Hotel Zak Royal Wings*** in Hurghada Egypte beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Zak Royal Wings*** Hurghada

Beoordelingen Hotel Zak Royal Wings***

Sheraton Road, 69004, Hurghada
Hotel Zak Royal Wings scoort een 7,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zak Royal Wings***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zak Royal Wings*** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Zak Royal Wings*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Zak Royal Wings*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Zak Royal Wings*** met andere accommodaties in Hurghada.

30 beoordelingen over Zak Royal Wings***

5,7
6,7
5,1
"Tegenvaller"
John
12-1-2009 toen we boekten was het gem.cijfer een 8.1, nu dus niet meer, en terecht. Oude zooi renovatie hoognodig. Papa's bar is gesloopt dus geen gezellige kroeg op de hoek maar een lelijke bouwput met de nodige overlast. Kok super vriendelijk bij het ontbijt maar weing variatie, door onenigheid van de directie met het hotel aan de overkant kon daar ook geen gebruik meer gemakt worden van het strand dus eind lopen of taxi. Schoonmaakers hebben het drukker met zwanen creeren van handoeken op bed dan met daadwerkelijk schoonmaken.

"Dit nooit meer"
Bonne en Rick Bekke...
14-12-2008 Wij komen 2x per jaar in Egypte en zon slecht hotel als dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Ontbijt slecht en het avond eten nog slechter.
Gelukkig komen wij om te duiken en eten we ook op de boot en regelmatig buiten de deur eten is een aanrader.
Personeel erg vriendelijk lokatie goed en het ziet er leuk uit,bedden zijn zeer slecht.
Het schoonmaken laat zeer te wensen over zien regelmatig gasten weggaan en de kamer wordt weer gevuld zonder schoonmaken.
Momenteel zijn ze voor het hotel aan het bouwen zodat de werkzaamheden tot laat in de nacht doorgaan.

Jan Johannes
18-6-2008 Vorig jaar twee weken geweest, prijs- kwaliteit-verhouding zeer goed: Het kost niks en het is totale bagger! Eten slecht, suite te klein: queen size bed(!), bad-douche combinatie(!) en ook zat er een wespennest achter de spiegel. Na melding bij receptie een man gekomen, spul gespoten op het nest (waarna de wespen erg boos werden) en de man moest per se een fooi hebben. Z'n enige Engelse zin was - volgens ons - Tip, Tip, Tip(!).
Elke nacht lawaai van weg, vooral tijdens vage islamitische feestdagen: Het personeel, dat toch al bijna niets deed, doet dan al helemaal niet! Oja, het eten, GADVERDAMME: Geen afwisseling, of te lang gebakken/gekookt of veel te kort, smerig. Tweede week gingen we maar buiten het hotel eten, ook dat: Goor, bah, kotsnijgingen! Een ander Nederlands koppel had kinderen, die hebben zich erg verveeld, slechte animatie, ook weer door slecht personeel. Kortom: BAGGER!

met partner, Okt. 2007
fam. Dijk
4-10-2007 2 weken gelogeerd in Zak Royal Wings. Onze keus viel op dit hotel na alle positieve reacties op deze site. Misschien hierdoor verwachting te hoog, want het hotel is ons erg tegengevallen. Vooral het eten was schandalig slecht. We hadden (gelukkig) alleen l/o geboekt. Het ontbijt bestond uit 1 soort brood (meestal uitgedroogd), jam, honing, 1 soort vleesbeleg en kaas. Die laatste 2 waren uitgedroogd, soms met schimmel erop inclusief bruine randjes. Omdat het niet was afgedekt kregen we de gratis vliegen erbij. Er werd wel een eitje gebakken maar voordat dat klaar was, was er een half uur voorbij. Bestek en borden moesten we zelf overal vandaan halen (van andere tafels) terwijl personeel met handen in zij toekeek. Verder: kamer ok, bed ook, hele kleine douchecel met minimale straal water, als we op balkon zaten kregen we altijd jeukende voeten (misschien vlooien?). Redelijke schoonmaak, personeel verder super vriendelijk. Alcohol verboden. Meenemen drank en eten verboden.

met vrienden, Aug. 2007
Linda
30-9-2007 Wat een geweldig hotel! Mooie ligging, entertainment team is geweldig, leuke shows, aardig personeel, heerlijk eten. Beste vakantie ooit. Volgend jaar weer terug!

met partner, Aug. 2007
Jp en Mel
26-8-2007 het hoogseizoen is in de winter daardoor was het niet zo druk bij ons hotel en dat was heerlijk! het weer was wel te warm. snachts nog 34C. het is er nooit warmer dan 47C omdat egyptenaren dan volgens de wet vrij zijn, dat betekent geen geld. aan het strand kon je het t best uit houden met een briesje! je zit in het centrum ideaal en alles is lopend te doen. ontbijt vonden wij niet zo, dus zijn na supermarkt paar meter naast het hotel soort donut of croisant halen. daarboven is een warenhuis waar je vaste prijzen hebt. IDEAAL! je moet namelijk overal afdingen en hier is de prijs al normaal. hebben hier ook alles gekocht want winkelen was geen doen en als vrouw kun je niet alleen over straat omdat de mannen daar niets anders zien dan burka's. verhouding daar is 1 op 100. hebben 2 werkende vrouwen gezien. excursies luxor, glasboot en quadsafari met shows eten woestijnsurfen bedoeenkamp, super! een aanrader! burgers bij hardee's! ben nog lang ni uitgetypt dus mailen mag! Het was SUPER!

Familie, Juli 2007
kim
10-8-2007 hallo wij zijn kim ivan en matti
wij zijn terug van gisteren
dit hotel is gewoon geweldig het eten is heel lekker elke dag iets anders de glijbanen voor de kinderen en het golfbad is gewoon plezant ons kindje is drie en een half hij wou niet naar huis dus dat zegt veel
animatie savonds kan beter maar voor de rest niks aan temerken
ja alleen de russen die er zitten zijn heel onbeschoft
maar voor de rest top hotel

Familie, Juni 2007
van Ham
3-7-2007 Je hebt alles bij het hotel je hoeft er echt niet weg. het eten is perfekt, voor iedereen wat wils.

Lindsay en Melvin
16-5-2007 Het is een best goedkoop hotel maar de prijs/kwaliteits verhouding is dan ook goed. Je hebt niet echt heel veel luxe maar over het algemeen hebben we een leuke vakantie gehad! De hotelkamers waren altijd netjes en schoon, het zwembad was groot genoeg en schoon en de mensen waren aardig. Je bent midden in het centrum en daarom was het handig om verder het centrum in te lopen of het busje te nemen.

Wij hadden Logies/ontbijt en dat was perfect! 'S avonds bij Summer Lands gegeten (vlakbij de McDonalds) en dat was pas goed eten!! Voor €10,- voor 2 personen heb je een voor en een hoofdgerect. De vakantie was super!!

Erminia
7-4-2007 Een oase in een drukke straat,een knusse binnenplaats met een goed verzorgd zwembad en beplanting met sinaasappels bomen.Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam,het ontbijt is zeer uitgebreidt zoals omelet pannekoeken cornflakes etc.Het buffet was goed,zelfs voor moeilijke eters met overheerlijke taarten als toetjes.Ze hebben keuze tussen twee gratis stranden en een betaald strand aan de overkant van de straat met volop animaties en faciliteiten.Ook kan men daar met een glasboot gaan varen om te snorkelen.