Beoordelingen Makadi Bay

Waardering
7,4
Uitgaansleven
5,2
Cultuur
5,6
Omgeving
6,4
Sfeer
7,3
Zorg voor natuur
7,5
Het weer

31  °C

21 april 2014

Makadi Bay
7,4
282 beoordelingen
Beoordelingen Makadi Bay

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Makadi Bay. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Makadi Bay. Ben je zelf op vakantie geweest naar Makadi Bay? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Makadi Bay scoort een 7,4 uit 10, op basis van 282 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen en 28 Hotels in Makadi Bay. Op Zoover vind je bovendien 73 vakantiefoto's van Makadi Bay. Je kunt 1 video van Makadi Bay bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Makadi Bay. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

217 beoordelingen over Makadi Bay

7,4
282 beoordelingen
Waardering
7,2
Uitgaansleven
4,8
Cultuur
5,4
Omgeving
6,1
Sfeer
7,1
Zorg voor natuur
7,0
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Mrt. 2014
"Mooie locatie"vertalen
Gerda
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
4,0
Omgeving
2,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

8-4-2014 uitstekende bestemming om te relaxen en te snorkelen. In de directe omgeving valt niet veel te beleven.

met een groep, Mrt. 2014
"Makadi Bay prima plaats !"vertalen
roosenschoon
Waardering
8,0
Omgeving
6,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

6-4-2014 Uitstekende bestemming wanneer je buiten het drukke Hurghada wilt verblijven. Wanneer je duikliefhebber bent niet de meest beste plaats. Je kan er wel duiken, zoals overal in de rode zee. Makadi Bay geschikt voor beginnende duikers, of wanneer je je duikbrevet wilt gaan halen. Makadi Bay heeft momenteel 2 internationale duikscholen welke ook in andere landen zitten. Dat zijn Ocean Diving en Extra Divers Worldwide. Verder zijn er wel meerdere duikscholen waaronder een nette duikschool bij het Cleopatra Luxury Resort. Zie er perfect uit ! Piano Diving Club op het Stella Makadi Beach resort is niet aan te bevelen. Valt geen afspraken mee te maken. Slecht communiceren. En Piano Diving heeft zich niet aan gemaakt afspraken gehouden.

met partner, Mrt. 2014
"Zandbak"vertalen
goedhe
Waardering
5,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
3,0
Omgeving
3,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

3-4-2014 Goed voor zonvakantie in resort

met partner, Mrt. 2014
"Vriendelijke bevolking"vertalen
bob hartemink
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
6,0
Sfeer
9,0

6-4-2014 geweldige ervaring. alles uitstekend verzorgd.

met vrienden, Feb. 2014
"Het vuil licht overal...."vertalen
Arnoldkwijt
Waardering
4,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
2,0
Omgeving
4,0
Sfeer
4,0
Zorg voor natuur
1,0

5-3-2014 Overal licht vuil en rommel, een woestijn vol! In de stad zelf word je belaagd door verkopers en je moet goed oppassen niet opgelicht te worden of bestolen. De hotels en straten huizen daar zijn oud vervallen. Ik heb het dan niet over de bewoners maar over de bedrijfspanden. Wil je toch wat kopen dan zeggen de gidsen dat je 40% van de prijs moet bieden. Daar is met gemak 20% van te maken en dan weglopen als ze het niet eens zijn. 25 meter verder krijg je het voor die 20% in 6 van de 10 gevallen. Let op de kamelen rijders, de schoenpoetsers, de taxi"s!!!

met partner, Feb. 2014
"Mooi"vertalen
kelders90
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

16-2-2014 Mooi om een grip Nasr luxor te maken

met partner, Feb. 2014
"Mooi resort"vertalen
Leo van der Meer
Waardering
9,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
2,0
Omgeving
6,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-2-2014 Goede sfeer maar het blijft een zandbak in de omgeving.

met partner, 2013
"Makadi Bay is rustig en afgelegen"vertalen
Brand
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

31-12-2013 Voor ons een prima plek. Maar als je in het centrum wilt zitten, naar een restaurant buiten het hotel wilt, snel een taxi wil hebben etc kom je hier niet aan je trekken.
Kunt wel snorkelen en excursies boeken.

met vrienden, Dec. 2013
"Er is weinig in Makadi zelf"vertalen
Mila
Waardering
4,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
1,0
Omgeving
1,0
Sfeer
1,0

30-12-2013 Je moet het vooral van je resort hebben.

met partner, Dec. 2013
"Heel mmooi"vertalen
martine
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-12-2013 was een super mooi vakantie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?