Hotel Nile Valley Hotel & Rest.*** in Luxor Egypte beoordelingen 8.9 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.733 bezoekers online
Home > Egypte > Luxor > Hotel Nile Valley Hotel & Rest.***

Beoordelingen Hotel Nile Valley Hotel & Rest.***

8 februari 2012

Hotel Nile Valley Hotel & Rest.*** Luxor

Hotel Nile Valley Hotel & Rest. scoort een 8,9 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Nile Valley Hotel & Rest.***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Nile Valley Hotel & Rest.*** in Luxor, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 74 vakantiefoto's van Hotel Nile Valley Hotel & Rest.*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Nile Valley Hotel & Rest.*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Nile Valley Hotel & Rest.*** met andere accommodaties in Luxor.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Nile Valley Hotel & Rest.***

met vrienden, Nov. 2011
Fantastische plek.
Gerard Dekker
29-11-2011 Nile Valley is een eenvoudig maar prima hotel. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Heerlijk dakterras.
Vriendelijke en attente bediening.
Je voelt je er welkom.

alleenreizend, Sept. 2011
Een prachtig hotel op een prachtige lokatie
Danielle (DANN)
26-9-2011 Wat een gewelgig hotel in een geweldige stad Luxor. Dit hotel ligt aan de Nijl in de westbanck. Tegenover het hotel liggen superleuke winkeltjes en daar is ook de overstapplaats om naar de eastbanck te gaan. Bezoek ook eens Het Nefertary papyrus institute! helemaal super, aardige mensen die je vanalles uitleggen en de tijd voor je nemen. Echt de moeite waard om hier naar toe te gaan

met een groep
Gezien en Gehoord worden, mogen zijn wie je bent.
Petra Stupers
4-12-2010 Lieve Karin en Hamada,
Ik wil jullie laten weten dat wij de 3 nachten in jullie hotel zeer prettig vonden. Door de ontvangst, kleinschaligheid een uitstekend hotel ook wanneer je met mensen met een verstandelijke handicap enkele dagen in Luxor verblijft. De wijze waarop Hamada,met geduld,aandacht er was voor deze mensen maakt het verblijf bij jullie super. Het personeel was ook zeer aardig. De ligging van het Hotel, uitzicht vanuit het dakterras maakte alles compleet. De ligging van de kamers was voor ons perfect, bedankt dat jullie hierover goed nagedacht hadden.
Wanneer ik weer in Luxor kom zal ik zeker overnachten in jullie Hotel.
Ik ben jullie zeer dankbaar voor de gastvrijheid, we hebben ons meer dan welkom gevoeld.
Onder andere door jullie hebben wij een prachtige herinnering aan Luxor.
Groetjes en tot ziens Petra Stupers. Ook namens de andere reisgenoten.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Nile Valley Hotel & Rest.**...

met partner, Nov. 2010
Rustig gelegen, gastvrij, gemoedelijk,
M Hoeks
10-12-2010 Wij hebben 7 dagen gelogeerd in het Nile Valley hotel in Luxor.
Het eerste wat mij op viel was het spectaculaire dak- terras met vrij uitzicht op de Nijl en de Tempel van Luxor. Ontbijten en lekker eten met zo n uitzicht, prachtig!!
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en spreken allemaal redelijk Engels.
De slaapkamer/badkamer was netjes met een goed bed en een heerlijk balkonnetje.
Wil je een excursie per taxi of busje was dit erg gemakkelijk te regelen in het hotel met betrouwbare chauffeurs en niet duur.En ging je vroeg weg dan stond toch de koffie klaar.
Ook niet te vergeten het zwembad met ligstoelen en grote handdoeken.
Het is een klein hotel, de sfeer is gemoedelijk/aangenaam/gastvrij.
Hamada en Karin Khalifa zijn de eigenaars en Karin komt uit Nederland. Heb vooraf veel met haar gemaild Wij hebben het prima naar ons zin gehad!!
Mart en Mien Hoeks

Kom en maak het mee!!!
jennynoels@skynet.b...
7-11-2010 Onze oprechte dank voor de week verwennerij. Uw uiestekende hulp die we kregen met de Dokters.Sta daar maar en je weet van niets. Dit is zeker al een reden om terug te keren. En dan spreken we nog niet over uw uistekende service, mooie kamers, de ligging!!!, en je vriendelujk personeelen je lekker eten.
Leon en Jeen, Aline en Marcel

met partner, Apr. 2010
Locatie met een warm thuisgevoel.
lutgarde
9-5-2010 Op aanraden van vrienden zijn wij ook op vakantie gegaan naar Luxor en verbleven in het Nile Valley Hotel. Het hotel ligt op een zeer mooie locatie. De kamers zijn mooi verzorgd en wij hadden ook een TV met Nederlandstalige uitzendingen. Dit charmeerde ons echt. Het zwembad was perfect. Het ontbijt op het dakterras in het zonnetje is een droom. Het avondeten was zeer lekker (zoals gevulde duif, gegrilde eend, vis gegrilde ossehaas, enz.) met de daarbij horende uitstekende witte en rode wijnen en dit alles op een fenomenaal dakterras met zicht op de Nijl en de tempels. ’s Zondags was er buffet met een optreden van een buikdanseres en een soeftidanser (derwisj) en dit bij authentieke Egyptische muziek. Het dakrestaurant zat afgelaten vol met een nooit geziene sfeer. Iedereen ging uit de bol. Een speciale dank voor Hamada en Karin voor het organiseren van zulke superavonden!! De service van het personeel is op alle niveaus uitstekend. Wij komen zeker en vast terug.

alleenreizend, Apr. 2010
Goed Hotel maar overgewaardeerd.
harry
24-4-2010 Hotel, voor de niet veel eisende, 2e x maar ben wel wat meer kritisch alles gaan bekijken.
ontbijt een onvoldoende, broodjes(oud) via de magnetron weer vers laten lijken. 2x GEWEIGERD. Had Karin bij mijn 1e verblijf via e-mail haar al gewezen op het ontbijt.
De KOFTA was een dag verschrikkelijk, oud, en vies, als toetje in de rijst dubbel zout.
Vemicelli soep smakeloos. Gegrilde vis even een paar minuten langer grillen, hapte nu in soms nog rauwe gedeeltes.
Tafellakens (geel) waren nodig aan een wasbeurt toe.
Wisselen euro,s 20 euro Hotel 140 LE, Bank kreeg je 148 LE
Kamer zeer schoon, douchkop kapot, verschoning 100%
Daar in tegen Restaurant onvoldoende. Zwembad n.v,t
Ligging van het Hotel: lijkt mij dat er meer lawaai komt als daar het busstation en meer faciliteiten klaar zijn. Aan de voorkant, met trouwpartijen met die hele harde muziek.
Personeel heel goed. (niet overdreven vriendelijk)
29x in luxor geweest, 5 verschillende Hotels, dit Hotel op plaats 3

met vrienden, Apr. 2010
It's feeling like HOME...
Johan van den Boom
2-5-2010 We mogen rustig tegen elkaar zeggen dat Luxor het hoogtepunt van deze reis geworden is. En dat niet alleen door dat er zoveel moois te zien is..., maar zeker ook door jullie ontvangst, jullie gastvrijheid en schitterende accomodatie: een meer dan aangenaam rustpunt in alle Egyptische hectiek. We hebben ons meer dan thuisgevoeld bij jullie, we voelden ons meteen vertrouwd en op ons gemak. Jullie goede zorgen en warme sfeer hebben wezenlijk bijgedagen aan het slagen van onze reis, ook door alle goede tips in onze voorbereiding. Tot slot willen we jullie perfecte ligging: uit de drukte en meteen met het veer in het centrum; en jullie uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding die onvermeld laten. Met groet namens ons 4.

met oudere kinderen, Apr. 2010
Gezellig familiehotel op een fantastische locatie.
leonard1
8-5-2010 Zijn al enkele keren in Nile Valley geweest en worden er elke keer hartelijk en warm ontvangen.
De sfeer is er heel vriendelijk en ongedwongen. De kamers zijn eenvoudig en worden goed schoongehouden. Iedere dag worden de bedden verschoond. Het restaurant op het dakterras bij een adembenemend uitzicht over de Nijl en Luxor, FENOMENAAL! Voor excursies is het een perfecte uitvalsbasis vanwege de perfecte ligging. Grootste pluspunt: alles kan via Hamada goedkoper geregeld worden zonder dat men zich in het massatoerisme hoeft te begeven.
De sfeer in de omgeving van het hotel is relaxed. De locale inwoners zijn zeer vriendelijk en niet opdringerig. Nile Valley is dé plek waar je je meteen thuis voelt. Een aan te raden hotel voor wie van een authentieke aangename sfeer houdt. Prijs kwalitieit verhouding is nagenoeg perfect, een echte aanrader. Karin, Hamada en staf, doe zo verder jullie best en jullie tevreden klanten doen de rest.

alleenreizend
Om altijd naar terug te keren
hugje
6-4-2010 plaats om steeds naar terug te keren

Voor het eerst sinds de dood van mijn man alleen naar Luxor en in Hotel Nile Valley verbleven (5de keer reeds). Ik voelde me zeer veilig gedurende de ganse week, Hamada en Karin zorgen heel goed voor de gasten. Ook als alleenstaande vrouw is dit hotel een uitstekende keuze. Mede door de vriendelijkheid van het personeel, de mooie en rustige tuin, het prachtige zicht op de Nijl, de mooie wandelingen in de buurt en het warme welkom, heb ik me ook geen enkel moment eenzaam of onveilig gevoeld. Resultaat, ik ga zeker terug, all by my own.

met een groep (2)
alleenreizend (10)