Beoordelingen Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor*****

20 mei 2013

Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor*****
Beoordelingen Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor*****
Awameya Road - Kings Island , 1111, Luxor
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor***** in Luxor, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor scoort een 9,1 uit 10, op basis van 153 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor***** in Luxor, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 254 vakantiefoto's van Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor***** met andere accommodaties in Luxor.

126 beoordelingen over Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor*****

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Fantastic Hotel"
Herman Engels
13-4-2013 Fantastic Hotel, very polite and friendly staff.
unbelievable cooking, so spoiled for choice.
the desserts are a picture.
We took the guided kitchen tour hosted by Chef KHaled himself.
great, very hygienic kitchen. (no turista this time)

“I’ll be back” (quote)
Guest Relation Coordinator Amina Saady van Baarsen, Guest Relation, 17-4-2013
Eigenaar zegt:  Dear Mr Herman Engels, Thank you so much for visiting our hotel and writing this beautiful review. I would like to take the opportunity to thank all our guests who gave the Maritim Jolie Ville Kings Island such a wonderful rating that now, in 2013 we are the no 10 Best Hotel in Egypt and the only hotel in Luxor with a Zoover Award. Gaarne neem ik hierbij de gelegenheid om al onze gasten te bedanken voor de geweldige waardering. Wij staan thans op de 10de plaats als Beste Hotel in Egypte en het enige Luxor Hotel met een Zoover Award. Thanks / Bedankt namens alle medewerkers van Kings Island en Ramses!

met oudere kinderen, Feb. 2013
"Fantastisch!"
Jenneke Lim
24-4-2013 Ik verbleef hier in februari samen met mijn dochter. Helaas werd zij de dag na aankomst ziek (ontsteking luchtwegen) en moesten we zelfs met haar naar een arts in Luxor. Er werd een taxi geregeld en de chauffeur ging zelfs mee naar binnen om een en ander uit te leggen. Ondanks alles hebben we toch genoten. We hebben vnl. bij onze kamer doorgebracht, de roomservice was fantastisch! Zij brachten zelfs het ontbijt naar onze kamer. Ik heb nu besloten dat wij begin juni nog eens teruggaan zodat mijn dochter nu wel volop van alles kan genieten!
Guest Relation Coordinator Amina Saady van Baarsen, Guest Relation, 26-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Jenneke Lim, Hartelijk dank dat u, ondanks de nare herinneringen, toch terugkomt om de vakantie nog eens dunnetjes over te doen. U bent van harte welkom. Uiteraard is roomservice een uitkomst maar een ontbijt op het terras met uitzicht over de Nijl lijkt mij toch iets aantrekkelijker. Als wij iets voor u en uw dochter kunnen betekenen om het verblijf nog aangenamer te maken, laat het ons/mij maar even weten. Hopelijk zien wij elkaar binnenkort, in goede gezondheid, op Kings Island.

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Thuiskomen in egypte"
sandra halmans
10-2-2013 Onlangs zijn we voor de vierde of vijfde keer terug geweest naar 'ons' eiland in de nijl!
Ieder jaar neem ik met meer weemoed afscheid.
Nergens voel ik me zo in de watten gelegd , verwelkomd en ontspannen.
De natuurlijke omgeving is een lust voor het oog. De service is Perfect met een hoofdletter! Ook onze autistische zoon van 7 vindt het hier heerlijk. Mensen accepteren hem en hij ontspant al na een dag in Jolie Ville. Zijn droom is om hier nog eens te gaan werken en dat zegt ons meer dan duisend woorden. SCHUKRAN.....Maritim Jolie Ville!!!
Guest Relation Coordinator Amina Saady van Baarsen, Guest Relation, 19-2-2013
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Halmans, Graag gedaan. Voor nu en de toekomst staan wij uiteraard altijd klaar voor onze gasten, al helemaal voor hen die speciale zorg nodig hebben. Voor uw zoon, is een geordende regelmaat noodzakelijk. Het is dan ook niet moeilijk om, als wij het tevoren weten, uw oude kamer vast te leggen zodat hij in een vertrouwde omgeving terugkeert. Wij hebben ook diverse kamers, aangepast voor rolstoelgebruikers. Al onze openbare gebouwen zijn voor hen toegankelijk en als er gasten zijn met een op- of aanmerking, proberen wij nog diezelfde week, indien mogelijk, een oplossing te vinden die door de gast kan worden beoordeeld. Op deze wijze leren wij hoe wij de service kunnen verbeteren en hoe wij iedereen van dienst kunnen zijn. Indien nodig hebben wij zelfs de beschikking over 24 uur dokterservice in onze kliniek op het eiland. Van mijn kant: SHOKRAN naar u, dat u ons uw vertrouwen en steun geeft om terug te keren naar uw 2de thuis in Luxor.

met partner, Jan. 2013
"Top"
poppe
30-1-2013 Ik heb met pijn in het hart het hotel zien verdwijnen bij het terug gaan naar België .
Het is lang geleden dat we een hotel bezocht hebben waar alles aanwezig was naar onze normen , rust in de eerste plaats ,geen luide muziek, zeer mooie locatie overal waar je kijkt, het personeel , van tuinman tot .... zeer vriendelijk , eten , zeer goed, clean overal , kortom alles word voor jou in orde gebracht, we hadden een super taximan die ons overal heen bracht ,aan meer dan goedkope tarieven, maar ja, je zit in Egypte, heel correcte man .
Wij ! gaan zeker zo spoedig mogelijk terug en proberen dan een kamer met zicht op de Nijl te krijgen , zoals onze chauffeur steeds zei " insha' Allah , als alleenstaande dame kan je er zonder zorgen naartoe.
Guest Relation Coordinator Amina Saady van Baarsen, Guest Relation, 19-2-2013
Eigenaar zegt:  Geachte heer en mevrouw Poppe, U bent van harte welkom en wanneer u mij een email stuurt, kan ik voor u een mooie Nijlzicht kamer regelen. Ik moet u tevoren wel even inlichten dat voor een Nijlzicht kamer wel een supplement wordt gevraagd. Mag ik van de gelegenheid gebruik maken u mede te delen dat de post is aangekomen en de schitterende foto's zijn aan uw taxi chauffeur overhandigd. Namens Said dank ik u hartelijk voor de attentie. Sommige van "onze" taxichauffeurs rijden reeds 20 jaar exclusief voor ons hotel. Er is een band van vertrouwen, een vaste prijsafspraak zonder het veel aangegeven "hassle" en een en ander is wel zo makkelijk voor de gasten die, als ze buiten onze shuttlebustijden, naar Luxor willen. U bent van harte welkom, wij (incl. Said) hopen dat u op korte termijn terugkomt naar ons geliefde eiland in de Nijl.

met partner, Dec. 2012
"Fantastisch paradijs op aarde"
annie van binsberge...
13-1-2013 Het resort ligt aan de Nijl op een 65 ha groot eiland, vlakbij de stad Luxor.
De kamers zijn gebouwd in de vorm van bungalows met uitzicht op ofwel
de Nijl of de prachtige botanische tuinen.De kamers worden dagelijks goed schoongemaakt. In het resort liggen 3 mooie zwembaden, met zeer comfortabele ligstoelen (dikke matrassen) en handdoekservice. De zonsondergang is elke dag weer een prachtig schouwspel, begeleid door passende muziek. Het eten in de restaurants is meer dan voortreffelijk. De Ascott Bar is gezellig. Al het personeel is bijzonder vriendelijk. Het park wordt zeer goed onderhouden en ziet er dan ook schitterend uit. Het heeft ons aan niets ontbroken. Kortom, een aanrader. Wij komen hier zeker terug!!!
Guest Relation Coordinator Amina Saady van Baarsen, Guest Relation, 18-1-2013
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Van Binsbergen, Uw waardering voor het hotel is hartverwarmend en dat betekent dat wij het nog steeds "goed doen". 2013 is begonnen en vol frisse moed treden wij, met een lach op ons gezicht, een wederom rustig toeristenjaar tegemoet. Dankbaar voor elke gast die via de brug het eiland betreedt, wachten wij vol spanning het zomerseizoen af. Er zullen weinig vluchten vanaf Europa naar Luxor gaan en dat betekent dat onze dierbare gasten het eiland niet kunnen bereiken. Momenteel zijn wij druk doende om een shuttlebus service op te starten die de gasten van Hurghada naar Luxor brengen zal. Hopelijk sluiten de overige hotels zich bij ons aan en/of kunnen wij rekenen op de locale authoriteiten. Hoe dan ook: iedereen is van harte welkom en als men vragen heeft hoop ik dat men mij weet te bereiken zodat ik oplossingen aan kan dragen voor een vlucht, een transfer of, als men reeds een weg naar het eiland gevonden heeft, het boeken van een kamer. Met een sneeuwloze groet,

met partner, Nov. 2012
"Geweldige locatie om heerlijk tot rust te komen"
Rini&Anita Vermeul...
14-12-2012 Super, niets dan lof hier is het goed vertoeven, alleen zonde dat er bijna geen mensen meer komen naar Luxor, de mensen zijn ontzettend attent,vriendelijk , helpen je waar nodig is.
Kortom ons verblijf was TOP.
Heel veel lof voor de Koks wat een heerlijk eten,niets op aan te merken, voor elk wat wils, volop keuze elke dag een ander thema.
Guest Relation Coordinator Amina Saady van Baarsen, Guest Relation, 17-12-2012
Eigenaar zegt:  Geachte Rini&Anita Vermeulen, "Super" is een heerlijk compliment. Hartelijk dank ook dat u onze chefs in het zonnetje zet. Dit jaar heeft ons Jolie Ville Chef-Team diverse prijzen (waaronder een 1ste prijs) gewonnen gedurende de Live Art Cooking Competition in Cairo. Wij zijn trots op deze prestatie en trots op het feit dat wij zo een team in huis hebben. Het Maritim Jolie Ville Team wenst u en al onze gasten, thuis of op vakantie, prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2013!

met partner, Nov. 2012
"Ongelooflijk mooie ligging op de Nijl"
Eddy
14-3-2013 Prachtig hotel met mooie ligging midden op de Nijl. Zeer ruim opgevat met grote kamers(nieuw gedeelte) en rustige ligging. Zeer uitgebreid ontbijt en diner (buffet). Verschillende zwembaden en zeer goede service.

met partner, 2012
"Een mooie plek onder de zon"
Fennie en Roel Ment...
28-10-2012 In 2009 zijn wij voor het eert naarJolie Ville geweest en waren direkt verkocht. Voor ons is het een paradijs op aarde. De rust die er is, de prachtige ligging en de goed verzorgde tuin. Altijd worden we enthousiast ontvangen door het personeel, of het nu de tuinman is, of de kok, of iemand van de bediening. In één woord super. Sinds Amina van Baarsen er is heeft het ook nog een beetje een nederlands tintje en voelen we ons helemaal huis. Ze staat altijd voor je klaar en je kunt met alle vragen bij haat terecht. We gaan in december nu voor de 8ste maal en hopen nog heel vaak te komen. Een dikke pluim
Guest Relation Coordinator Amina Saady van Baarsen, Guest Relation, 1-11-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer en mevrouw Menting. Ik verheug mij nu al op uw volgende bezoek. De kamer hadden wij al besproken en deze zal gereed zijn voor uw komst. De december maand.... wij zijn in volle voorbereiding voor de feestdagen. Gala diner, shows, muziek, decoratie, zelfs het jaarlijks arriveren van de Kerstman, alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Ik heb mijzelf opgegeven als "proef"-persoon van onze Pastry-keuken maar helaas is het aanbod afgeslagen. In ieder geval kijk ik uit naar uw komst.

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Goed hotel!"
zwaan_jeroen
28-10-2012 Zeer mooi gelegen resort op een eiland in de Nijl. Bijna alle kamers zijn in de vorm van een bungalow gelegen in een mooi onderhouden tuin. Op het nieuwste gedeelte van het park zijn luxe appartementen met 2 verdiepingen. Het resort is alleen toegankelijk voor gasten van het resort, dus niet voor de locals.

Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Zulke goede service maak je zelden mee. In de drie restaurants is erg veel personeel aanwezig, maar niet overal is men even alert. Met name in het Franse restaurant verliep het bijzonder chaotisch en traag, maar bij de Italiaan en het buffetrestaurant hadden we beslist niets te klagen. Het eten was hier ook voortreffelijk.

De kamers worden elke dag goed schoongemaakt, inclusief dagelijks schoon beddengoed en handdoeken.

Voor kinderen een ideale lokatie, er zijn meerdere zwembaden met speelgelegenheden. Ook een speeltuin (bij het H-blok) dat er hier en daar wat verouderd uitziet.

Alles bij elkaar een prima vakantie gehad!
Guest Relation Coordinator Amina Saady van Baarsen, Guest Relation, 1-11-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer Zwaan. Als ik het wel heb, was het uw eerste keer dat u een bezoek bracht aan Kings Island. Het doet mij plezier dat u het zo naar de zin hebt gehad. Vooral met een zo jonge zoon, is het altijd maar de vraag of het hotel geschikt is. Uw opmerking over de speeltuin heb ik doorgespeeld naar onze Engineering Department en inmiddels zijn de treden van de glijbaan vervangen en kijken wij wat er nog meer moet worden gedaan. Veiligheid voorop: vooral als het om kinderen gaat. Het spijt mij dat uw diner in La Fleur niet naar behoren verliep. De F&B Manager is hierop aangesproken en zal beter toezicht houden op de service. Nogmaals mijn excuses maar ook mijn dank voor uw opmerkingen zodat wij service en veiligheid kunnen verbeteren.

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Heerlijk!!"
Samora
28-10-2012 Afgelopen week zijn we in dit hotel geweest. Mooie locatie, zeker ook voor als je uitstapjes wilt doen naar Luxor stad.
Wij hadden een "normale" kamer geboekt. Deze lag vlakbij een van de 3 zwembaden. De kamer ziet er erg netjes uit en de bedden waren super! (net zoals de hoofdkussens) (enige minpuntje was dat tijdens het douchen de temperatuur van het water nogwel eens varieerde)
De service overal was erg goed.
Wij hadden vol pension geboekt. En dat hield daar in dat je met het avondeten uit 3 verschillende restaurants kon kiezen. 1 buffet restaurant en 2 a la carte restaurants. (frans en italiaans) Je mag dan voor 110 egypt pond uitkiezen wat je eet. (geen drankjes) en wat je meer besteed moet je dan bijbetalen. Voor dit bedrag konden wij iig goed eten. Af en toe beetje bijbetaald,
(lunch kan bij 1 van de 3 zwembaden a la carte besteld worden. max 110 egypt pond)
De zwembaden zijn erg mooi en schoon. Vooral het kindergedeelte is super! En niet te vergeten het mooie uitzicht!!
Guest Relation Coordinator Amina Saady van Baarsen, Guest Relation, 1-11-2012
Eigenaar zegt:  Geachte Samora111, hier kan ik weinig of niets aan toe voegen. Helemaal geweldig en prima reclame voor het hotel. Waar de problemen met de douche vandaan kwamen, weet ik niet. Ik zal onze Engineering Department inlichten over het probleem en proberen te achterhalen in welke van de 21 "normale" bungalows u uw kamer had. Ik dank u voor de geweldige review en hoop dat u Kings Island, Luxor dan wel Egypte in uw gedachten houdt voor uw volgende weekje weg.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit