Hotel The Grand Resort***** in Hurghada Egypte beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel The Grand Resort***** Hurghada

Beoordelingen Hotel The Grand Resort*****

Red Sea, Hurghada
Hotel The Grand Resort scoort een 9,0 uit 10, op basis van 218 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Grand Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Grand Resort***** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 195 vakantiefoto's van Hotel The Grand Resort***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel The Grand Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel The Grand Resort***** met andere accommodaties in Hurghada.

198 beoordelingen over The Grand Resort*****

met partner, Nov. 2011
"Zeker voor herhaling vatbaar!"
Fran
13-11-2011 Prachtig sprookjesachtig resort, dichtbij zee.HP geboekt.Geweldige, zeer ruime 2 pers.kamer. Standaard geboekt (geen voordeelkamer) maar dit was absoluut niet standaard!(had als voorkeur 'uitzicht op zwembad' opgegeven).Op 5e verdieping met uitzicht op mooi zwembad met eilandje.Groot hemelbed, lekkere zithoek,mooie badkamer, erg luxe.Iedere dag schoonmaak,bijvullen minibar,badlakens en handdoeken door vriendelijk personeel.Eten was goed, groot assortiment en altijd anders.Ideaal voor mensen die lekker willen zonnen,zwemmen en evt. duiken/snorkelen.'s Avonds optredens op 2 locaties.Drankjes NL-prijzen.Voor lunch snackbar aanwezig met lekkere gerechten.Omgeving is niet veel.Boulevard met téveel souvenirshops.Wel wat leuke bars, oa hardrockcafé en discotheek.Jammer dat er geen wifi was!Alleen in Grand hotel aan overkant, gratis maar slechte verbinding.Dichtstbijzijnde dorpje km of 6 (3 euro per taxi).Leuk om een keer te zien.Wij zijn erg tevreden en vonden het de prijs ruimschoots waard.

"Heel erg teleur stellend!!!!! :-("
iris en steve
14-9-2011 samen met mijn vriend kwam ik aan in egypte hurghada!met de gedachte dat alles er super geweldig zou zijn.vanaf het vliegveld namen wij de taxi naar het grand resort.de dame van het reisbureau was er geweest we vlogen vanuit engeland dat is goedkoper.aangekomen in het hotel duurde het 15/20 min tot we in gechecked waren. daarna kwam het drama onze kamer te vinden.duurde half uur . we waren er all-inclusive maar het leek meer op kwart inclusief. in de kamer is er een briefje waar op staat dat de minibar dagelijks wordt bijgevuld, dat is helemaaal niet waar je moet zelf een formulier invullen. los daarvan laten ze lege glazen en blikjes van het resort zelf gewoon overal staan.het enige wat ze doen is je bed op maken. voor al de andere dingen in je kamer moet je zelf voor vragen.alle excursies betaal je voor als je er komt moet je nog meer betalen.

"Nu "all inclusive""
JEK in Egypte
22-8-2011 Blijft een mijlpaal voor een topvakantie. Wel omgeschakeld nu naar een all inclusive formule - benieuwd hoelang het personeel onder deze formule zo vriendelijk en geduldig blijft. Ondertussen is het de luxe van de 5-sterren mét all inclusive; geef enkele euro's uit per dag aan fooien en je bent er meer dan een God in Frankrijk. Het eten (tot en met de patisserie) zijn van een ongekende kwaliteit voor Egypte - alles kan (van wokken, Italiaans, Frans, Duits, Indisch en Chinees. Opletten wel met de afhandelaar tussen vliegtuig en hotel: neem enkele briefjes van 10 en 5 US dollar mee en koop je visa zelf in de luchthaven (15 Euro goedkoper per persoon)! Boek ook trips net buiten hotels in de reisbureaus, ook dat bespaart heel veel voor een idem trip (Luxor, amuzementspark,...).

met partner, 2011
"Mooi hotel"
miichellee1
22-5-2011 Al 9 keer in Grand resort geweest, het blijft een mooi en goed hotel.

met een groep, Apr. 2011
"Prachtig resort"
John
8-5-2011 Net terug van 10 dagen Grand Resort. Super rustig, bezetting van het resort slechts op 40%. Plaats genoeg dus in het zwembad en op het strand van het tegenoverliggende Grand Hotel. Hebben ons ondanks de onrust van de afgelopen maanden erg veilig gevoeld. Naar mijn mening kun je gewoon weer veilig naar Egypte reizen. Alle voorzieningen zijn ook gewoon open, al is Hurghada nog steeds erg stil. Excursie gedaan naar Gizeh, Cairo en Sfinx; Super! Aanrader, ook al moet je er een paar uurtjes (5 1/2 naae Cairo, 4 1/2 naar Luxor)) voor in de bus. Geeft niets, zie je nog eens wat van Egypte. Ook excursie gedaan naar Luxor ( prachtig, ook weer qua toerisme enorm stil, heerlijk!) Snorkel excursie gedaan, super, erg leuk. Grand resort zelf is prachtig, klein beetje achterstallig onderhoud her en der maar een kniesoor die daar over valt. Wees niet bang voor opdingerige verkopers; gewoon negeren en doorlopen; niets geen last. Neem wel wat anti muggenspul mee als je savonds op je balkon wilt zitten

"Matig"
Emmy
31-12-2010 Net terug van een heerlijk weekje zon. Voor het eerst in The Grand Resort geweest. Heel matig. Mooi binnen de muren, lelijk direct er buiten, wel handig aan de winkelboulevard. Lekkere ruime kamer die ook goed werd schoon gehouden. Kwaliteit van het personeel varieert erg, of iemand goed of matig is lijkt meer toeval dan dat het iets met het beleid van het hotel te maken heeft. Vooral bij zwembad/animatie/massage extreem opdringerig personeel, bij het onbeschofte af. Lekker zwembad, genoeg ruimte voor iedereen en genoeg bedjes, ook voor mensen die wat later komen.
Eten: voor half pension gasten weinig keuze: twee buffetrestaurants met grofweg hetzelfde aanbod. Smaak van het eten erg wisselvallig: gerechten die meer "Arabisch" waren, vonden we lekker, maar pasta's etc daar bakken ze echt niks van, doet de eerste de beste student beter. Het enige andere restaurant waar je als hp-gast een aantal gerechten kon kiezen, Mediterraneo, had over het algemeen lekker eten.
Algemeen oordeel: mwah

"Prachtig sprookje!"
Simone
19-1-2011 Prachtig hotel! Ruim opgezet, strand gebruik van hotel aan de overkant. Service is goed, hotel personeel totaal niet opdringerig zoals meeste egyptenaren. Prijs/kwaliteitverhouding matig als je met kerst in zo'n lux hotel wilt zitten ;)
Eten prima, ontbijt in de kerstzon is geweldig!
Kamers ruim en sfeervol.
Aanrader!

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Kerst in de zon"
Limbo
27-12-2010 Net terug van een weekje Grand Resort. Voor de tweede keer. Weer goed bevallen. Het was kerst, en dat moesten we weten. Letterlijk alles wat er versierd kon worden was versierd. Ook overal kerstbomen met pakjes eronder. De kerstman kwam op de kameel langs.
Kamers prima en proper. Op tv BVN.
Eten goed, voor elk wat wils. El Nigma, Libanees, was top. Kost wel 145 LE p.p. extra.
Als je lid bent van de Mahara club krijg je een diner met drank aangeboden. Tevens kregen we een fruitmand, chocola en met kerst een koekjespakket. Niet verwacht, heel leuk.
We hebben aan het strand bij het Grand gezeten. Zwembaden prima, maar door de lage zon is het er problematisch zonnen.
Vooral Duitsers en Scandinaviers aanwezig.
Drankjes in hotel normaal geprijsd (17 LE voor water en frisdrank). In de Grand Mall ligt cafe Jazz. Cocktails met echt sap voor 20 LE en fris voor 8 LE. 7,5 LE is 1 Euro.
Loop eens langs het strand naar El Samaka Desert Inn: een nachtmerrie. Dan ben je heel blij met je Resort!

"Super Hotel"
Josee & Luc
17-12-2010 Super hotel, zijn al 20 keer in Egypte geweest telkens 4* of 5* hotel,dit was voor ons toch wel een uitschieter. Niets aan te merken. Eten zeer uitgebreid en variatie genoeg.Vriendelijk personeel,grote kamers met gratis kluis,alle dagen propere handoeken voor badkamer en zwembad.Zeker een aanrader. Top vakantie gehad.
Gaan zeker nog eens terug.

"Nooit meer grand resort"
steven
22-5-2010 Juist terug van grand resort. (22/05/2010)Accomedatie is prachtig. Junior suite geboekt en die was heel mooi. Half pension maar water bij eten was te betalen. Alles is heel duur in het hotel. Soms naar het schandalige toe!Laat u niet vangen aan de man die rondloopt voor een bbq op het eiland. 5 stukken vlees maar je betaald een 30 euro erbij en dit was niet gezegd.Het eten is niet slecht maar altijd beetje hetzelfde. Let goed op voor buikloop. De omgeving is prachtig met de rode zee maar het omliggende centrum (aan het hotel) is zeer zwakjes.Het personeel is wel vriendelijk maar toch was dit een ontgoocheling voor ons.