Hotel Iberotel Makadi Beach**** in Makadi Bay Egypte beoordelingen 9.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 10.854 bezoekers online
Home > Egypte > Makadi Bay > Hotel Iberotel Makadi Beach****

Beoordelingen Hotel Iberotel Makadi Beach****

10 februari 2012

ingang

Hotel Iberotel Makadi Beach scoort een 9,1 uit 10, op basis van 122 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberotel Makadi Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberotel Makadi Beach**** in Makadi Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 123 vakantiefoto's van Hotel Iberotel Makadi Beach**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Iberotel Makadi Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Iberotel Makadi Beach**** met andere accommodaties in Makadi Bay.

118 beoordelingen over Iberotel Makadi Beach****

met partner, Okt. 2011
Fantastische plek
naam naam
18-1-2012 Dit hotel is uitmuntend kindvriendelijk en de staf doet zijn uiterste est om het jou naar de zin te maken.

Professioneel hotel, strak georganiseerd
R&C
17-9-2011 Heel mooi hotel. Zeer schoon. Kamer is degelijk. All-In eten in verschillende restaurants. Buffetrestaurant met ruime keuze elke dag weer verschillend, ontbijt, lunch en diner, beachrestaurant en poolrestaurant is all in a la carte. ook erg fijn. Romantisch dineren is mogelijk op vr/za/zo. Ondanks veel keus is het eten niet super lekker, ook buikloop gekregen ervan.
Zwembad heel mooi met bar en restaurant voor als je trek krijgt (snacks pizza, broodjes ed.) Voldoende ligstoelen altijd plek. Prive strand met een bar, niet druk, ondanks hoogseizoen. Snorkelmateriaal handdoeken etc gratis te leen. Het huisrif is erg mooi (voor egypte) veel vissen en mooi koraal. Het was beter als het rif tijdens de excursie naar Mahmya. Personeel in het hotel gemeend vriendelijk, strak georganiseerd. Savonds rond 9 uur een uurtje entertainment. daar moet je van houden.
Kortom: Goed hotel, Voldoende excursiemogelijkheden. aanrader: Mahmya, fantastisch lounge eilandje. Trip naar cairo en pyramides was zwaar

Fijn rustig hotel met zeer vriendelijk personeel
Henk en Gon
23-1-2011 Hier voor de tweede keer geweest in de 2e week januari helemaal top iets gedateerde kamers maar alles netjes goed eten en zeer vriendelijke bediening personeel is zeer toppie...weinig russen of zeer rustige... wederom goed bevallen en kleding wassen (gratis ) is helmaal top alles gaat schoon mee terug.....

Zeer verzorgd alles top
jenny
17-1-2011 PRIMA top verzorging super vriendelijke personeel van de receptie tot de kamerjongens alles top zelfs de was werd gedaan helaas was de gratis massage (zomergids 2010) vervangen voor internet maar wil je je toch laten verwennen word je gehaald en gebracht met een golfkarretje ook de duikkbasis is van alle gemakken voorzien je moet alleen wel eerst een check dive doen voor je je kan inschrijven voor andere duiken ongeacht of je pas nog gedoken hebt of niet.

Prima hotel tijdens de kerst !!
Vincent
10-1-2011 We zijn 1 week geweest in dit hotel tijdens de kerstvakantie. Prima hotel. Lekker eten, zeer vriendelijk personeel.
De kamers zijn netjes en verzorgt, 2x dag handdoeken en gratis was service voor de kledij !
Kamers zijn in de badkamer misschien aan een beurt toe, maar wel netjes, ze komen zelfs tijdens het verblijf controleren op problemen.
Dus zeker een aanrader en komen er nog terug.
Het publiek is hoofdzakelijk duits. Dus zeer rustig, weinig kinderen.

met partner, Jan. 2011
Superhotel voor een relax-vakantie
Jakob en Karin
19-1-2011 Iberotel Makadi Beach is een heerlijk hotel voor diegenen die op zoek zijn naar een relax-vakantie. Heel vriendelijk personeel, fantastische service. All-inclusive betekent hier vanaf het moment van aankomst tot het moment van vertrek. Uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet in het hoofdrestaurant (elke avond een ander thema, waarop zowel de kleding van het bedienend personeel, als de tafelkleden worden aangepast) en daarnaast de mogelijkheid om a la carte te lunchen op het terras bij de poolbar of in het beachrestaurant. De naam zegt het al, dit ligt aan het strand. Hier kun je (na reservering) ook 's avonds a la carte eten. De hotelkamers bevinden zich in appartementgebouwen, welke in een zeer goed onderhouden en fraaie tuin liggen. Bij aankomst een fles wijn, een fruitmand en koekjes op de kamer. Gratis wasservice. Overal zeer schoon, ook de toiletten bij het strand zien er tip top uit en worden diverse malen per dag schoongemaakt. Tijdens ons verblijf was er 's avonds leuke animatie.

Super hotel
margo_1
23-12-2010 Helemaal prima was alles, en eindelijk voor het eerst in 7 jaar(na bezoek aan Egypte waar dan ook) geen diarree gehad.
Dus een absolute aanrader.
Strand goed,met gezellige aparte rieten parasolletjes en zonneschermen voor 2 personen, All inclusief is ook echt all inclusief, lief en aardig personeel en zelfs je was is smorgens ingeleverd en savonds ligt het weer schoon en gestreken op je kamer,geweldig. 1 zwembad verwarmd is fijn, ook gezellig zwembadterras met keuze menu voor de lunch. Met de avond shows doet iedereen ontzettend zijn best en zijn wel aardig. Martin en Margo

met partner, Dec. 2010
Gezellig hotel in prachtige tuin
balu037
19-12-2010 Aan onze vakantie heeft het ons aan niets ontbroken ; behalve misschien een bad...In deze tijd van het jaar kan het KOUD zijn met op de dag 18 graden en 's avonds zo'n graad of 10. Ook zijn de "oudjes"volop vertegenwoordigd waardoor je het vertier op de kamer gaat zoeken. Een warm bad ontbreekt dus.
We hebben geleerd om te vragen als ons iets ontbreekt en dat werd in dit hotel supersnel opgelost; een dikke pluim.
We hadden binnen een dag een ander matras (zonder springveren).
De egyptische entertainment stelt niets voor, maar ze doen hun best. Het niet gemeende enthousiasme wat we in andere hotels zagen leek hier niet van toepassing.
Probeer niet met Arke-fly te vliegen!!!!!! Een waardeloze vliegtuigmaatschappij en als je pech hebt met tussenstop in Aqaba, zodat je ruim 9 uren onderweg bent.....
Op de terugweg hebben wij er ruim 27 uur over gedaan en de service en informatie van Arkefly was HEEL SLECHT......
Dat op een relax vakantie van slechts 7 nachten......

Werkelijk fantastich
Jeanet
20-12-2010 Wij zijn samen met mijn 80 jarige moeder 9 dagen in dit hotel geweest. De aandacht en zorg die naar ons maar zeker naar mijn moeder uitging was geweldig.
Wij vonden het eten niet zo goed maar naar Egyptische maatstaven was het ok.
Het entertainment was goed bedoeld maar niet meer dan dat.
Het was er ongelooflijk schoon en de tuinen zijn werkelijk iets bijzonders en krijgen heel veel aandacht van het team van tuinmannen trouwens het hele hotel ziet er sprookjesachtig uit.
Met name Mr. Allam die in 'the main restaurant' werkt wil ik een compliment geven voor zijn alziende oog voor service.
Dit hotel is echt een topper en zeker een aanrader in iedergeval is het niet onze laatste verblijf daar.

met oudere kinderen, Dec. 2010
Prima 5 sterren waardig
Rob de Heus
15-12-2010 Uitstekende plek om te vertoeven. Prima sevice en uitstekend eten. Een echt inclusive paradijs. Medewerkers zijn heel kindvriendelijk en spelen zelfs mee met de kinderen.
Prima "animation" team met voor elk wel een activiteit. Alles kan niets moet.
Elke dag in de avond een ander optreden, van buikdanseressen tot acrobatiek.
Conclusie, ik ga er zeker nog een keer heen.