Hotel Sofitel Winter Palace Luxor***** in Luxor Egypte beoordelingen 9.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.876 bezoekers online
Home > Egypte > Luxor > Hotel Sofitel Winter Palace Luxor*****

Beoordelingen Hotel Sofitel Winter Palace Luxor*****

10 februari 2012

9,6
Zwembad Winterpalace

Hotel Sofitel Winter Palace Luxor scoort een 9,0 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sofitel Winter Palace Luxor*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sofitel Winter Palace Luxor***** in Luxor, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Sofitel Winter Palace Luxor***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Sofitel Winter Palace Luxor***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sofitel Winter Palace Luxor***** met andere accommodaties in Luxor.

35 beoordelingen over Sofitel Winter Palace Luxor*****

alleenreizend, 2011
Onbeschrijflijk heerlijk
Cobie
2-12-2011 Wat een prachtig hotel! Schitterende kamer,heerlijk ontbijtbufet,een schitterende, enorme,tuin met een zwembad,meer dan vriendelijk personeel,kortom,LUXE, 100% aan te raden

Super service, zeer comfortabel
Max Hemelraad
22-10-2011 Ons verblijf (een week) in het Pavillion was in één woord verrukkelijk. De service was superieur, vriendelijk en ouderwets goed. Het zwembad is een tropische droom. Het hotel ademt de sfeer van grote vervlogen tijden en straalt grandeur uit. Het is heerlijk door de uitgestrekte tuin achter het hotel te wandelen en te genieten van bloemen, vijvers, fonteinen.
De kamers zijn ruim, schoon en fraai ingericht, de badkamer is ruim, praktisch en prachtig.....hyper aanrader dus.

alleenreizend, Sept. 2011
LUXE,fantastisch
W.Vis
5-10-2011 Winter palace is één woord LUXE. Personeel weet wat verwennen is.Zeer uitgebreid ontbijtbuffet,kraakheldere kamer én prachtig zwembad in palmentuin.

Wederom een geweldig verblijf.
Wim en Marianne
24-9-2011 Deze vakantie werden wij i.v.m. de weinige toeristen geupgraded naar het Wintrpalace. Eerdere vakanties verbleven wij in het New Winterpalace en in het Pavillon. Deze vakanties waren ook perfect. Maar, deze upgrade was echt een extra cadeautje voor ons, want dit kunnen wij ons normaliter financieel niet permiteren. Wij hadden een schitterend grote luxe kamer met balcon met zicht op de nijl. Genieten volop. De service en vriendelijkheid van het personeel was en is fenomenaal. Iedereen doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Wij zijn 3 weken geweest op basis van halfpension en ook het ontbijt en diner waren iedere dag weer een feest. Hopelijk komen de touristen deze maand weer volop naar Luxor toe. Het is een schitterende omgeving, vriendelijke mensen en een schat aan cultuur op loopafstand van het hotel.
Complimenten voor de General Manager en al zijn personeel. Zij weten wat gastvrijheid is.

Uitstekend hotel maar niet gezellig
F. Velthuis
15-11-2009 Mijn vrouw en ik verbleven begin november 1 week in het Pavillon gedeelte, logies/ontbijt. Uitstekend hotel, zeer goed eten in het restaurant rechts van de ingang (ik had er geen last van dat ik na een paar dagen flauw ben geworden van het eten). De ligging is perfect. Mooi uitzicht over de grote tuin. Het zwembad is groot en goed. Ook een zeer rustige sfeer. Verder is alles professioneel, wat o.a. blijkt uit het feit dat de aan de receptie afgegeven ansichtkaarten al na 4 dagen in Nederland aankwamen. Het kamer meubilair is wat verouderd.
Het hotel heeft geen gezellige sfeer. De lobby is te klein en er is verder geen gemeenschappelijke ruimte zoals een bar in het gebouw. Waarschijnlijk wil het hotel dat je daarvoor naar het Winter Palace deel gaat, maar daar is het te chic en ook niet gezellig. Wie gezelligheid zoekt is in het hotel Pyramissa Isis beter uit.

Beste hotel,ligging en grootste tuin
jan martin
3-10-2009 Na 3 verblijven,onbetwistbaar het beste hotel met de meest centrale ligging en de grootste tuin en zwembad.Nu de afgrijselijke nile building gelukkig afgebroken is ,is the pavillion in de tuin gelegen dé beste keuze:u geniet van alle faciliteiten van the old winterpalace(waar sarko en carla onlangs sliepen) aan toch een betaalbare prijs.Kies voor BB en ga in stad eten(Sofra restaurant)en bij ali baba lekker koel bier drinken(1° verdieping op hoekgebouw recht over luxor temple)

met partner, Aug. 2009
FANTASTISCHE LUXE VERWENVAKANTIE
W.P.Julsing/M.A.E. ...
6-9-2009 Voor de 9e maal verbleven wij in Luxor. Ditmaal voor de tweede keer in het Pavillion. Voorheen in het New Winterpalace, doch dit is afgebroken. Het Pavillion is een prima acoomodatie, goede en royale kamers, badkamer etc. De kamers worden goed schoongehouden en over het personeel niets dan lof. Iedereen probeert het je naar de zin te maken. Het zwembad is een luxe waar je echt verwend wordt en heerlijk rustig. Belangrijk hier is de handdoekenservice waardoor er geen toestanden ontstaan van voor dag en dauw opstaan om een stoel te reserveren. Heerlijk, dat soort dingen vinden wij heel erg belangrijk. I.v.m. het laagseizoen moesten wij voor het ontbijt en diner naar het Old Winterpalace en dat was voor ons moeilijk ter been zijnde ouderen wel bezwaarlijk. Maar dit minpuntje weegt ruimschoots op tegen de geweldige luxe verwenvakantie die men hier heeft. Niets dan lof voor het Winterpalace.

met partner, Mei 2008
M. Jansen
25-5-2008 In mei 2008 zijn wij voor de derde keer in het Winterpalace geweest. De eerste keer waren we in de Pavillion, de tweede keer in het oude Winterpalace en nu weer in de Pavillion. Het Winterpalace is een heel goed hotel; uitstekende service, geweldige ligging; prachtige tuin met mooi zwembad en prettige mensen. De kamers zijn een beetje versleten met vloerbedekking met vlekken maar ze doen wel hun best om het zo goed mogelijk bij te houden. Badkamer is redelijk ruim en goed. Ontbijtbuffet is goed en uitgebreid.

veronique
17-3-2008 Zijn net terug uit Luxor en hebben een week in dit prima hotel verbleven (midden in het centrum!). Wij verbleven aan de achterzijde van het hotel (7e etage) en hadden uitzicht op de prachtige tuin. Ontbijt was goed, (met buitenterras)personeel was super vriendelijk, zwembad super de luxe in prachtige tuin!! heerlijk. Eén minpunt: aan de achterzijde van het hotel (waar wij sliepen) was een generator van de buren goed hoorbaar waardoor je niet relaxed op het balkon kon zitten. 's Nachts deden wij daarom de deuren van het balkon dicht en zetten de airco op de kamer aan waardoor wij toch ongestoord konden slapen.

M. van Gorkum
29-2-2008 Mooie tuin en (verwarmd) zwembad. erg vriendelijk personeel. Faciliteiten van Old Winter Palace ook beschikbaar!
Uitzicht op Nijl erg indrukwekkend.

9,6

met een groep (1)