Hotel Club Azur in Makadi Bay Egypte beoordelingen 7.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.713 bezoekers online
Home > Egypte > Makadi Bay > Hotel Club Azur

Beoordelingen Hotel Club Azur

10 februari 2012

6,5
6,2
Hotel Club Azur Makadi Bay

Hotel Club Azur scoort een 7,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Club Azur? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Club Azur in Makadi Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Club Azur vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Club Azur met andere accommodaties in Makadi Bay.

4 beoordelingen over Club Azur

Verzorgt
jong paartje
19-8-2011 We kwamen na een fout in dit hotel. Royal was onze bestemming maar is cker wat beter dan club. Dit resort is zeker niet slecht! aardig personeel. Alles werd goed schoongemaakt en het zwembad ook elke aaf. animatie idd een beetje slap. Veel russen en jammer genoeg bijna geen nlders. Eten was weinig keuze, ontbijt was wat uitgebreider. De kamers werden elke dag goed schoongemaakt en het rest van het hotel. Matrassen beetje aan de harde kant. Maar geen rugklachten gehad heerlijk kunnen slapen. Je kunt hier geweldig snorkelen!

met oudere kinderen, Feb. 2010
Fijn hotel met mooi koraalrif
Jacqueline
5-3-2010 We zijn net terug en hebben het prima naar ons zin gehad. Het snorkelen is erg mooi. Er zijn weinig Nederlanders wel veel Fransen en Russen. 's Avonds stelt de animatie niet veel voor. Overdag worden er sportactiviteiten georganiseerd. Met een hotelbus kun je naar Hurghada. Kost 5,00 euro pp. Wij vonden Hurghada erg vies met zeer opdringerige verkopers. Het eten is best goed. Vooral het ontbijt. Wij hadden een hele mooie kamer. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, Mei 2009
Niet voor herhaling vatbaar
frie x danny
13-5-2009 mooi hotel,heel proper maar verouderde kamers,hotel is gericht naar Fransen en russen , wij waren de enige nederlands talige ,
leuke animatie spijtig genoeg alles in t frans ze kunnen ook geen engels of duits , eten ronduit slecht, heel mooi zwembad, hou ook je spullen in de gaten personeel te vertrouwen maar de toeristen zeker niet, op het strand tijdens het snorkelen zijn onze schoenen gestolen, 10 dagen waarvan 5 dagen slecht weer en er is niks te doen in het hotel toch wel triestig , snorkelen heel goed

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Club Azur bij:

met partner, Apr. 2009
Mooi paradijsje
pascal en boukje
24-4-2009 zeer mooi hotel maar ook een paar voor ons minpuntjes. het animatie team is franstalig. en erg op de fransen gericht. hotel zat vol fransen, russen en duitsers. wij waren de enige hollanders. je kon wel naar hotel royal azur lopen daar sprak het animatie team ook engels.
vrij gehorig hotel. maar prachtig. hele mooie blauwe zee, en het snorkelen is super daar. zulke mooie vissen zie je daar.
het eten was vrij goed maar verwacht geen friet of gewone gebakken aardappelen bij het diner. vooral het ontbijt was heel goed. veel verschillende dingen.
zwembad was erg mooi. het resort werd heel goed bij gehouden. er liep denk ik wel 200 man personeel per dag.
soms was het personeel een beetje nors maar daar hebben we maar doorheen gekeken. kwam denk ik door de russen want die behandelen de mensen daar ook niet netjes.
al met al een hele fijne week gehad en lekker bruin geworden. we hadden ongeveer 30 graden.

5,7