Beoordelingen Hotel Triton Empire***

25 mei 2013

Triton Empire***
Beoordelingen Hotel Triton Empire***
Hospital & Sayed Korrayem Street, 202, Hurghada
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Triton Empire*** in Hurghada, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Triton Empire*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Triton Empire scoort een 7,9 uit 10, op basis van 299 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Triton Empire*** in Hurghada, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Triton Empire***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Triton Empire*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 258 vakantiefoto's van Hotel Triton Empire*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Triton Empire*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Triton Empire*** met andere accommodaties in Hurghada.

246 beoordelingen over Triton Empire***

met vrienden, Mrt. 2013
"Mooi hotel"
fabiena
13-4-2013 Een uitstekend hotel bij het strand, een mooi en kleurrijk huisrif waar gesnorkeld en godoken kan worden. Medewerkers zijn gastvrij, professioneel en behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Schoon met aandacht voor hygiene. Mogelijkheid voor beginners om te leren snorkelen en te duiken, via de Nederlandstalige Divers organisatie.
Dichtbij het oude centrum van Hurghada, op loopafstand naar de sfeervolle winkelstraten en souk. Een absolute aanrader!

met vrienden, Jan. 2013
"Fijn hotel, prima ligging"
Wendy
20-1-2013 Een week met 2 pers. in dit hotel geweest o.b.v. bed and breakfast. Geen avondeten gehad in het hotel, wel ontbijt en dit was goed te eten en erg divers. Ligging is prima, een taxi voor 15 pond (+/-2 eu) om naar de winkelstraat in Sakkala (Hurghada) te gaan waar je met een paar minuten bent. Elke avond lekker uit eten geweest bij een klein Steakhouse tegenover het hotel (met gratis Wifi), waar je voor 45-50 pond p.p. heerlijk kunt eten en drinken.
Uiteraard veel verkopers op straat, erg gastvrij in het aanbieden van thee, maar willen natuurlijk altijd wel verkopen (maar da's haast overal in Egypte/Hurghada).
Waren deze tijd van het jaar wel aardig wat Russen in Hurghada, maar dat wisten wij vooraf. Geen problemen mee gehad verder maar we zijn dan ook veel buiten het hotel geweest.
Hotel zelf is al vrij oud, maar alles was in prima staat, en we hadden een (zeer) ruime kamer!
Waren er beide over eens dat we hier zo weer terug zouden gaan!

met partner, Nov. 2012
"Waar voor je geld"
meik
18-11-2012 Het hotel is erg gedateerd, onze kamer was groot. De badkamer was vrij klein en de druk op het water was minimaal maar wel warm. Het personeel is erg vriendelijk, waarbij een kleine fooi helpt!
Het water van het zwembad was steenkoud omdat er nauwelijks zon op het water schijnt. Op het pleintje bij het zwembad is iedere avond live muziek en werd er fanatiek gedanst. De eetzaal is super ongezellig en verwerkt iedere dag een paar honderd mensen. Het eten was op zich prima, maar smaakt wel allemaal een beetje het zelfde. Het ontbijt vonden wij erg goed met crêpes, gabakken en gekookte eieren, omelet, cereals, broodjes, enz. De koffie smaakt nergens naar, er is thee en sap als alternatief.
Het overgrote deel van de gasten kwam uit het Oostblok, geen probleem voor de Egyptenaren want die spreken alle talen.
Wij zaten met z’n tweeën voor nog geen 1000 euro een week in Hughurda. Hadden we luxer willen hebben, dan hadden we duurder moeten boeken.

alleenreizend, Nov. 2012
"Prijs/kwaliteit is redelijk goed"
ton
17-11-2012 Het hotel is erg schoon, geen beestje kunnen ontdekken. Het personeel is er al vandoor met je koffer voor dat je hem wilt pakken. En zijn erg behulpzaam (zolang je fooi geeft) de kamers zijn goed, beetje achterstallig onderhoud, maar dat was niet zo erg, alles werkte prima en nadat ik het bed180 graden om had gedraaid sliep ik heerlijk.
Het eten was goed, wel ff wennen tussen al die russen om 07:00voor de deur staan te wachten bij de eetzaal. Op de kamer geen service/waterkoker of keukentje. verder gratis airco, gratis kluisje, gratis pasje voor je handdoek op het strand, internet 5 pound voor 30min.
het weer was warm 30/35 graden, leuk mooi klein strandje, heerlijk warm zeewater, alleen dat het koraal dood is, nadat je de baai uitzwemt zie je mooie vissen en koraal. De ingang v/h hotel is aan de weg in het (kleine) centrum, met erge irritante verkopers. de vliegen zijn net zo aanhoudend om je aandacht te krijgen. uiteindelijk een heerlijke week gehad.

met oudere kinderen, Nov. 2012
"Goed voor B&B voor duikers"
Zetz
17-11-2012 Van 03-11 tot 10-11 in dit hotel geweest. Wij hebben dit hotel gekozen omdat het dicht in de omgeving was van onze duikbases. Dat was ook het enige pluspunt van dit Hotel. De hotelkamer is schoon maar de kamers zijn minder dan basic. Douche! meer water in de badkamer dan in de douchebak. Bed: poten van het bed staan op afbreken maar matras was wel goed. Ontbijt: zoals je mag verwachten in Egypte. 99.5% van de gasten zijn Russen met borden vol met eten wat ze niet op eten. Wij hadden Half pension geboekt maar na drie dagen wisseling van Koks en avond eten was niet meer te pruimen. Gelukkig aan de overkant grand cafe Cacao met heerlijke 1/2 liters Stella en prima Italiaanse pizza. dat was een verademing. In de hoofdstraat voldoende restaurantjes waar je kunt eten tegen Egyptische prijzen. Dit hotel echt niet boeken voor uw zomervakantie. Maar ga je duiken in Hurghada dan is dit hotel best geschikt. Duik dan bij Funny Divers is echt top! Boek hotel alleen als B&B

met een groep, Nov. 2012
"Familiehotel"
Alex
18-11-2012 Dit hotel is gelegen in Dahar.Het is een eenvoudig hotel waar gasten zich snel 'thuis"kunnen voelen.Als je in dit hotel iets vraagt,dan krijg je altijd een bevredegend antwoord.Problemen worden binnen redelijke termjn opgelost.Het is een hotel met 3* en maakt dit ook waar.

met vrienden, Okt. 2012
"Heerlijk genoten!!"
Sandra
22-10-2012 Ontzettend genoten van een heerlijke vakantie voor een lage prijs! Oktober is de beste tijd om te gaan. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Iedereen maakt graag een praatje en als je ze vriendelijk te woord staat, dan zijn ze heel behulpzaam. We hadden een hoekkamer die ontzettend groot was. Hotel is op een kleine loopafstand van het strand, waar je een oase/resort binnentreedt. Locale bevolking is ook heel aardig. Zeker voor herhaling vatbaar. Je kunt heerlijk eten in de Peanutbar, maar een aanrader is een klein eethuisje 'Kanaria' de eigenaar lijkt op en noemt zichzelf ook 'Maradona'. Hij staat meestal op de route van het hotel naar het strand. Ga zeker een keer bij hem eten en kijk door de misschien wat 'armoedige' uitstraling van zijn eethuisje heen. Eten is heerlijk en goedkoop! Hier haalde wij ook weleens een broodje die we op het strand opaten.

met een groep, Sept. 2012
"Thuis komen"
L. Versluis
8-10-2012 Zojuist weer terug uit Triton Empire, deze keer voor de 10e keer geweest met het gehele gezin.
Voor ons is het echt thuis komen je hebt door de jaren hen een prima band op gebouwd.
De staff is werkelijk uitmuntend en niets is te veel, mooie verzorgde kamers zeker voor de prijs welke je betaald.

Mensen stop nu eens met zeuren, je zit hier tenslotte in Noord Afrika en je wilt voor +/- €400,- een behandling zoals in het HILTON hotel !! dat kan natuurlijk niet.

Deze keer behoorliijk wat vertraging gehad met de terugvlucht, maar we konden gelijk gratis een hotelkamer krijgen in afwachting op de vlucht.

Echt een aanrader voor iedereen! volgend jaar Mei gaan we weer terug.

Familie Versluis Woudrichem

met vrienden, Sept. 2012
"Hele leuke plaats midden in down town, geweldig"
rinie gerritsen
7-10-2012 hotel triton is erg schoon, elke dag bedlinnen en handdoeken, kamer elke dag schoon, vriendelijk personeel en ontbijt erg uitgebreid en lekker

met een groep, Sept. 2012
"Goeie ligging,uitstekende service en grote kamers"
Mariska
8-10-2012 Triton Empire hotel is met stip op 1 een goed en schoon hotel te noemen, service is uitstekend, centrale ligging en vlakbij het prive strand. Ontbijt bevat voor ieder wat wils.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?