De beste prijzen en last minutes voor Hotel The Three Corners Sunny Beach Resort**** bij:

88 tips over hotel The Three Corners Sunny Beach Resort

 • 308055

  El Gouna, zowel stadje als de marina (haven) is leuk!

 • 306878

  als je op het resort wil blijven ok, met de hotel taxi ergens naar toe ok. om zomaar even te gaan wandelen is er niets te doen, ook geen shopping mall.

 • 306272

  Rondom het zwembad is veel activiteit van mannen die tripjes of massages/schoonheidsbehandelingen aanbieden. Niet te duur en prima kwaliteit. Zij zijn overigens absoluut niet lastig. En accepteren ook Nee!

 • 306113

  Ook leuk zijn de winkeltjes op het resort. Men is niet opdringerig en een aanrader is de juwelierszaak van William (Sancta Maria) en het winkeltje van Tito. Ook de mensen die bij het zwembad dagtrips of gezichtsbehandelingen aanprijzen zijn niet lastig en blijven vriendelijk.

 • 302305

  Boek als je even kan de dolfijn safari bij Neckermann, je zwemt dan echt tussen de dolfijen en gaat op mooie locaties snorkelen. Begeleiding is zeer professioneel. Indrukwekkende excursie.

 • 302065

  Als je daar bent ga dan ook naar het eiland met prachtige riffen en zandstranden.

 • 292185

  Zorgen dat het eten beter verdeeld wordt. Er zeker wat gedaan moet worden aan de muggen want je wordt er lek gestoken, arme kindjes, deze zaten helemaal onder de bulten. Nooit meer praten over koraal. Aandachtspunt voor jullie hotel de mensen die de massages doen. Ze zijn zeer ondeskundig je komt er namelijk met blauwe plekken naar buiten ze veroorzaken blessures en weten zich niet aan de afspraken te houden als het geld eenmaal binnen is het is er erg smerig.

 • 281689

  Kleine excursie met bootje naar rif verderop, echt de moeite waard!

 • 281027

  Tip: Ga een dag met de boot dolfijnen spotten en snorkelen want het thuisrif viel erg tegen door de wind die er bijna altijd staat kon je door het zand niets zien.
  Ook op een camel of paard de woestijn in is super leuk om te doen.
  Het plaatsje El Gouna moet je zeker heen ze noemen het het ST. Tropez van Egypte.

 • 269450

  Onze tip is: Kijk goed naar de wisselende prijzen van dit resort bij verschillende aanbieders. Wij hadden de pech bij Neckermann dat onze reis binnen 2 uur na boeking (EN BETALING) Euro 600,-- goedkoper was geworden !!! En dat geld krijg je NIET terug. Zelfs de 'goedmaker' van een leuke korting tijdens de vakantie voor een tripje is EEN WASSEN NEUS. De vertegenwoordiger ter plaatse (Ben) was niet op de hoogte gebracht door Neckermann. En bij navraag kon hij eigenlijk niets betekenen voor ons.

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat vind jij van adult only accommodaties?

Bent u de eigenaar?

Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.Klik hier voor meer informatie