Beoordelingen Makadi Bay

Waardering
8,2
Uitgaansleven
6,8
Cultuur
7,1
Omgeving
7,4
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
8,7
Het weer

29  °C

1 november 2014

Makadi Bay
8,2
422 beoordelingen
Beoordelingen Makadi Bay

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Makadi Bay. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Makadi Bay. Ben je zelf op vakantie geweest naar Makadi Bay? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Makadi Bay scoort een 8,2 uit 10, op basis van 422 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen en 29 Hotels in Makadi Bay. Op Zoover vind je bovendien 81 vakantiefoto's van Makadi Bay. Je kunt 1 video van Makadi Bay bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Makadi Bay. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

244 beoordelingen over Makadi Bay

8,2
422 beoordelingen
Waardering
7,2
Uitgaansleven
4,8
Cultuur
5,5
Omgeving
6,2
Sfeer
7,1
Zorg voor natuur
6,9
Toon score en beoordelingen van:
Met oudere kinderen, Okt. 2014
"Perfect om te snorkelen&duiken"vertalen
maxvw
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Zorg voor natuur
9,0

31-10-2014 Perfecte plaats om te snorkelen en te duiken; veel riffen en alles nog in goede staat (veel beter dan in Hurghada bijvoorbeeld). Als je echt alleen om het duiken gaat, kan je beter naar Marsa Alam gaan, daar vonden wij het mooier. Een voordeel van Makadi Bay is wel dat je dicht bij Hurghada en zo ook een dag/avond naar het centrum kan, wat in Marsa Alam niet kan.

Met een groep, Okt. 2014
"Mooie baai,warm zeewater,mooie vissen"vertalen
Winter
Waardering
7,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
2,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

18-10-2014 Goede bestemming voor duikers

Met vrienden, Okt. 2014
"Afgelegen en veilig"vertalen
debbie
Waardering
7,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,0

14-10-2014 Makadi bay is 1 grote woestijn met allemaal resorts aan de rand van de zee. Niet veel te zien dus. Onderweg veel vuilniszakken langs de wegen.

Met partner, Sept. 2014
"Veel Duitsers!"vertalen
Sandy
Waardering
5,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
4,0
Omgeving
4,0
Sfeer
4,0
Zorg voor natuur
6,0

23-09-2014 Vrijwel geen Nederlanders. Je kunt het resort niet echt af want dan zit je midden in de woestijn!

Met partner, Sept. 2014
"Goede plek"vertalen
Hendrique Beernink
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

15-09-2014 het hotel uit ,en je bent bij leuke winkeltjes .Na t eten even een rondje lopen en af en toe ook nog iets kopen .
veel Duitsers /Oostenrijkers/Russen ,en heel weinig. Nederlanders. maar van de Russen totaal geen last gehad.

Met partner, Aug. 2014
"Heerlijke vakantie"vertalen
Giséle
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

21-09-2014 Prachtige tuinen, house rif met veel mooie vissen, thema avonden, alles prima.

Met partner, Aug. 2014
"Een maar nooit meer"vertalen
Trudy
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
3,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
4,0

21-09-2014 te ver weg van alles en verplicht met een bus of taxi te gaan bus is niet aan te raden aangezien je dan maar een paar uur hebt om iets te zien

Met jonge kinderen, Aug. 2014
"Leuke Bay voor duikliefhebbers!"vertalen
Patrick
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

26-08-2014 Gedoken met Piano divers en met Ocean Diver New Project. Beide goed verzorgd.
Snorkelen is zeer zeker de moeite waard. Nadeel was dat bij eb je de zee enkel aan het eind van de lange steiger kon vinden.

Met partner, Juli 2014
"Fantastisch"vertalen
Amber
Waardering
10,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

06-09-2014 Gezellig dorpje, mensen zijn niet opdringerig. Kon hier ook veilig over straat lopen.

Met vrienden, Juli 2014
"Spijt dat we hier naar toe zijn gegaan."vertalen
marcel
Waardering
1,0
Omgeving
7,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
7,0

16-08-2014 Wat het mooiste was van deze vakantie was de zee en het snorkelen, voor de rest doet hotel niet aan de gewenste verwachtingen. Het personeel is wel bereid om wat voor je te doen, mits je ze eerst een fooi geeft, doe je dit niet dan zal er niet voor je gedaan worden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoeveel geef jij uit tijdens een bezoek aan een kerstmarkt?