Hotel Iberotel Makadi Saraya Resort & Pharao Club**** in Makadi Bay Egypte beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 9.159 bezoekers online
Home > Egypte > Makadi Bay > Hotel Iberotel Makadi Saraya Resort & Pharao Club****

Beoordelingen Hotel Iberotel Makadi Saraya Resort & Pharao Club****

10 februari 2012

Hotel Iberotel Makadi Saraya Resort & Pharao Club**** Makadi Bay

Hotel Iberotel Makadi Saraya Resort & Pharao Club scoort een 7,9 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberotel Makadi Saraya Resort & Pharao Club****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberotel Makadi Saraya Resort & Pharao Club**** in Makadi Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Iberotel Makadi Saraya Resort & Pharao Club**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Iberotel Makadi Saraya Resort & Pharao Club**** met andere accommodaties in Makadi Bay.

9 beoordelingen over Iberotel Makadi Saraya Resort & Pharao Club****

met jonge kinderen
Prima
Petra
13-5-2010 Wij zaten in het Saraya makadi, prima vakantie gehad ,ruime kamers, goed eten, prettig personeel,hygiene prima, wat wil je nog meer dus al die negatieve berichten snappen we echt niet,en we zijn heel wat gewend,van Dubai tot de royal wings(antalya)

met oudere kinderen
Nooit meer!!
Lisette
24-4-2010 Nadat wij 1 week in Hurghada in een 5 sterrren hotel hadden gezeten werden wij i.v.m. de aswolk in de lucht die onze terugreis belemmerde naar Makadi Bay gebracht. Prachtige kamers, maar het eten kon van een 2 sterren hotel zijn. Veel Russen die de sfeer bepalen. Het personeel was niet vriendelijk. nooit meer . Volgend jaar weer terug naar Hurghada naar een ECHT 5 sterren hotel.

met oudere kinderen, Feb. 2010
Mooi hotel
Ron
6-3-2010 Mooi hotel, met andere hotels van de iberotel/solymar/jaz keten, gelegen in de groene tuinen van Makadi Bay. Prachtig onderhouden en relatief weinig last van verkopers die je hun winkeltjes willen insleuren met "Where are you from?".
Het hotel heeft 2 grote zwembaden, waarvan 1 verwarmd en rustig gelegen t.o.v. de animatie bij het grote zwembad. Beide zwembaden hebben een bar met enthousiast personeel. De kamers zijn mooi met koelkast, gratis safe en TV. Groot terras/balkon, goede bedden en mooie badkamer. Water uit de koelkast te betalen, maar je kunt het gratis meenemen van alle bars en restaurants als je all-in hebt geboekt. De 2 restaurants zijn goed, niet overdadig, maar dat is naar onze mening de Egyptische keuken nooit. Lunchen kun je overdag bij de strandbar (wat verder weg gelegen)of bij het grote zwembad (a la carte). Verder een mooie bar naast de receptie, duur internet, kofferservice en de hele dag animatie. Snorkelen in Makadi Bay valt tegen. Boek daarvoor een excursie.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Iberotel Makadi Saraya Reso...

met partner, Feb. 2010
Wat slecht
Erik van Turnhout
4-3-2010 Wat is dit een slecht hotel wij kwamen aan en mochten iets!! eten in het zwembad eet/bar voor het op mijn bord lag kwam er een Chef(er lopen er wel 50) het eten controleren, de kip was rood de pasta pap, we kregen van deze chef te horen, als je lekker wilt eten moet je aan de strandbar zijn nu dat klopt het was het enige wat eetbaar was, wij hebben de halve wereld gezien en ook wat eten betrefd alles meegemaakt maar dit is pertinent geen 5 of zelfs 4 geen sterren mogen hebben, als je in Turkije geweest bent weet je dat dit 10 jaar geleden de norm daar was.

met jonge kinderen, Feb. 2010
Zeer kindvriendelijk!
Jansen
16-2-2010 Zeer kindvriendelijke resort. Veel kidsclubs.
Prima ruime kamers.
Het eten in de buffet restaurants is niet hoogstaand. We snappen niet dat mensen een voldoende geven voor avondbuffet. Ontbijt voldoende. Avondeten dus niet.
Aangezien eten zeer subjectief is schatten we in dat mensen die dit eten goedkeuren voor hun plezier naar de chinees gaan rijsttafelen / dineren bij van der Valk. Overigens niets mis mee,maar om een nuance aan te brengen.Maar indien je een 5 sterren hotel boekt ga je er van uit dat je ook eten van dit niveau kan verwachten.
Gelukkig bieden ze diverse a la carte restaurants aan die eetcafé / brasserie niveau hebben. Dit is prima en zou van ons een 8 krijgen. Dit overigens wel tegen een kleine bijbetaling van 10-15€ pp (kids gratis).
Personeel in hotel is zeer vriendelijk. Je merkt dat ze graag een extra stap voor de gasten zetten.
Prima verblijf dus om de koude maanden in Nederland te ontsnappen. Enkel geen 5 sterren zoals in Europa.

met partner, Okt. 2009
Zijn sterren meer dan waard
Sonja
15-11-2009 Het hotel is erg mooi en zijn sterren zeker waard. Het ligt in een hele mooie tropische tuin. Naar het strand is het 10 minuten lopen. Op het strand zijn ligbedden, parasols en een bar.

Wij hebben deze vakantie via Duitsland geboekt. Wij hadden een hele ruime kamer (zonder kitchenette) die prima onderhouden was. Isropa biedt deze accommodatie als appartement aan met kitchenette. De rest van de gasten bestond voornamelijk uit gezinnen met jonge kinderen uit Rusland, Scandinavie en Duitsland. We hebben de hele vakantie geen andere Nederlanders gezien. Wij hebben absoluut geen last van de Russen gehad.

Er zijn twee buffetrestaurants. De buffetten zijn zeer uitgebreid en het eten vonden wij uitstekend. Verder zijn er een paar a la carte restaurants waar je tegen bijbetaling kunt eten.

Het personeel is zonder uitzondering erg vriendelijk.

Jammer vonden wij dat de shuttlebus van het hotel naar Hurghada naar een winkelcentrum gaat en niet naar het oude centrum. Taxi is erg duur

met vrienden, Mrt. 2009
Fantastisch en ik ben inmiddels heel wat gewend.
Desiree Lurling
11-6-2009 Dit hotel is super gelegen midden in het centrum van Makadi en op vijf minuten lopen van het strand. De all inclusive formule is zelfs van toepassing op de terrassen in makadi center. Het eten is erg uitgebreid, warm, vers en lekker. Ze hebben er ook heerlijke cocktails. Kamers zijn ruim en schoon. Het strand is prachtig en ook hier maken ze de heerlijkste wokgerechten klaar terwijl je wacht. Ik ben hier met een vriendin geweest maar inmiddels ben ik ook al een keer alleen in Egypte geweest. Dit is prima te doen.

Natuurlijk proberen ze je de winkels in te praten maar als je gewoon gezellig mee praat en op een vriendelijke manier je grenzen stelt is er niets aan de hand. Makadi is erg gezellig, veel winkeltjes, niet zo druk als Hurghada en zo goed als geen nederlanders. Dit hotel moet je dan ook boeken via een duitse reisorganisatie.

Ik ben in heel veel goede hotels geweest waaronder Royal Wings, Orange County in Turkije maar dit hotel is zeker vergelijkbaar.

met jonge kinderen, Feb. 2009
Fantastisch hotel, geweldig vriendelijk personeel
Ten Velde
4-3-2009 Hotel complex bestaande uit 9 hotels. Is eigenlijk een dorp op zich met een "eigen souks". Uitermate vriendelijk personeel. Uitstekend eten en prima kamer (Familiekamer is een suite met een dubbele kamer en seperate keuken, veelal direct aan het zwembad gelegen). Tegen een kleine vergoeding kun je dus met je AI in circa 15 restaurants eten!

Prachtig verzorgd hotel 5* waard
Henk en Carla
1-12-2008 net terug uit dit resort, in 1 woord geweldig. Ik snap niet dat er niet meer organisaties dit resort in hun assortiment hebben dan alleen ISROPA (tui)Heel Duits georienteerd dus alles is piek fijn in orde.
Alles is schoon,ruim,netjes en correct.Met mijn vader hier geweest die moeilijk te been is , veel treedjes maar bijna alles is te omzeilen.En geen ongedierte aanwezig