Tips Hurghada. Informatie over Hurghada Egypte | Zoover

Tips Hurghada

23 tips van Hurghada

23-5-2012
Tamara

Ga naar caf'd orange als je trek hebt in een hollandse hap.

15-3-2012
Ilse

Wij komen net terug uit Hurghada en hebben echt een supervakantie gehad dankzij Complete Travel, we hebben de Safari gedaan, snorkelen met dolfijnen en de Citytour, omdat wij er zo leuke ervaringen mee hebben wilden wij dat graag delen en als tip geven aan andere medereizigers, bekijk de website maar eens voor de vele mogelijkheden die ze bieden www.completetravel.nl of google eventjes.

26-2-2012
johanna

Ga snorkelen, maar zorg voor goede bescherming van je voeten.
Een jeep- of quadsafari is echt indrukwekkend, maar niet geschikt als je zwanger bent, of rugklachten hebt.
Een bezoek aan een bedoeïenendorp kun je overslaan, tenzij je houdt van een gecommercialiseerde versie in de vorm van een openluchtmuseum.

13-2-2012
J.

Koop op het vliegveld de verplichtige Visa zelf bij de balie van de bank (direkt bij binnenkomst aan de linker kant).
Je bent veel sneller klaar en 7 euro per Visa goedkoper uit (13 euro in plaats van 20 euro).

16-12-2011
agnes

Beste Egypte vakantiegangers. Geen tip maar een waarschuwing, te lezen op de vlg site.
( www.hurghada.startpagina.nl/prikbord )
de volgende 2 topics/ TAXI en NU IK TOCH BEZIG BEN door aart bos.
Aangezien een hoop mensen deze site niet kennen vind ik het belangrijk jullie hiervan op de hoogte te brengen.

14-12-2011
egypteganger

Lekker happie eten bij aart en marianne voetbal kijken of gewoon een gezellige avond www.orangercafe-hurghada.nl en daarna beentjes van de de vloer in de dutchbar www.dutchbar-hurghada.com

2-12-2011
agnes

Orange Cafe in Hurghada aan de mooie wandelboulevard Village Road. Nederlandse eigenaars Aart en Marianne bos.
Voor een gezellig hollands avondje uit. Een hollandse hap, een heineken biertje van de tap, en eredivisie/champinonsleque voetbal op een groot scherm op het terras. Ze hebben zelfs een bie Ook verzorgd Aart een mooie citytrip naar plekjes waar je normaal niet komt met een excursie. Hiervoor een kleine vergoeding voor het weeshuis in Cairo.Voor al je vragen/informatie kun je hier terecht

17-11-2011
Nick

Ga duiken in de rode zee.

18-10-2011
John van Dijk

Snorkelen en duiken. een aanrader !!!

31-5-2011
warbolletje

hallo mijn tip is hier al eerder vermeld maar ik sluit mij hier volledig bij aan www.tillys-ausflüge.de/pageID_8413949.html
Nederlandse dame die je mee neemt op een heerlijke dagtrip maar je tevens kan helpen bij alles wat je nodig hebt ... deze dame woont al geruime tijd in Hurgada en weet je dan ook van alles te vertellen .... heerlijke dagtocht op de boot Snorkelen en met de dolfijnen zwemmen ... een echte aanrader

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip