De beste prijzen en last minutes voor Hotel The Three Corners Sunny Beach Resort**** bij:

84 tips over hotel The Three Corners Sunny Beach Resort

 • Marjan3940 YmFydGVuYW5uZUBsaXZlLm5s
  Boek als je even kan de dolfijn safari bij Neckermann, je zwemt dan echt tussen de dolfijen en gaat op mooie locaties snorkelen. Begeleiding is zeer professioneel. Indrukwekkende excursie.
 • gerrie evers Z2VycmllLmV2ZXJzQGtwbm1haWwubmw=
  Als je daar bent ga dan ook naar het eiland met prachtige riffen en zandstranden.
 • scheyvens c2NoZXl2ZW5zQGdtYWlsLmNvbQ==
  Zorgen dat het eten beter verdeeld wordt. Er zeker wat gedaan moet worden aan de muggen want je wordt er lek gestoken, arme kindjes, deze zaten helemaal onder de bulten. Nooit meer praten over koraal. Aandachtspunt voor jullie hotel de mensen die de massages doen. Ze zijn zeer ondeskundig je komt er namelijk met blauwe plekken naar buiten ze veroorzaken blessures en weten zich niet aan de afspraken te houden als het geld eenmaal binnen is het is er erg smerig.
 • danielle ZGFhbmRhYW5AcGxhbmV0Lm5s
  Kleine excursie met bootje naar rif verderop, echt de moeite waard!
 • Pauline c2Fsb25tZXJvQGdtYWlsLmNvbQ==
  Tip: Ga een dag met de boot dolfijnen spotten en snorkelen want het thuisrif viel erg tegen door de wind die er bijna altijd staat kon je door het zand niets zien.
  Ook op een camel of paard de woestijn in is super leuk om te doen.
  Het plaatsje El Gouna moet je zeker heen ze noemen het het ST. Tropez van Egypte.
 • Brenda Ymh2N0B0ZWxmb3J0Lm5s
  Onze tip is: Kijk goed naar de wisselende prijzen van dit resort bij verschillende aanbieders. Wij hadden de pech bij Neckermann dat onze reis binnen 2 uur na boeking (EN BETALING) Euro 600,-- goedkoper was geworden !!! En dat geld krijg je NIET terug. Zelfs de 'goedmaker' van een leuke korting tijdens de vakantie voor een tripje is EEN WASSEN NEUS. De vertegenwoordiger ter plaatse (Ben) was niet op de hoogte gebracht door Neckermann. En bij navraag kon hij eigenlijk niets betekenen voor ons.
 • Lau bGF1dmFuZXhlbEBob3RtYWlsLmNvbQ==
  Als je slecht ter been bent, vraag een kamer op de begane grond. Er zijn geen liften.

  Noem bij verkopers/vreemden in Egypte nooit waar je vandaan komt. Ze passen hun prijzen daar op aan. Laat je ook niet misleiden op het vliegveld. Volg zelf de borden en draag altijd je eigen koffer. Neem niks zomaar aan. Ook geen hulp. Overal zal je voor moeten betalen!

  Als je wilt pinnen in Egypte, zorg dan van te voren dat je dit bij je bank hebt aangegeven. Anders kan je (uit veiligheid) niet pinnen!
 • Joop ai5wbGFnZ2VAaG90bWFpbC5jb20=
  Als er wat te vragen of te regelen valt, ga dan naar Cynthia of Saleh.Zij verzorgen alles prima voor de gasten. Een TOP team.
  Bar naast La Dolce Vita moet echt pas sluiten om 22.00 uur en niet om 21.20 dat kan dus echt niet op een vakantie adres.
 • Rock ci5hc2h3b3J0aEBjaGVsbG8ubmw=
  Duikschool op het resort. Ga een tochtje maken met Sam met de zodiac, wij hebben veel dolfijnen gezien, en lekker gesnorkeld. Ga een avondje naar El Gouna met de taxi. Kan je lekker in de haven eten en ongestoord winkelen, hier vallen ze je totaal niet lastig. Haal je Visum bij de bank in de aankomsthal op het vliegveld, laat je niet met de meute meesturen. Visum kost dan € 18,-- ipv € 25,--. Geef vooral geen fooi aan de mensen die je koffer in de bus zetten, meer doen ze n.l. niet
 • Janice en Rico bWlzc19qbmljZUBob3RtYWlsLmNvbQ==
  Wanneer je wat later komt om te eten, is het vaak zo dat de tafels niet opnieuw gedekt waren voor de volgende gasten en stonden het bestek en dergelijke nog op de tafel van de vorige gasten.

  Neem een onderwater camera mee wanneer je gaat snorkelen !

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe verdiep jij je in de cultuur als je op vakantie bent?

Bent u de eigenaar?

Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.Klik hier voor meer informatie