaxed.mijn zoon net 5 mocht na toestemming van de grote glijbanen af.wat wij erg prettig vonden was de enorme ruimte om te zwemmen.de lengtegrens van 130 cm wordt niet naar gekeken. mijn zoon is nog geen 120 cm mocht in alle attracties.elke avond is er een show bij het podium bij de glijbanen. onze favoriete shows waren de cobrashow, musicquiz .het animatieteam van het hotel is goed.de huisjes voor kidsanimatie zijn uitgebreid ingericht . het eten was zeker goed te noemen . favoriet nederlandsbrood en kaas. sate op een stokje , gebakken banaan en alles wat vers op de bakplaat klaargemaakt wordt. in de kidscorner staan vaak dezelfde gerechten.er is voor de kinderen genoeg te kiezen uit de grote mensen bakken. in de keuken wordt met rubberen handschoenen aan gewerkt.de gijbanen zijn super kamers zijn ruim en groot en bedden liggen heerlijk.wij herkennen niets in de slechte beoordelingen

met jonge kinderen, Juli 2012
"Super hotel, toch bedenkingen voor de toekomst"
Fam. uit Dordrecht
24-7-2012 Mooi hotel maar:
we weten dat de ligging erg slecht is, het strand van zusterhotel mag de naam strand niet hebben en dat er nog vissen zwemmen mag een wonder heten.
Het buffet is zeker niet slecht van kwaliteit maar meer afwisseling had zeker wel gemogen en voor de kinderen was er als avond eten niet veel keuze.
Voor de rest: super mooie kamers, erg mooi zwembad en super glijbanen.
Het eten bij de foodcorners is erg afwisselend en het personeel staat altijd en overal voor je klaar.
Wat ik me wel afvraag is hoe het is als alle kamers bezet zijn want dan kan het al een probleem worden om te zwemmen en zoizo een bedje te hebben.
Voor de rest is het restaurant te klein voor nog eens 500 kamers.
Helaas weten de russen van de overkant en onze poolse vrienden ook het resort te vinden en dan gaat de drank hard naar binnen (ook bij het kinderbad).
Al met al een super vakantie gehad maar waarschijnlijk niet meer terug, blijft een aanrader voor 1 keer zolang de prijs niet te hoog word.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Leuk maar nooit weer"
Jhon
21-7-2012 Zijn er een week geweest en hebben omgeboekt naar ander hotel.
Wij gaan niet nog een keer.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Prima hotel voor gezinnen met jonge kinderen"
beenders
3-8-2012 Wij (vader met 2 jongens van 13 en 9) hebben hier 12 heerlijke dagen gehad. Er is voor kinderen onder de 16 van alles te doen door de aanwezigheid van het grote aquapark en de kermis. Het zwembad is ruim/schoon met voldoende ligbedden en parasols. Strand is op loopafstand en heeft een mooi rif waar vele vissen te zien zijn. Zee is voornamelijk geschikt om te snorkelen. Ontbijt was zeer uitgebreid en niets mis mee. Lunch idem dito. Bij het diner te weinig variatie en keus in warme gerechten. Wel was het goed warm en werd het snel aangevuld. Personeel was grotendeels vriendelijk, kamers werden goed schoongehouden en zagen er mooi nieuw uit met goede bedden en flatscreen tv. Ruim balkon. Afwerking inderdaad hier en daar slordig, maar dat lijkt mij meer een probleem voor de komende jaren. Animatie team was erg leuk onder leiding van een enthusiaste Marco. Wifi was een probleem. Viel vaak uit en maar capaciteit van 10 personen per keer in de lobby. Wel gratis.

"Heerlijke vakantie gehad"
pvl
18-7-2012 Net terug van 2 heerlijke weken in dit hotel. Kamers waren mooi en ruim, we hadden een familie kamer. Eten was heel goed en gevarieerd. 's Avonds wel nooit frietjes maar dat was geen gemis aangezien je van 11 tot 13:30 en van 16 tot 18uur friet kunt krijgen bij de food court dus tijd zat om het dan te nemen en eens te genieten van de andere gerechten. Je kunt wel zien dat het een haastige oplevering is geweest door de hier en daar slordige afwerkingen maar ze waren al doende om hier herstellingen in aan te brengen. Voor ligging geen punten gegeven aangezien je vooraf weet dat er in de omgeving zelf niks te doen is. Enige wat we ons wel afvragen is of er genoeg plek zal zijn rond de zwembaden als alle kamers zijn opgeleverd maar dit zullen we wel lezen in latere reviews. Personeel is super vriendelijk. Vooral Karim bij de kids zwembad was niks te gek. Dolde vaak met alle kinderen. Hij heeft ons zelfs een persoonlijke rondleiding in Hurghada gegeven in z'n eigen vrije tijd!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Prachtig mooi hotel."
J.H.Bolt
19-9-2012 Wij gingen met 2 gezinnen 4 volwassenen en 4 kinderen (2x13 & 2x17) en het was super. Serenity Fun City is een prachtig mooi nieuw hotel, je kijkt je de ogen uit. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Het eten is er goed en afwisselend. Er is een prachtig aquapark en een leuk pretpark. De restautants, bars en zithoeken zijn allemaal verschillend qua inrichting.
De ligging van het hotel is evenals de meeste hotels midden in een grote zandbak maar voor weinig kun je met de taxi naar Hurghada. Met name voor gezinnen met kleine kinderen is het fantastisch maar ook de oudere jeugd kan zich er goed vermaken.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?