Hotel Fort Arabesque***** in Makadi Bay Egypte beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.395 bezoekers online
Home > Egypte > Makadi Bay > Hotel Fort Arabesque*****

Beoordelingen Hotel Fort Arabesque*****

10 februari 2012

Hotel Fort Arabesque***** Makadi Bay

Hotel Fort Arabesque scoort een 8,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fort Arabesque*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fort Arabesque***** in Makadi Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Hotel Fort Arabesque***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Fort Arabesque***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Fort Arabesque***** met andere accommodaties in Makadi Bay.

22 beoordelingen over Fort Arabesque*****

Goed en schoon hotel
Ellen
10-1-2011 Mijn man en ik zijn van 4 december tot 15 december 2010 hier geweest. Goed hotel en vriendelijk personeel, en alles was netjes en schoon, grote kamer. Alleen jammer dat onze kamer direct naast de lobby van de nieuwe vleugel lag en daar werd elke avond door dezelfde zanger hetzelfde repertoire gezongen en dat was best gezellig maar wel vreselijk hard. Vroeg naar bed kon wel maar in slaap vallen kon niet pas na middernacht werd het rustig. Dat was een minpunt. Veel Engelsen, wij waren de enige Hollanders. Eten was goed. Strand is mooi en groot. Kan zo van het strand de zee in om te snorkelen zijn leuke huisrifjes, wij vonden het niet geweldig maar misschien komt dat omdat wij normaal naar Marsa Alam gaan en daar de riffen veel mooier zijn en veel meer vis. Maar voor een weekje lekker luieren en zwemmen is dit hotel een aanrader

Super
jan
24-10-2010 mooi hotel echt een aanrader.
mooi koraal als je van het strand in het water stapt op steenworp afstand.
als we weer gaan nemen we weer dit hotel.

met oudere kinderen
Een aanrader
Ingrid
21-7-2010 Hebben na een week in Hotel Makadi Palace door de aswolk nog een week doorgebracht in Fort Arasbesque.Het hotel oogt minder sprookjesachtig dan het eerste maar is zeker een verblijf meer dan waard!Prachtige ruime propere kamers, vriendelijk personeel ( altijd te vinden voor een frats uit te halen) en superlekker eten (in vergelijking met Makadi Palace wel maar keuze uit 1 restaurant maar dit stoort helemaal niet )Alles zeer hygienisch !! Prachtig strand met zeer mooi huisrif voor de deur, een snorkeltour in de omgeving levert minder mooie vissen op!!!Enig minpuntje, minder geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen : er zijn wel verschillende zwembaden maar geen glijbanen.Algemeen : een aanrader

met oudere kinderen, Mei 2010
Voor ouderen erg goed
yolanda
20-5-2010 was hier door een overboeking terecht gekomen met dochters van 16 en 14 jaar. hotel niet bekend bij nederlandse organisaties. geen russen, wel veel italianen. eten erg goed. voor de rest is het erg rustig en niet echt spannend voor jongeren. geen discotheek (is een soort bar met muziek). zwembaden te klein om echt een keer gek te doen, bal komt dan al in de poolbar terecht. jammer dat ik hier terecht kwam, was niet mijn idee van vakantie met dochters. maar voor ouderen is het echt wel goed. nogmaals, eten van goede kwaliteit.

met oudere kinderen, Apr. 2010
Super hotel
Marianne Simons
9-5-2010 we zijn met 8 personen in dit hotel geweest. Alles prima verzorgd, vriendelijk personeel, goed eten, prachtig strand en koraalriffen. Ideale vakantieplek om te snorkelen maar ook om lekker te zonnen. All inclusive is ook ideaal, hebben de hele dag voldoende eten en drinken gratis kunnen nuttigen. Duikschool is ook aanwezig (uiteraard tegen betaling).
Een heerlijk weekje hier in hotel Arabesque gehad.

met een groep, Apr. 2010
Goed hotel, prachtig huisrif, goede duikschool
Fam. de Groot
21-6-2010 Kamers: ruim, schoon en van alle gemakken voorzien.
Eten: afwisselend en heerlijk. Al meermalen in Egypte geweest, maar nog nooit gamba's of zalm gehad. Hier wel!
Het huisrif is prachtig. Ontzettend veel vis (en wij zijn verwende duikers/snorkelaars!). We hebben zelfs een flinke murene en 2 octopussen gezien op het huisrif. De duikschool (I-dive) onder leiding van Carlo is enthousiast en zeker niet duur. Onze kinderen hoefden niet te betalen voor de huur van hun uitrusting. De kantduiken werden kwijt gescholden. Waar maak je dat nog mee? Met je wensen wordt rekening gehouden.
De massage is verrukkelijk. Maak een leuk prijsje en je hebt een heerlijk uurtje ontspanning.
Zijn er ook minpunten? De animatie was Italiaans en wij Nederlanders werden gewoon overgeslagen. De 2de week (meivakantie) kwamen er meer en enthousiastere leden van het animatie team. De shows waren voor Egyptische begrippen van hoog niveau.
Een ander "minpuntje" - de ligging ten opzichte van Hurghada (half uurtje).

met een groep, Apr. 2010
Mooi hotel, prachtig huisrif, goede duikschool
Sandra
21-6-2010 Kamers: ruim, schoon en van alle gemakken voorzien.
Een ander "minpuntje" - de ligging ten opzichte van Hurghada (half uurtje).

Dit was klasse!!
Gerda & Loes
21-4-2010 Echt een super hotel!
Aan te raden!
Erg schoon en netjes.

met jonge kinderen, Feb. 2010
Leuk voor een voorjaarsvakantie
Steef
1-6-2010 Zijn hier een week geweest met zoon van 11 en helaas weinig jongeren maar desondanks toch goed vermaakt. Een perfect en schoon strand, prima stoelen en handdoekenservice. De massage is echt top als je ervan houdt: Doe maar pittig!
Kamer is prima zaten in het oude gedeelte en geen op of aanmerkingen. Ontbijt,Lunch en diner ruim voldoende en lekker. Vergeet je snorkelset niet want het koraaal ligt echt voor de deur, in tegenstelling tot de buurhotels. Verders nog een dagje Hurghada gedaan, maar is niet aan mij besteed al dat geleur om jouw roepies, terwijl je uiteindelijk toch te veel betaald (ik niet, ben er niet in getrapt en ben nederlander;,) Prima weer in februari onder de 28grdn is het niet geweest en een trip naar de het eilandje vanuit HUrghada is leuk maar wel een beetje te toeristisch maar wel een geweldige trip. Helaas gen doflijnen gezien terwijl het wel mogelijk is.

met jonge kinderen, Feb. 2009
Prachtige plek!
Mariette
3-3-2009 Zaten in superior suite in de new wing: wat een fantastische kamer! Heerlijk groot en zeer luxe. Service is top in alle opzichten. Geen gebedel om fooien, jongens hebben er nog echt plezier in. Eten was ook zeer lekker (geen darmklachten!) en voldoende keuze (ook voor kinderen). Meerdere zwembaden, ook nog verwarmd, altijd een prima plek te vinden. Strand is super, als je het water inrolt met je snorkel waan je je al in de film Nemo. Hotel richt zich met name op Engelse ouderen en Italiaanse gasten, geen russen gezien, dus dat is ook een goede aanbeveling. Een half uur met de taxi van Hurghada. Maar houd je van rust dan is een week hier helemaal top!

met een groep (2)