Hotel SUNRISE Holidays Resort***** in Hurghada Egypte beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel SUNRISE Holidays Resort*****

27 mei 2012

Hotel SUNRISE Holidays Resort***** Hurghada

Beoordelingen Hotel SUNRISE Holidays Resort*****

PO Box 365, 2224BP, Hurghada
Hotel SUNRISE Holidays Resort scoort een 8,1 uit 10, op basis van 336 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel SUNRISE Holidays Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel SUNRISE Holidays Resort***** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 286 vakantiefoto's van Hotel SUNRISE Holidays Resort***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel SUNRISE Holidays Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel SUNRISE Holidays Resort***** met andere accommodaties in Hurghada.

317 beoordelingen over SUNRISE Holidays Resort*****

met partner, Apr. 2012
"Goed hotel maar na nu nooit meer!!!"
Cor
2-5-2012 Sunrise Hollydays Resort in Hurgada. Wij waren er voor de 2e keer. De kamers waren gerenoveerd (zijn er nog mee bezig) en verder was de vriendelijkheid en de service opgevoerd tot het toppunt. Dus geen enkel minpunt voor dit goede hotel waar men serieus aan klantenbinding doet. Maar dan het centrum (Sakkala)!! Mijn God wat is die stad achteruit gehold. Als je het hotel uitloopt schieten er uit het niets tien taxi,s toeterend en zonder licht op je af. Eenmaal in de stad komen de verkopers als een zwerm bloeddorstige muggen op je neergedaald. Het is er vies en stoffig. De mensen hebben er honger en als die dan zo'n volgevreten toerist zien. U begrijpt het al. Dit gedrag schaad het toerisme in Egypte. Ze komen uit een diep dal maar ik ben bang dat ze er nooit zullen uitkomen, tenzij er van hogerhand wordt ingegrepen

alleenreizend, Jan. 2012
"Fijn hotel waar je niets tekort komt"
Anita Koelewijn
6-2-2012 Het is de 3e dat wij hier geweest zijn (leeftijd 35 en pap 71).
Fijn hotel op redelijke loopafstand van centrum en nieuwe marina.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Komen 2 nieuwe liften op korte termijn, dus dat is geen probleem meer.
Schoon
Eten is gevarieerd, momenteel 3 restaurants, in maart 2012 volgt er nog een.
Entertainmentteam is goed (Sharif, John, Amr, mando, Momo, Olga, Katja een pluim voor ze).
Bedienend personeel zeer vriendelijk, met name Aladin (restaurant), mahmoud (lobby 4), Mohammed Fouad (loopt overal).
Volgend jaar gaan we waarschijnlijk weer.

met partner, Dec. 2011
"Hotel word er niet beter op"
jcbdejong
9-12-2011 Bezig met renovatie van Hotel
Ben er nu 4 keer geweest maar pas op de liften zijn stuk
of ze gaan stuk elke keer dat ik er ben geweest is dit het
geval de laatste 4 jaar!

alleenreizend, Okt. 2011
"55+ topper"
10-10-2011 Hotel, net zoals de meeste in Egypte aan vervanging toe, nu gaan ze wel het meubilair vervangen en wat aanpassing doen bij het zwembad wat echt wel nodig is. Eten prima voor egyptische maatstaven. genoeg keuze aan de koude kant, warme kant kon wat beter. vriendelijk personeel bij receptie, bediening meeste vriendelijke sommige wat minder. het bekende bekers bij zwembad en strand is hier ook aanwezig dus bier is niet echt een optie gezien het meteen dood slaat en niet te zuipen is, B-merken sterke drank waar je voor moet oppassen gezien hier bacterie in kunnen zitten waar je ziek van kan worden. kamer prima gerenoveerd, animatie, daar begin ik maar niet over, drama.

Prima hotel voor 60++

"Geweldige vakantie gehad."
remco en laura doff...
24-9-2011 vrijdag 23/9 terug gekomen vanuit egypte sunrise holiday resort na 10 heerlijk dagen. met 1 woord geweldig.
het personeel doet er alles aan om het je naar je zin te maken, het animatie team werkt zich een slag in de ronte om er maar voor te zorgen dat je lekker bezig blijft of een lach op je gezicht hebt.
het eten is heerlijk, goed verzorgd en gevarieert.
kamers zijn aan vervanging toe, maar daar zijn ze mee bezig. 1 oktober moet fase 1 klaar zijn en dan met name het schilderen van het hotel en een aantal kamers. van de renovatie merk je totaal niks, alleen dat de schilders bezig zijn. verder zijn de kamers schoon en netjes met mooi uitzicht op de zee.
iedere avond valt er wel wat te beleven.
het hotel licht in de stad waar je heel veel winkeltjes tegen komt, +/- 30 min lopen naar de nieuwe marina.
kortom 10 heerlijke dagen gehad en heerlijk bij gekomen. genoten van de rust en heerlijk gezwommen en in het zonnetje gelegen.
wij gaan zeker een keer terug.

alleenreizend, Juni 2011
"Een aanrader maar niet rolstoelvriendelijk."
De Boeck Marc
14-8-2011 Voor de tweede keer hier geweest. Nog steeds een gezellige boel met lekker eten, vriendelijk personeel ( wel een paar uitzonderingen ) en een manager die steeds instaat voor de gasten.De kamers ondergaan een renovatie die er mag zijn. Eind 2011 zou het voltooid zijn.Animatieteam slooft zich uit overdag en ook 's avonds. Ook de ligging is perfect voor een gezellige avond stappen.De shops liggen op een steenworp.Ook de marina is tof maar iets duurder.Opletten voor de verkopers op straat, let op uw portefeille!!!Duiken en boottochten zijn in het hotel duur , beter buiten het hotel iets zoeken.Aanrader:.Buiten het hotel naar rechts op 150m. Duitstalige duikschool.
Ik kijk terug al uit voor een week ontspanning in het Sunrise hotelwant ik weet dat ik er terug goed ontvangen zal worden.Hopelijk in December als het koud en kil zal zijn in België.

"Voor ons geweldig"
Rien en Francisca B...
7-7-2011 Alweer de derde keer in dit hotel.
Wederom weer een fantastische week gehad.
Het eten en de service was in een woord goed.
De kamer en de badkamer sober, maar wel erg schoon.
Heb de nieuwe kamer en badkamer gezien, en die zijn heel erg mooi.
Dus graag weer tot een volgende keer.

Groetjes Rien en Francisca Buijk

"Echt ongelofelijk goed"
Fam Jorissen
11-8-2011 Het hotel op zich wordt steeds beter en beter omdat er nieuwe kamers gemaakt worden ziet er fantastisch uit echt, wij zijn er voor de 4e keer geweest en we gaan in oktober weer terug.
Het personeel doet erg hun best om het naar je zin te maken.
Het animatie team verdient in deze een DIKKE pluim die mensen zijn de gehele dag druk met iedereen te vermaken echt fantastisch. Cijfer een 10

met partner, 2011
"Aanrader"
Engels
2-4-2011 Prima hotel. Geen super de luxe maar erg netjes. Mooie ruime kamers. Eten prima en zeer gevarieerd. Personeel erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Men spreekt engels. Iedere avond entertainment als men wil. Overdag strandactiviteiten voor liefhebbers. Heerlijke ligbedden met matras en badlaken. Parasols en windscherm erbij.
aanrader

met partner, Mrt. 2011
"Zeker de moeite waard."
Pking
28-4-2011 Goed Hotel, netjes, goed eten, vriendelijk personeel. 'S-avonds leuke animatie. Er was een zanger uit Terneuzen ( Kenny Rogers look a like ) die 3 avonden geweldig heeft gezongen en ervoor zorgde dat wij ons super hebben geamuseerd. Zeewater iets te koud om te snorkelen. Zwembad oke. Aanrader kijkende naar prijs/kwaliteit.