Hotel Titanic Beach Resort***** in Hurghada Egypte beoordelingen 7.6 | Zoover

28 mei 2012

aquapark

Beoordelingen Hotel Titanic Beach Resort*****

HURGHADA SAFAGA ROAD, 12311, Hurghada
Hotel Titanic Beach Resort scoort een 7,6 uit 10, op basis van 326 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Titanic Beach Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Titanic Beach Resort***** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 307 vakantiefoto's van Hotel Titanic Beach Resort***** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Titanic Beach Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Titanic Beach Resort***** met andere accommodaties in Hurghada.

315 beoordelingen over Titanic Beach Resort*****

5,8
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Top accomodatie, eten was bagger"
Tim Boelema
7-5-2012 Ik kan weinig zeggen over het zwembad en de kamers. Dit was allemaal dik in orde, en werd goed schoongemaakt en met name het zwembad en aquapark verkeren in topconditie. De kindervriendleijkheid viel een beetje tegen. Alles is ingesteld op de russen zo ook het animatieteam. Het aquapark is leuk voor de hele kleintjes, en voor de 10 plussers en volwassenen. Alle glijbanen zijn pas toegankelijk vanaf 10 jaar en ouder. Dat is niet leuk als je 7 bent. Het eten was ronduit slecht. Weinig variatie, slechte hygiene, vieze bereidings apparatuur, rauwe etenswaren. Weinig dingen voor kinderen om te eten. Iedere dag dezelfde prak met als variant een ander sausje. Als 7 van de 8 mensen ziek worden in je groep zegt dat wel genoeg. Het personeel is vriendelijk, vaak zelfs irritant vriendelijk. Jammer dat ook hier zeer veel asociale russen rondlopen. We hebben zeker geen slechte vakantie gehad. Reuze gezellig, maar voor dit geld heb ik heel wat betere all in vakanties gehad

met partner, Apr. 2012
"Mooi en bijzonder resort met prachtige zwembaden"
magda van wijk
11-5-2012 zijn net terug van dit hotel ... het was prachtig alleen het eten is wat minder maar verder kun je er prima vertoeven.
hotel is wel heel groot je kunt ook gebruik maken van titanic palace dit is erg mooi.
voor kinderen een waar waterparadijs de zee is helaas erg ver weg de 1km ben je gewoon aan het wadlopen tegen het eind van de dag word het vloed,

met vrienden, Feb. 2012
"Druk hotel"
van esch
4-3-2012 Titanic Aqua Beach is een druk hotel. De muziek is ongelooflijk hard en wordt niet door iedereen gewaardeerd. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Voor gezinnen met kinderen is er heel veel waterplezier. Het eten is wat eenzijdig. Na een paar dagen heb je het wel gezien. Dat hebben we wel veel beter meegemaakt. Voor mensen die rust op prijs stellen is dit niet zo'n geschikt hotel. Er is geen ruimte om je terug te trekken om een kaartje te leggen of bij te kletsen. Alles gebeurt in de veel te kleine hal.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Niks mis mee!"
Maureen
13-3-2012 Titanic Beach Resort is een prima hotel als je reist met (jonge) kinderen en zelf houdt van zon, zee en strand. Ik vond de bediening heel behulpzaam en ja, ze houden van fooien. Egyptenaren werken keihard en moeten rondkomen van een enorm laag salaris, dus je bent hier een 'rijke' toerist. Euro's zijn erg geliefd (handig om een boel losgeld mee te nemen). Ze waren ontzettend lief voor onze kinderen en niets was te veel. Goed, op het strand struikel je over de aanbiedingen om te gaan snorkelen, duiken, bananenboten of om je te laten masseren in de Spa. Als je na het eerste gesprek vriendelijk bedankt en ze daarna nog vriendelijk nog een keer bedankt, dan vragen ze de volgende keer alleen nog maar of je het er naar je zin hebt. Het eten is zo-zo, maar onze kinderen hebben genoten van de pizza op het strand en de pasta bij het buffet. Niemand van ons is ziek geweest. Heb je een klacht? Meld het dan bij de general manager. Op het strand werkt Medwally, de liefste en beste ober ooit.

met een groep, Feb. 2012
"3 sterren hotel 5 sterren zwembad en strand"
Marcel
19-3-2012 we waren met een grote groep in de februari vakantie in dit hotel. De zwembaden,glijbanen en het snorkelen was top. Minder was dat de pier 5 dagen gesloten was wegens onderhoud. Het is eten was voldoende, maar niet geweldig. Dat gold ook voor de kamers. De service was verschillend. Het inchecken duurde anderhalf uur, geld wisselen in kleinere coupures hadden ze geen zin in( het was er wel) aan de balie. Neem flink wat euromunten mee, dan is de service buiten top. Het fooi geven was wel een stuk erger geworden dan 2 jaar geleden. Ergerlijk , ik wil best iemand belonen, maar soms gaat het te ver. Mij de tas uit de hand pakken die ik net in het bagageruim van de bus wil leggen, en dan 2 euro verwachten gaat me te ver. Op het vliegveld stond er iemand voordat ik kon gaan plassen ineens achter mij 2 euro te vragen. Ik had nog 20 cent, dat was ook goed. Conclusie een 7 maar niet meer.

met partner, Feb. 2012
"Afrader"
Spoeltman
4-3-2012 Echt een afrader als je een beetje luxe wil.
Vieze, slecht onderhouden kamers.
Slecht eten, zelfs patat was niet gaar, weinig variatie.
Meeste personeel niet vriendelijk, veel bedelen; handje ophouden en wachten tot geld krijgen. Overal moet voor betaald worden in het hotel; ijsjes, fruit, anitmatie/shows, cocktails.
Zwembaden en glijbanen verder wel erg goed, windschermen op het strand erg fijn.
Erg groot hotel, mag gebruik maken van hotel ernaast; Titanic Palace, is iets luxer en rustiger.
Veel russen in het hotel.

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Zeer leuk hotel"
marco
8-2-2012 Wij hebben zeer genoten. Als je wat vroeg ze doen alles om het naar je zin te maken.Eten in het a la cart restaurant was een stuk beter dan in het buffet.
En het zwembad was voor de kleine zeer leuk.

met vrienden, Jan. 2012
"Topperrrrrr"
will en jose
15-1-2012 Wat een top vakantie in dit resort. Schatten van jongens in de bediening. Super schoon, lekker eten, helemaal het ontbijt. En Mahmoud is een topper om je excurcies te boeken, scheelt echt euro's. Dan is er nog Adel achter de bar, die zou je zo meenemen naar huis. Een echte aanrader dit hotel. We gaan zeker weer hier heen.

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Het gaat!!!!"
claudia
11-1-2012 we zijn van vanmorgen terug van het hotel we zijn er 8 dagen geweest het is op zich een mooi hotel wel heeeel groot en druk ik denk als je er in de zomer na toegaat dat je helemaal over de koppen loopt op zich vonden we het wat onpersoonlijk ze hebben handdoeken servise niet voor 8 uur open maar wat is het alle stoelen liggen al bezet met handdoeken dus eruit om een plek temachtigen anders pech als je redelijk warm eten wilt dan ga maar meteen om half 7 hoe later hoe erger dus lauw het drinken is niet voor na huis te schrijfen geen koolzuur in de frisdrank( disco minniclub ) chef erbij gehaald word opgelost dus niet!!! kamers iedere dag schoon gemaakt handoeken wc,s alles is schoon in het hotel niets op aan temerken !! het glijbanen paradijs is fijn voor de kids alleen nu koud water werd niet verwarmd wat kind vriendelijkheid betreft als je van rusland komt dan hebben de kids het goed maar anders nee al met al we hebben genoten van het mooie weer heerlijk zon !!!!!

met een groep, Dec. 2011
"Heerlijk resort"
Maikel de Vries
14-1-2012 Wij zijn met 5 volwassenen . 1x 17-jarige en baby van 14 maanden hier geweest van 21 december tot 28 december. Ontvangst: Super! We kwamen in de nacht aan en werden zeer netjes ontvangen. Het eten is goed te doen; je moet geen Ron Blauw eten hier verwachten........maar voor buffetvorm was het goed. Kerstdiner was geweldig! Voor een fooi wordt alles voor je geregeld. Onze zwembad bedden lagen elke dag klaar voor ons dus we hoefden niet te zoeken naar een plaatsje. Nog van kamer gewisseld omdat we erg ver van elkaar geplaatst waren, ook dit werd adequaat en netjes opgelost. Met de taxi naar Hurgarda en de de Mall geweest; ook weer keurig geregeld! Kamers: goed, niets gehoord van de russen (waar ik overigens helemaal geen last van heb gehad!) Hoezo Russen????? kortom voor een relatief laag bedrag een uitmuntende vakantie gehad!!!!!!!