Hotel El Luxor (vh. Mercure)**** in Luxor Egypte beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.863 bezoekers online
Home > Egypte > Luxor > Hotel El Luxor (vh. Mercure)****

Beoordelingen Hotel El Luxor (vh. Mercure)****

10 februari 2012

Het uizicht van het balkon (achterkant hotel)

Hotel El Luxor (vh. Mercure) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel El Luxor (vh. Mercure)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel El Luxor (vh. Mercure)**** in Luxor, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 90 vakantiefoto's van Hotel El Luxor (vh. Mercure)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel El Luxor (vh. Mercure)**** met andere accommodaties in Luxor.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over El Luxor (vh. Mercure)****

met partner, Okt. 2011
Zeer goed
hennie bouwmeester
3-11-2011 hotel el luxor is een prachtig hotel mooie kamers goed eten niet duur het personeel is erg vriendelijk goede ligging 15 min lopen naar het centrum en de luxor tempel van uit de kamer mooi uitzicht op de nijl

Al 4 keer geweest
MarjaGerda
21-1-2011 Geweldig hotel, vriendelijke bediening en goede service. Ligging gezellig, eten prima, zon zalig en kamers top. Kortom, we gaan zeker een voor een vijfde keer naar dit geweldige hotel.

met partner, 2010
Prettig hotel op een prima plek
Wilma
8-11-2010 Wij vonden de service in dit hotel ontzettend slecht, maar de locatie maakt alles goed. De kamers zijn redelijk, hoewel de 4 sterren van dit hotel niet helemaal waard. Het ontbijt is uitgebreid en hier is de service erg goed. Wel jammer dat wij in verschillende kuipjes boter schimmel aantroffen, dit zou niet mogen gebeuren. Het hotel is vooral een aanrader vanwege de ligging.

met een groep, Sept. 2010
Geweldig hotel!!
Martine
19-12-2010 Wij hebben echt van ons verblijf in dit hotel genoten. Eigenlijk niets op aan te merken.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Mooie plek!
damian hanegraaf
10-2-2011 het is mooi rustig en ziet er goed uit
het is kindvriendelijk mooie kamers goed koop en goed eten

met oudere kinderen, Aug. 2010
Fijn hotel met prima ligging
tilburg
29-8-2010 Vooral de ligging van El Luxor is ideaal. Het Luxor Museum, de souks en de Luxor-tempel liggen op enkele minuten loopafstand. Een tip: regel de excursies zelf. In plaats van 51 euro per persoon voor een tocht naar de Westbank met bezoek aan de Vallei der Koningen, Medinet Habu, de tempel van Hatschepsut en de kolossen van Memnon, betaalden wij in totaal voor 4 personen 34 euro! Je hebt dan een privechauffeur met een prima auto met airco. Een prive feluccatocht bij zonsondergang naar banana-eiland kostte ons 6 euro per persoon in plaats van de door de reisorganisatie gevraagde 17 euro.

Matig hotel
MLHT
3-4-2010 Na een week luxor in dit hotel kan ik me toch helaas niet geheel aansluiten bij de positieve reacties. De ligging is goed maar niet uniek, locaties van andere hotels zijn ook prima. Het uitzicht over de nijl vanuit onze kamer was aardig, maar veel last van het wegverkeer. 80% van de tijd lagen er ronkende "cruiseschepen" met bijbeh. dieseldampen. Zelf vonden wij de keuze met lunch vrij beperkt, of in ieder geval niet wat we hadden verwacht.Het ontbijt was redelijk, maar er zat niet veel variatie in. 1x buffet diner gedaan, was redelijk.De mensen van het hotel waren aardig, maar niet super servicegericht en soms was het engels slecht. De plek bij het zwembad was aardig. Ligbedden konden niet versteld worden.Ik vond de kamer o.k., maar erg verouderd (vergeelde lampen,verfspatten in de badkuip) waardoor de kamer niet schoon leek, ook al was deze het miss. wel.

met partner, Mrt. 2010
Geweldige plek om te verblijven
Favier
18-4-2010 Mecure hotel/ El Luxor hotel
Heerlijk hotel we komen al 9 jaar in Luxor en gaan iedere keer naar een ander hotel maar dit jaar voor de tweede keer in Mercure.
Goed ontbijtbuffet we hadden een kamer met nijlzicht aan de voorzijde heerlijk balkon geboekt via internet bij Otel 37 euro per kamer per nacht
Mooi ruim zwembad met ligstoelen. Hotel vlak bij centrum en veerboot naar westbank.
Al met al een aanrader.

met een groep
Goed
Marina
3-10-2009 Grote ontvangsthal, die maakt al indruk op je. Het zwembad is goed. Kamers zijn oke, beetje somber vond ik het alleen.
Badkamer groot.
Zwembad en ligbedjes genoeg.
Goede uitvalbasis naar de tempel van luxor.

met partner, Aug. 2009
Goed hotel met perfecte ligging
Arie & Chantal van ...
26-8-2009 Wij waren o.a. hier op huwelijksreis en hier hadden ze rekening mee gehouden.
We hebben gratis een upgrade gekregen naar een grotere kamer. Het ontbijt is behoorlijk uitgebreid zodat er voor ieder wat wils is. Ook 's avonds kan je er goed eten en is het gezellig om te eten bij het zwembad. Klein minpuntje zijn de opdringerige katten die er rondlopen en bij het eten soms zelfs tegen je op willen springen.

Al met al hebben wij hier een fijn verblijf gehad en als we ooit weer naar Luxor gaan dan gaan we zeker weer naar dit hotel.

met een groep (6)

1 2 3 4 5 volgende