Hotel Iberotel Makadi Oasis**** in Makadi Bay Egypte beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 10.493 bezoekers online
Home > Egypte > Makadi Bay > Hotel Iberotel Makadi Oasis****

Beoordelingen Hotel Iberotel Makadi Oasis****

10 februari 2012

Hotel Iberotel Makadi Oasis**** Makadi Bay

Hotel Iberotel Makadi Oasis scoort een 8,6 uit 10, op basis van 90 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberotel Makadi Oasis****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberotel Makadi Oasis**** in Makadi Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Iberotel Makadi Oasis**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Iberotel Makadi Oasis**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Iberotel Makadi Oasis**** met andere accommodaties in Makadi Bay.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

81 beoordelingen over Iberotel Makadi Oasis****

met een groep, Nov. 2011
Geweldig hotel!
annnn
20-11-2011 Zijn in november in hotel makadi oasis geweest, heerlijke vakantie gehad. De pluspunten:
+ Keurige kamers, wij hadden een superieur geboekt die erg groot was. Net meubilair.
+Alles is keurig schoon
+Super vriendelijk personeel!!
+Geweldig strand voor de deur met een prachtig huisrif!
+Eten is lekker, voldoende afwisseling en hebben geen diarree gehad.
+All inclusive qua drankjes zeer uitgebreid, van verse capuchino tot cocktails, en meerdere bars om het te bestellen.
+Waterpretpark hoort er ook bij, voor een borg van 15 euro is er gratis snorkelmateriaal te leen.
+makadi zelf is een leuk dorpje waar je nog best een stukje kunt wandelen langs het strand of langs de winkels.
+Voldoende animatie

wat minpunten
-Erg druk in de eetzaal met het diner, vooral lange rijen voor de etensbakken
-Veel Russen, blijft een asociaal volk.

met partner, Nov. 2011
Uitstekende hotel met prima service
A van de wiel
19-11-2011 Goed verzorgd hotel met netjes ingerichtte en goed onderhouden kamers. Qua eten kom je echt niets tekort. Warm of koud, er waren altijd meerdere (zeker 5) gerechten om uit te kiezen.
De bediening was uitstekend, ze liepen, nee vlogen voor je. Als je probeerde enkele eenvoudige woordjes in hun taal te spreken, had je meteen aanspraak. Ze konden dat zeer waarderen.
Zelfs in het naseizoen waren er nog voldoende mogelijkheden om van te genieten.
Er waren nog volop duikcursussen of duik-uitstapjes te boeken. Het gehele ressort werd ook nog eens apart beveiligd, dus je kon er ook sávonds rustig wandelen.
Als ik dan toch een "minpuntje" moet noemen: De meeste vakantiegangers kwamen uit Rusland en spraken dan ook russisch. Het was wel even wennen om veelvuldig taal te horen die je totaal niet kunt verstaan. Met engels of duits konden wij ons overigens prima redden.
Kortom wij hebben een uitstekende vakantie gehad.

met jonge kinderen, 2011
Super!
vanbelle
26-7-2011 Wij zijn vannacht teruggekomen van dit ongelooflijk fijn hotel!Wat een vriendelijk personeel.Vooral Sammeh heeft ons hart volledig gestolen.Wie er gaat mag van ons gerust de groeten doen van "mama" en "mon amie" de Belgique!! De kamers zijn super proper,het eten heel lekker,drank a volonté,ijsjes... Zeer mooi strand met een mooie zandbank,echt de moeite!De zwembaden zijn keiplezant voor de kinders en de big ones!Genoeg zetels overal en parasols.Veel duitsers,spijtig...De animatie ook in het duits,maar ja...Alles was zo ok in dit hotel!

met oudere kinderen, Mei 2011
Heerlijke week gehad !
Bart
29-5-2011 Het resort ligt er prachtig bij, op ongeveer een half uur rijden van het vliegveld. Vriendelijk personeel, een fooi op zijn tijd doet ook wonderen. Bezetting slechts 25%, dus geen enkel probleem met ligbedden bij zwembad of strand. Verder niets te merken van alle onrust in Cairo. Eten en kamers prima, gevarieerd eten, voor elk wat wils. Probeer ook eens sauna of massage op het resort. Snorkelen met boot op Rode Zee is een aanrader. Ook een dagtocht gemaakt naar Luxor, zeer indrukwekkend. Gaat tegenwoordig ook niet meer met een 'konvooi' van bussen, dus een stuk sneller (3,5 uur enkele reis) en zeer de moeite waard ! Als het kan, ga dan met een klein gezelschap. Je gaat dan met een duits-talige prive-gids met een kleine bus (+ airco) met maximaal 6 mensen door Luxor en ziet en doet zoveel meer naast de bekende tempels en farao-graven: koets met paard, bootje over de Nijl, keramiek-werkplaats, diner in restaurant aan de Nijl....aanrader !

Een goed hotel
e van golde
18-3-2011
zyn met de krokusvakantie in dit hotel geweest
is wel goed maar sunrise select makadi is een
stuk beter vele hotels waren gesloten met die
rotzooi in cairo het was toch anders als
andere jaren ook minder eten

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Super
Jong gezin
4-4-2011 Wij waren er vlak na de revolutie. Het was er uitgestorven (slechts 180 gasten terwijl er 1.050 kunnen verblijven), maar omdat alleen de kamers rondom het kleine zwembad gebruikt werden, leek het toch nog wel goed bezet.
Faciliteiten zijn goed. Zwembad is heerlijk. Hotel ligt op loopafstand van het strand. Eten is goed en redelijk gevarieerd. Speeltuintjes voor de kinderen zijn fijn in de schaduw. Personeel is bijzonder vriendelijk. Het hele terrein en alle ruimte's zijn bijzonder schoon. (Familie)kamers zijn ruim genoeg, alleen erg weinig kastruimte.
Pas op: voor de minibar moet apart worden bijbetaald.

met een groep, Dec. 2010
Gezellig, leuk een aanrader
maud
31-12-2010 Makadi oasis is een heel leuk hotel. Aan de receptie vriendelijk en doeltreffend. De kamers zijn eenvoudig maar heel ruim ondanks dat wij de voordeel kamer hadden. 2 aparte bedden en een apart bed met afscheiding door gordijnen. 2 verschillende zembaden en het strand op ongeveer 500 meter lopen. De gasten van het hotel vind je niet terug. Reserveren van bedjes wordt streng in de hand gehouden en gebeurd dus ook niet. Eten is goed en warm, wel elke week het zelfde programma, dus is het aan te raden om ook in de losse restaurantjes te gaan eten tegen een geringe bijbetaling per persoon van ongeveer 10 euro. Animatie is leuk. Massage in makadi spa een aanrader!

Voor mensen die willen golfen is dit ook een prima oplossing als je niet in het jaz wil verblijven. je wordt door een buggy bij het hotel gehaald en weer terug gebracht. de golftassen kan je gewoon bij de baan laten voor de volgende ronde.

Leuke vakantie
christiane en rik
18-12-2010 zijn net terug van vakantie, waren daar van 27 nov. tot 7 dec. en het was zalig zo in die zon, we hebben een mooie kamer gehad altijd proper. Eten was lekker voor iedereen wat wils, elke avond barbeque, in ding was jammer dat het vlees soms te lang op de rooster had gelegen,maar anders lekker. We hebben bijna iedere avond een thema gehad aan tafel. Veel Duitse en Russen, maar ze waren niet storend. En het leuke was dat de kerstman er was voor de kleintjes en toen we op 6 dec. onze kamer verlieten was de St.-Niklaas geweest en dat was wel een leuke verassing. Een leuk hotel en zeker niets te kort, proper en personeel vriendelijk, wat wil een mens nog meer op vakantie. Zeker nog een groetje aan onze vrienden die met ons mee waren en waar we altijd een fijne vakantie mee hebben Rik en Christiane. O ja promokamers zijn goed geen verschil tussen de gewone, en drinken en eten tot je vertrekt

met partner, Dec. 2010
Een heerlijke zon-zee-strand vakantie
mirandaheijthuijzen
13-12-2010 We verbleven in dit hotel van 3 t/m 12 dec. 2010. We wilden een lui-lekker vakantie en hebben getwijfeld tussen Canarische Eilanden en Egypte. Vanwege de hogere temperatuur gekozen voor Egypte. Beetje de kriebels gekregen vanwege alle verhalen maar het is een heerlijke vakantie geworden. Het visum kun je het beste bij de Bank op de luchthaven van Hurghada halen (€ 12,00 meteen links in de hoek achter je bij binnenkomst in de hal). Het weer was geweldig, gemiddeld zo´n 26 graden. Wel koud ´s avonds (15 graden of nog kouder), dus warme kleding meenemen! Het is een mooi resort, aan te raden als je niet al te veel wilt ondernemen. Geboekt met L´Tur. Voornamelijk Duitsers en Russen, van beiden hebben we geen last gehad. Er worden veel sportieve activiteiten georganiseerd. Je kunt heerlijk wandelen op een aangelegd pad langs de zee. Cairo en Luxor te ver weg om op 1 dag te bezoeken. Nadeel: neem genoeg kleingeld mee om fooien te geven. Op de luchthaven en bij de transfer vragen ze er om....

met oudere kinderen
Zalig genieten
Ronny en Tin
26-7-2010 Na 7 dagen Nijlcruise en 3 dagen in een verschrikkelijk druk Caïro, verbleven we nog 4 nachten in dit prachtig aangelegde complex in Moorse stijl. Uiterst vriendelijk personeel,weinig 'storende' Duitsers en Russen, netjes ,voldoende afwisseling van (best lekker) eten ... Konden ons geen betere afsluiter wensen ! (terug van 24/07/2010)

met een groep (3)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende