Hotel Pyramisa Isis Luxor***** in Luxor Egypte beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.356 bezoekers online
Home > Egypte > Luxor > Hotel Pyramisa Isis Luxor*****

Beoordelingen Hotel Pyramisa Isis Luxor*****

10 februari 2012

Hotel Pyramisa Isis Luxor***** Luxor

Hotel Pyramisa Isis Luxor scoort een 7,3 uit 10, op basis van 162 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pyramisa Isis Luxor*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pyramisa Isis Luxor***** in Luxor, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 152 vakantiefoto's van Hotel Pyramisa Isis Luxor***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Pyramisa Isis Luxor***** met andere accommodaties in Luxor.

148 beoordelingen over Pyramisa Isis Luxor*****

Een aanrader om terug te gaan.
Ceulemans Alfons
30-10-2011 Goed hotel met zeer vriendelijk personeel,mooie kamers en een goede ligging. Het eten was geen 5 sterren waard maar dat was omdat er maar 27 toeristen in het hotel aanwezig waren denk ik. Het toerisme lag plat in Luxor en ik begrijp ook wel dat men dan geen uitgebreid buffet kan serveren,alhoewel wij wel de volle pot betaalde. Van slechte bedden aan zwembad heb ik niets gezien, waren allemaal in orde.

met oudere kinderen
Wat is waarheid?...
Vera
14-8-2011 Ik schrik van de negatieve beoordelingen. Ik kom al 5 jaar zeker 3x p.j.in dit hotel,ben net terug van mijn 2e reis dit jaar,dit maal met een neef,die genoten heeft!Goed,het hotel heeft 5sterren,beoordeeld naar afrikaanse maatstaven.Daar ben je ook en niet in de VS of Dubai en daar is de prijsverhouding ook naar.Maar het hotel heeft een mooie lobby,prachtige tuin,goede en schone kamers,met elke dag schone handdoeken en 2 prachtige zwembaden,waarvan 1 verwarmd in wintertijd.En niet te vergeten een vriendelijk personeel van tuinman tot manager.Geweldig ontbijt,diner keuze uit 2 soepen,2 vlees-soorten en vis en uitgebreid dessert.En natuurlijk heeft iedereen zijn eigen mening,maar bij de buitenlandse reviews scoort dit hotel veel hoger en dat verdient het ook.Mail me gerust voor info.

Tweede thuis....
Vera
14-8-2011 Ik kom al 5 jaar 3 tot 4x p.j.in dit hotel en ik begrijp al die negatieve reakties niet.U gaat naar Afrika en niet naar de VS of Dubai!Kijk hoe de mensen leven en dan is dit voor hen zeker een 5 sterrenhotel.Dat wij nederlanders een ander idee van 5 sterren hebben,daar is de prijs dan ook naar! Maar de prijsverhouding is zeker niet slecht,het hotel heeft een mooie lobby,een schitterende tuin, 2 mooie zwembaden en het enigste verwarmde bad.De kamers mogen qua afwerking wat minder zijn, maar ze zijn schoon,met dagelijks schone handdoeken,fohn,tv en ijskastje.Het eten is gevarieerd,2 soepen,2 soorten vlees en vis,verschillende groenten en uitgebreid dessert.En het heeft het vriendelijkste personeel van Luxor,van tuinman,ober,tot manager! Ik heb altijd een kamer aan de straatkant,rumoeriger,maar ik geniet van het leven buiten op straat!Ik ben niet thuis, ik wil even iets anders, dat maakt mijn vakantie.

WAT EEN ENORM SLECHT HOTEL (part 1)
Cor en Nel Hagens E...
13-7-2011 Wij gaan al ruim 13 jaar naar Egypte maar Pyramisa Isis Luxor is het slechtste hotel dat wij ooit hebben gehad. De aankomsthal belooft veel goed maar dat is schijn! De kamers zijn redelijk alhoewel wij 3 kakkerlakken hebben moeten doden. Het eten is elke dag hetzelfde. Alles is even smoezelig. De service bij het zwembad is heel slecht. De bedden zijn roestig, gebroken en gevaarlijk.
Mijn vrouw is ruim 10 dagen ziek geweest, ze is met haar voet in het roestige deel van een rustbank die bij het zwembad staan gestapt en kreeg een enorme ontsteking en 'etterende' wond. De manager en het personeel van de receptie hebben niets gedaan op het gebied van hulp. Enorme slechte service en des interesse. Onze touroperatorI moeten zich schamen!

met jonge kinderen
Geen 5* waardig !!!
Liesbeth
12-4-2011 Ben al meerdere keren naar Egypte geweest. Wat het eten betreft, was dit het slechtste hotel tot nu. De vriendelijkheid van het personeel en de SUPERnette kamer maakt dit ruimschoots goed. Een echte aanrader voor wie enkel en alleen voor het goede weer op reis gaat. Een TOPPER wat betreft kindvriendelijkheid! Waarvoor mijn uiterste dank!!!

met partner, Jan. 2011
Prachtig hotel
Pol
17-2-2011 Inderdaad geen 5 sterren hotel maar prijs - kwaliteit excellent. Kamers zijn iets verouderd maar zeer proper en comfortabel. Wij hebben geluk gehad dat er weinig cruise shepen achter hotel lagen aangemeerd zodat vanaf terras prachtig zicht over de nijl met prachtige zonsondergangen. De eerste 4 dagen echt heel lekker gegeten met uitgebreide en afwisselende buffetten, nadien wel iets minder. Zou zeker geen all in in dit hotel boeken, schijnbaar is lunch een beperkt aanbod van avondeten. Dit hou je geen zeven dagen vol. Je kan trouwens voor een prijsje - tussen 5 à 10 euro - lunchen aan zwembad of in de restaurants in de buurt. Aanrader libanees restaurant in Steinberger hotel op wandelafstand. Wij gaan zeker nog terug naar dit hotel.

Goede prijs-kwaliteit
Caroline
15-1-2011 Zijn hier 5 nachten geweest, zou er persoonlijk niet teruggaan, maar dit heeft niet zozeer met het hotel te maken, maar eerder met Luxor, waar je buiten om de 2 stappen wordt lastiggevallen door taxi-chauffeurs, koetsiers en verkopers, die een wandeling buiten niet echt aangenaam maken. Het hotel is zeker geen 5-sterren waard, maar prijs-kwaliteit verhouding is zeker in orde. Mooie ligging, tuin met uitzicht over de Nijl, 2 zwembaden waarvan 1 verwarmd, waar altijd meer dan voldoende plaats was. Inderdaad cruiseschepen voor het hotel maar heb hier geen last van gehad (was trouwens ook niet elke dag). Ontbijt was oké, avondeten kon beter en meer variatie, maar dat zal van persoon tot persoon afhangen want andere mensen in het hotel die we gesproken hadden vonden het eten fantastisch, en veel beter dan in alle andere hotels waar ze al geweest waren in Egypte. Vriendelijk personeel.

Goed hotel met goede service
anna
6-1-2011 voor de 2e keer dit hotel bezocht.

wederom weer uitstekend bevallen,mooie grote kamers,schoonbeddegoed,elke dag nieuwe badhand-
doeken,werd goed schoongemaakt.
het ontbijt is veelzijdig,zodat iedereen aan zijn trekken komt,van vers fruit tot iets warms.
vriendelijk personeel,ze willen het voor jou zo aangenaam mogelijk maken.
de fijne zwembaden met ligstoelen,heerlijk,alleen 1 minpuntje,de glazen zijn vervangen door plasticbekers,vonden wij niet zo lekker drinken en daarbij waren de drankjes niet zo koel.
wij vinden het hotel weer een bezoek waard dit jaar,dan zijn ze ook weer verder met de renovaties in de zijvleugels.

Nooit meer!!!!!
Rob S.
19-11-2010 Mooi hotel, mooie tuin, mooi zwembad en vriendeljk personeel maar.......helaas weegt dit niet op tegen de storende cruise-schepen (soms 7 op een rij) die dag en nacht voor het hotel liggen te ronken. De dieseldampen liggen over de tuin en zwembad. Ze belemmeren het uitzicht van de Nijl en je rust. Neem geen kamer aan de stadskant, want hier heb je geen rust (moskee en auto's). Ga je met een reisburo dan wordt je gelijk bij aankomst vliegveld door reisleider van deze organisaties naar buro's gelokt waar je 17 euro voor visa betaald ipv 15 doller (11 euro) voordeel reisleider 6 euro per persoon. Tevens probeert die je hele dure reizen aan te smeren, dus kijk uit. Deze recensies zoals bovenstaand had ik ook gelezen, maar dacht dit valt wel mee....niet dus!!!
Daarom krijgt Pyramisa Isis van ons een dikke onvoldoende en is het geld niet waard.

met jonge kinderen, Okt. 2010
Absoluut geen aanrader
martine de wilde
11-11-2010 Wij zijn juist terug van een weekje luxor. Dit hotel is absoluut géén 5 sterren waard maximaal 3. Het is een hotel dat vroeger heel mooi was maar nu dringend aan een grondige renovatie toe is. Het personeel probeert wel maar toch... Het restaurant was in renovatie en wij moesten met een rolstoelpatient volgens het personeel dan maar 20 trappen doen om de 'geimproviseerde' eetzaal te bereiken.Niet te doen!! Weinig keuze in de maaltijden en als er dan eens iets lekkers was werd het niet bijgevuld.. vlug gaan eten is dus de boodschap. De kamers zijn niet proper en als je voldoende fooi legt voor het kamerpersoneel krijg je zachte propere handdoeken anders krijg je grauwe harde en vaak niet al te propere .Een kamer met zicht op de tuin is een must want aan de straatkant lig je vlak bij een moskee ...
Gelukkig maken het zwembad, de tuin en de à la carte restaurants veel goed want ondanks de vele mankementen hebben we een schitterende vakantie gehad maar dit was zeker niet dank dit hotel

met een groep (7)
alleenreizend (10)