Wat je vooral niet moet doen is naar de wc op de luchthaven van Hurgada. Wat een vieze toiletten: ik ben weer snel omgekeerd, en werd bijna onpasselijk van!!! Propeer op te houden tot in of vanaf hotel of appartement.
Meld misbruik
zijn in luxor geweest zeker de moeite waard. ondanks de bus reis.
Meld misbruik
Als je een mooi snorkeluitstapje wil maken, boek deze dan bij Bob, Bob verkoopt zijn trip bij het resort Arabia Azur, hij is ;s morgens en 's avonds daar te vinden, ook quad rijden in de woestijn is uitstekend te boeken op het resort.
Goede week daar gehad, leuke winkeltjes bij Arabella Azur, tweede winkel met Kiro erg leuk.
Meld misbruik
Je visum kopen links direct bij binnenkomst op het vliegveld dit is goedkoper. LAAT JE NIET GEK MAKEN DOOR EGYPTISCHE JONGENS BIJ BINNENKOMST, JE BENT HUN NIETS VERPLICHT!!!!
Meld misbruik
excursies, buiten het resort boeken.
Meld misbruik
Wij deden ook een Nijlcruise; Mooie boot met zwembad en ruime kamers: La Terrasse 5* Zeer vriendelijk en hulpverlenend personeel aan boord. Er is niet veel gevaren, zondagmorgen weg uit Luxor en woensdagmiddag al weer terug. Vanuit de boot met de bus naar s’ lands hoogtepunten. De reisgids: Hassan “de Zoon van de Nijl’’ deed zijn werk uitstekend! Niets was hem te veel! Zeer goede en deskundige uitleg in de Nederlandse taal. uitleg.
Doen!!! Hans en Joke uit IJsselstein
Meld misbruik
Nederlandse duikschool? Voodoo Divers aan de achterkant bij de Caribbean bar van Bella Vista.
Vriendelijk personeel, gastvrij, goede duikinstructeurs en gidsen en zaterdags lekker BBQ met de duikers en de crew van de duikschool! Erg gezellig!
Meld misbruik
Aanrader; Orange Café / Restaurant, tegenover Royal palace Hotel (oude deel)
Nederlands echtpaar, met Nederlandse kaart maar Egyptische prijsjes.
City Trip vanuit daar aanbevolen om de sfeer van het echte Egypte te proeven!!!
Meld misbruik
Ga niet met Tienermeisjes naar daar want je hebt zoals wij stress vakantie ze word nooit gerust gelaten, zelfs waar wij als ouders bij stonden kwamen ze haar lastig vallen!
Meld misbruik
Bezoek Luxor door hiervoor een excursie te boeken is erg de moeite waard.
Ook een Quad tocht is een belevenis.