Beoordelingen Makadi Bay

Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,5
Cultuur
6,8
Omgeving
7,2
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,6
Het weer

36  °C

1 september 2014

Makadi Bay
8,0
381 beoordelingen
Beoordelingen Makadi Bay

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Makadi Bay. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Makadi Bay. Ben je zelf op vakantie geweest naar Makadi Bay? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Makadi Bay scoort een 8,0 uit 10, op basis van 381 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen en 28 Hotels in Makadi Bay. Op Zoover vind je bovendien 75 vakantiefoto's van Makadi Bay. Je kunt 1 video van Makadi Bay bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Makadi Bay. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

235 beoordelingen over Makadi Bay

8,0
381 beoordelingen
Waardering
7,2
Uitgaansleven
4,8
Cultuur
5,5
Omgeving
6,1
Sfeer
7,1
Zorg voor natuur
6,7
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Aug. 2014
"Leuke Bay voor duikliefhebbers!"vertalen
Patrick
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

26-08-2014 Gedoken met Piano divers en met Ocean Diver New Project. Beide goed verzorgd.
Snorkelen is zeer zeker de moeite waard. Nadeel was dat bij eb je de zee enkel aan het eind van de lange steiger kon vinden.

met vrienden, Juli 2014
"Spijt dat we hier naar toe zijn gegaan."vertalen
marcel
Waardering
1,0
Omgeving
7,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
7,0

16-08-2014 Wat het mooiste was van deze vakantie was de zee en het snorkelen, voor de rest doet hotel niet aan de gewenste verwachtingen. Het personeel is wel bereid om wat voor je te doen, mits je ze eerst een fooi geeft, doe je dit niet dan zal er niet voor je gedaan worden.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Goeie bocht met hotels"vertalen
rob
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
2,0
Omgeving
5,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

03-08-2014 Veel hoetels, allemaal all-inclusief dus buiten je hotel moet je niet te veel verwachten. Er is dan ook eigenlijk niks buiten de hotels. Je hotel moet dus goed genoeg zijn.

met jonge kinderen, Juli 2014
"OP zich een prachtige plaats, kies een goed hotel"vertalen
Tamara
Waardering
1,0
Omgeving
1,0
Sfeer
1,0
Zorg voor natuur
1,0

29-07-2014 Gelukkig zijn er ook goede hotels in deze streek, zorg ervoor dat je een hotel boekt, dat Rus vrij is, ze zijn er echt. Menig hotel weert Russische gasten...

met oudere kinderen, Juli 2014
"Leuke vakantieplek!!"vertalen
Ron Hagen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

28-07-2014 Op makadibay moet je het echt hebben van je resort!
Wil je winkelen en uitgaan dan is dit niet de juiste plek, kies dan dan voor het centrum van Hurghada of Sharm el sheikh.

met partner, Juli 2014
"Mooie locatie!"vertalen
CSchilder1
Waardering
9,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

17-07-2014 Makadi Bay is op zichzelf weinig te beleven, hotel ligt namelijk midden in een woestijn en als je echt Est wilt doen zul je toch echt een minuut of 30 met de taxi naar Hurgahda moeten.

met partner, Juni 2014
"Het is hier echt genieten"vertalen
ronald_hennevelt
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

12-07-2014 als je nog niet hier bent geweest zou ik zeggen gewoon een keertje doen het is echt de moeite wward

met oudere kinderen, Juni 2014
"Leuke plek"vertalen
Fam. Limbeek
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

07-07-2014 Met name het rif met onderwater natuur is prachtig, al wel warm bovende 40 graden.

met partner, Mei 2014
"Woestijn"vertalen
Scholten
Waardering
5,0
Omgeving
2,0
Sfeer
2,0
Zorg voor natuur
2,0

31-05-2014 Achter het resort ligt alleen maar woestijn. In de verte zie je wat bergen, maar voor de rest is er weinig te beleven.

met jonge kinderen, Mei 2014
"Rustige omgeving"vertalen
Gerrie Kamphorst
Waardering
10,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

07-06-2014 niet echt een stadje dan moet je in Hurgada zijn

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarmee schiet jij de meeste vakantiefoto’s?