Beoordelingen Makadi Bay

Waardering
7,9
Uitgaansleven
6,2
Cultuur
6,5
Omgeving
7,0
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
8,6
Het weer

37  °C

25 juli 2014

Makadi Bay
7,9
343 beoordelingen
Beoordelingen Makadi Bay

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Makadi Bay. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Makadi Bay. Ben je zelf op vakantie geweest naar Makadi Bay? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Makadi Bay scoort een 7,9 uit 10, op basis van 343 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen en 28 Hotels in Makadi Bay. Op Zoover vind je bovendien 73 vakantiefoto's van Makadi Bay. Je kunt 1 video van Makadi Bay bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Makadi Bay. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

230 beoordelingen over Makadi Bay

7,9
343 beoordelingen
Waardering
7,3
Uitgaansleven
4,8
Cultuur
5,5
Omgeving
6,2
Sfeer
7,1
Zorg voor natuur
6,8
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Juli 2014
"Mooie locatie!"vertalen
CSchilder1
Waardering
9,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

17-07-2014 Makadi Bay is op zichzelf weinig te beleven, hotel ligt namelijk midden in een woestijn en als je echt Est wilt doen zul je toch echt een minuut of 30 met de taxi naar Hurgahda moeten.

met partner, Juni 2014
"Het is hier echt genieten"vertalen
ronald_hennevelt
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

12-07-2014 als je nog niet hier bent geweest zou ik zeggen gewoon een keertje doen het is echt de moeite wward

met oudere kinderen, Juni 2014
"Leuke plek"vertalen
Fam. Limbeek
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

07-07-2014 Met name het rif met onderwater natuur is prachtig, al wel warm bovende 40 graden.

met partner, Mei 2014
"Woestijn"vertalen
Scholten
Waardering
5,0
Omgeving
2,0
Sfeer
2,0
Zorg voor natuur
2,0

31-05-2014 Achter het resort ligt alleen maar woestijn. In de verte zie je wat bergen, maar voor de rest is er weinig te beleven.

met jonge kinderen, Mei 2014
"Rustige omgeving"vertalen
Gerrie Kamphorst
Waardering
10,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

07-06-2014 niet echt een stadje dan moet je in Hurgada zijn

met partner, Mei 2014
"Geweldig deel van Egypte."vertalen
Busch.
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

27-05-2014 Geweldige bestemming voor een zon, rust en natuurvakantie. De onderwater wereld is adembenemend. Wij zijn de hele wereld wel over geweest en op de plek waar je dat het minst zou verwachten, is de bevolking het allervriendelijkst: Egypte!

met partner, Mei 2014
"1 maal is genoeg"vertalen
louis janssen
Waardering
4,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
3,0
Omgeving
2,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

16-06-2014 licht in de woestijn ,en 90% is rusich

met oudere kinderen, Apr. 2014
"Weinig te doen buiten resort."vertalen
Richard
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

12-05-2014 Makadi ziet er verzorgd uit met enkele winkeltjes waar je eigenlijk snel doorheen bent. Mensen zeer vriendelijk.

met oudere kinderen, Apr. 2014
"Mooie luxe resorts"vertalen
nailart
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

22-04-2014 makadibay is een baai waar diverse resorts zijn.luxe resorts

met jonge kinderen, Apr. 2014
"Mooi baai waar je zo de zee in loopt"vertalen
Rona
Waardering
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

02-05-2014 Hotel baai met wat kleine riffen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?