Hotel Al Nabila Grand**** in Makadi Bay Egypte beoordelingen 7.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.606 bezoekers online
Home > Egypte > Makadi Bay > Hotel Al Nabila Grand****

Beoordelingen Hotel Al Nabila Grand****

10 februari 2012

6,6
Hotel Al Nabila Grand**** Makadi Bay

Hotel Al Nabila Grand scoort een 7,2 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Al Nabila Grand****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Al Nabila Grand**** in Makadi Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Hotel Al Nabila Grand**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Al Nabila Grand**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Al Nabila Grand**** met andere accommodaties in Makadi Bay.

16 beoordelingen over Al Nabila Grand****

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prachtige ligging
ankie.leon
2-9-2011 Dit hotel heeft een prachtige ligging in een baai met een mooi huisrif. De bungalows liggen verspreid op verschillende hoogtes. Busje rijdt op het park als je geen zin hebt om te lopen. De bungalows zijn heel ruim, misschien een beetje verouderd, maar wanneer ben je in de bungalow. Hotel is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Strand is te bereiken met het busje of met heel veel trappen.
Genoeg plaats rond het zwembad en op het strand, personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het gasten in het hotel zijn italianen, russen en duitsers. Jammer dat het hotel niet vol zat, was wel heerlijk rustig, maar aan het eten werd daardoor niet zoveel aandacht besteed, dit was eentonig en saai. Waarschijnlijk kwam dit door de rellen die er geweest waren afgelopen maanden. Hier was verder niets van te merken. Voor de prachtige ligging zou ik meteen weer terug gaan, echter voor het eten niet.

met partner, Mei 2011
Nooit meer!
fam slagter
9-6-2011 Het gehele hotel bestaat uit 95 % met onvatsoenlijke russen/tjechen/poolen, 4% duits en 1% nederlander

Personeel is alleen vriendelijk bij fixe fooien, zeer vrouw onvriendelijk.

Drinken is lauw tot warm, de extra restaurants gesloten ( in mei/Juni!!).

Huisrif is zeer slecht bereikbaar, wil je er toch heen kom je er gewond uit.

Dus al met al een zeer slecht hotel die de 5 sterren zeker niet verdiend, en wij zijn best wat 5 sterren hotels gewent maar dit was absoluut de slechtste!

Zeer jammer want wij gaan vaak naar Egypte, en hebben er voor nu eventjes genoeg van.

Voor duikers een top locatie
Ing
27-3-2011 We logeerden in een bungalow met zicht op zee,heel netjes en ruim. De badkamer is echt helemaal geweldig, wat een ruimte. Het eten was prima,de omgeving fantastisch.Heel lief en vriendelijk personeel.Heel veel verschillende plekjes aan het strand om te zonnen,steeds weer die rust,heerlijk. De duikschool is helemaal geweldig. Al met al hebben wij een top vakantie gehad.

met partner, Mrt. 2011
Top hotel voor duikers
Ing
27-3-2011 We logeerden in een bungalow met zicht op zee,heel netjes en ruim. De badkamer is echt helemaal geweldig, wat een ruimte. Het eten was prima,de omgeving fantastisch.Heel lief en vriendelijk personeel.Heel veel verschillende plekjes aan het strand om te zonnen,steeds weer die rust,heerlijk. De duikschool (extradivers) is helemaal geweldig. Al met al hebben wij een top vakantie gehad.

met oudere kinderen
Prima hotel, wel veel russen.
kathleen vanpoucke
25-5-2010 Heel mooie ligging aan een baai. Wel AF TE RADEN MET 7PLUS TE GAAN. Wij moesten 2100 EURO opleggen om thuis te geraken met de aswolk;
Maar het hotel was zeker in orde prijs/kwaliteit. Het is niet duur, je mag geen topklasse verwachten. Wel heel proper.

met jonge kinderen, Mei 2010
Supervakantie gehad!!!
angedejo
13-5-2010 Een supervakantie. Super kamers, wij hadden familieonderbrenging, dat wil zeggen twee complete huisjes met een tussendeur gekoppeld, twee luxe badkamers.
Obers in het restaurant zeer vriendelijk!!! (RADI thnkz)
Tarek van de limousineservice levert zeer goede service voor eventueel te boeken uitstapjes, wij hebben echt geweldige quadsafari via hem geboekt.
De busjes naar het strand heerlijk

met oudere kinderen
Fantastisch,volgend jaar zeker weer
Lisette
4-3-2009 Voor de 4de keer naar Egypte en zeker de beste.We logeerden in een bungalow met zicht op zee,heel netjes en ruim,zelfs met een 3de bed voor onze zoon.Het eten was prima,de omgeving fantastisch.Heel lief en vriendelijk personeel.Heel veel verschillende plekjes aan het strand om te zonnen,steeds weer die rust,heerlijk.

Leuk hotel
Luc Vanden Plas
2-3-2009 We hebben hier de eerste 14 dagen van februari verbleven. Een schitterend strand,mooi weer, vriendelijke mensen. Echt ontspannend.

Je ligt inderdaad ver van alles af.
Het personeel doet zijn best en van het eten in het restaurant konden we echt niet klagen.

Als strandvakantie is dit een ideale plaats.

Rustig verblijf
anne
13-10-2008 De kamer,badkamer,terras zijn ruim.
Alles is netjes en er zijn voldoende handdoeken.
De gasten zijn Italianen, rustige Russen, Polen een paar Duiters en Belgen.
Het personeel spreekt vooral italiaans.
Het hotel ligt in een natuurpark en is ideaal voor mensen die willen snorkelen of duiken.
Naast het hotel begint de woestijn.
Het eten in resto en snackbar is ok, maar er is een probleem : service.
Vodka, cognac ed staan op een tafel en je neemt maar. Wil je een biertje of wijn dan moet dit via de ober.
Wij vroegen 3 obers een glaasje rode wijn. Na een half uur wachten hebben wij de veranwoordelijke van het restaurant aangesproken en dan duurde het nog 15 min voor we een wijntje kregen.
Goede service? Betaal dan veel fooien.

Na een verblijf op een boot van de Al Nabila vloot hadden we in dit hotel eenzelfde goede service verwacht. Dit was zeker niet het geval.

Goede vakantie!
Liesbeth
30-9-2008 We verbleven in september 5 dagen in dit hotel na een cruise op de Nijl.
Dit was een ideale ontspanner!

Goed hotel.
Lekker eten (altijd goed warm) en voldoende variatie.
Altijd plaats aan het zwembad.
Het was er ook heel proper, er wordt constant gekuist.

Een nadeel was wel de ligging... Er is wel een heel mooi strand, maar voor de rest is er weinig of niets te zien.
Je kan wel een busje nemen dat naar Hurgada gaat.

6,3