Hotel New Pola Hotel in Luxor Egypte beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel New Pola Hotel

9,7

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel New Pola Hotel

Khaled Ibn El Walid St., 70381, Luxor
Hotel New Pola Hotel scoort een 8,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel New Pola Hotel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel New Pola Hotel in Luxor, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel New Pola Hotel met andere accommodaties in Luxor.

3 beoordelingen over New Pola Hotel

9,7
met partner, Dec. 2006
Borginon Eduard
19-5-2007 Hotel New Pola is dus een nieuw hotel +- 2 jaar en het staat nog niet in de boeken. Ik heb er al 7 maal geboek in dit hotel. Ze kennen mij daar al goed . Vanuit Belgie neem ik een vliegtiket heen en terug Luxor ,en bel om een kamer vast te leggen . Ik weet mijn prijs vooraf al. Op het dak is er een klein zwembad , en een mooi uitzicht over de nijl , westbank en de vallei .... Het is +- 600 m van centrum .

alleenreizend, Mrt. 2006
Steve
17-10-2007 een tikje te veel inheemse toeristen, de douche ruikt niet altijd lekker (sifon), maar voor de rest proper en bijzonder vriendelijk onthaal. Vraag kamer met Nijlzicht

Dion Piket
28-9-2005 Leuk, nieuw gezellig hotel. Zwembad op het dak is een uitkomst. En prachtig uitzicht over de Nijl.