Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)*** in Hurghada Egypte beoordelingen 7.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 9.819 bezoekers online
Home > Egypte > Hurghada > Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)***

Beoordelingen Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)***

10 februari 2012

6,7
Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)*** Hurghada

Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio) scoort een 7,1 uit 10, op basis van 666 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)*** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 260 vakantiefoto's van Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)*** met andere accommodaties in Hurghada.

623 beoordelingen over Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)***

Goed resort voor je geld
Elly Lindeman
4-2-2012 zijn net terug van 8dagen in dit resort, had er een geen goed gevoel bij omdat de beoordelingen niet goed waren.Het is ontzettend mee gevallen, sommige mensen gaven het eten een onvoldoende,maar het eten was goed.Er stonden elke middag en avond koks buiten om gerechten klaar te maken, daar moest je soms in de rij staan.Het personeel is heel aardig, altijd in voor een praatje, vooral als ze wisten dat je uit nederland kwam.Dus mensen kijk niet te veel naar de beoordelingen.Er waren wel veel russen en japaners en egytenaren. Je had meer last van de egytenaren dan van de russen.

met partner, Feb. 2012
Mijn vakantie in Egypte was fantasties
Jeannette van Os
7-2-2012 Toen we aan kwamen konden we nog eten om 2 uur snachts. De volgende dag was ik jarig en kreeg een taart van het hotel. Echt een verassing. De hotel medewerkers zijn heel aardig en behulpzaam en de hele dag word er gepoetst en geboend. Elke dag werd onze handoek leuk gevouwen en het eten was heerlijk, grote variatie. Kortom een week van echt genieten. En als klapstuk mochten we langer in onze kamer blijven omdat we laat in de avond pas opgehaald werden voor het vliegtuig. Kortom super service en een heel leuke week. Bedankt Sunny Days Palasio Groetjes Sarah.

met partner, Jan. 2012
Het is een zeer goed verzorgd resord
van bokhoven p
16-1-2012 De algemene indruk is zeer goed, Veel russen maar is heel goed onder controle geen overlast of last van, Het eten is naar de russen gemaakt, Maar er is eten is overvloed en er is altyd wat voor de andere gasten, Het personeel is zeer vriendelijk, de kamers zeer schoon,De prijs en kwaliteit is zeer goed, Het personeel over het algemeen is zeer vriendelijk en behulpzaam,Er wordt ierdere dag schoongemaakt En over het algemeen is het hele complex zeer zuiver Haast geen vuil en wordt direcht opgeruimt als er wat ligt,De accommodatie is heel mooi enhet uitzicht heel goed,Wij zijn hier voor de zon in verband met mijn vrouw omdat ze bijwerken heeft van de medicijnen en gaan niet weg omdat d verzorging heel goed is, Betreft eten,enaccomodatie, Is het zeer aan te raden, Ik kom hier beslist terug,In het voor of na seisoen, En wens de gasten die echt een goede vakantie willen hier naar toe te gaan.

met oudere kinderen, Nov. 2011
5* bij touroperator max. 3-sterren waard
Richard
5-12-2011 Minpunten
Eten wordt lauwwarm danwel koud geserveerd
Etensbakken vaak leeg en aanvulling kan heel lang duren
Weinig variatie van het eten
Lange wachtrijen (tot 28 pers. voor jou)
Russen plunderen de etensbakken door eten hoog op te stapelen op de borden. Remy-gehalte onder Russen is groot! Ikke ikke ikke en de rest kan stikken gaat elke dag opnieuw op. Lijkt of de Russen in eigen land nog steeds in de hongerwinter verkeren en hier helemaal los gaan.
Drank wordt deels in kleine plastic bekertjes gedaan
Sommige pesoneelsleden erg onbeschofd (kennelijk a.g.v. gedrag van de Russen).
Waterlekkage fontein in badkamer (werd overigens wel dezelfde dag nog gerepareerd)
Na uitchecken worden koffers buiten voor de deur gezet, waarbij wel bewaking was, maar die verdween na 17:00 uur, waarna koffers onbeheerd buiten stonden.

Pluspunten
Accomodatie is goed
Direct aan zee
Winkeltjes op eigen resort
Winkels buiten resort op loopafstand
Oude en nieuwe stadsdeel met taxi voor 2 tot 4 euro bereikbaar

met jonge kinderen, Okt. 2011
Slechtste vakantie ooit
Debbie
29-10-2011 Ik ben jaloers op de mensen die naar een ander hotel mochten. Wij hebben hier 10 dagen gezeten omdat er volgens onze reisorganisatie niets anders meer vrij was? Maar wat was het slecht. Alleen maar russen,polen etc. Eten was ronduit slecht. Personeel van bars etc. wel vriendelijk mkaar personeel van de balie onbeschoft.
Kamer in slechte staat, slot sloot bijv. niet goed.
Geen water op de kamer, heel apart en nog nooit meegemaakt.
Geen hotel waar je als nederlander wil zitten.

met partner, Okt. 2011
Uitstekende ligging, schoon, eten zoals verwacht
Schollevaar
4-11-2011 Dit enorme hotel is een oase bij het chaotische Hurghada. Het is niet noodzakelijk om van het terrein af te komen omdat je er alles hebt: kapper, restaurants, all inclusieve restaurant, stranden, huisrif, kortaaltuin om te snorkelen, klein strandje, groot zonnebed gebied zonder strand maar wel met ca. 1 tot 1,5 meter diepe koraalruin. (Neem je snorkelset mee als je Nemo wilt ontmoeten). Ziekenhuis 150 meter lopen, dancing/openlucht discotheek was niet druk maar wel goeie dance muziek.

Mensen die het eten een 1 geven zijn niet goed snik. Ik heb 2 keer in een all inclusive hotel gezeten en het eten was vergelijkbaar. Je gaat niet verhongeren!

2x geweest word steeds slechter.
zonzoeker
18-10-2011 eten rond uit slecht,veel russen asos. personeel alleen oog voor de dames uit rusland . nee niet meer jammer was oke toen het nog de andere eigenaar had /

Erg tegengevallen
Joyce & Fabian
5-10-2011 Van 22 september tot en met 1 oktober 2011 zijn wij naar Hurghada geweest. Helaas is ons resort (Sunny Days El Palacio) ons erg tegengevallen door de vele Russen en alles wat erg gericht was op de Russen zoals het eten.
Het eten was erg smaakloos. En bij het ontbij geen enkel broodbeleg, ja een gekookt ei! 's Middags kon je pizza's eten, deze waren wel goed te eten.
De Russen werden erg voorgetrokken bij de bar, ook was er weinig tot geen gekoeld water (soms wel bij de beachbar).
Het personeel was niet altijd even vriendelijk, alleen Mr. Shaban de meneer van de handdoeken was erg vriendelijk en vondt het leuk om iemand weer te zien uit Holland.
Onze reisleidster Samira heeft ons heel goed geholpen en ons overgeplaats naar Azur Arabella, daar hebben nog heerlijk van onze vakantie genoten.
Dit resort raden wij absoluut NIET aan voor Nederlanders.

Lekkere week gehad
jolande
11-9-2011 weekje in Palacio geweest, viel mij na lezen Zoover 100% mee. Wel erg veel (+/- 90%) Russen, Polen en Tsjechen maar waren meest jongelui en ik heb er geen last van gehad. Rest percentage arabische families. Dus geen Nederlanders gezien. Was wel een beetje eenzaam. Resort erg groot maar schoon en netjes. Eten vaak hetzelfde maar genoeg keus dus kun je elke dag iets anders kiezen, smaak was goed en werd voldoende aangevuld, je moest er alleen voor in de rij staan. Snorkelen het mooist op de kop van linker hotelvleugel. Animatieteam was enthousiast en deed z'n best. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Wat mij echt tegenviel was de stad Hurghada: vies, lelijk, ongezellig, onaf, kortom: lelijke stad, in tegenstelling tot Sharm el Sheik.

Voor mij nooit meer
maaike van boxtel
19-8-2011 Kamers schoon en mooi! Ligging ook goed, mooie lagune en mooi strand! Eten afschuwelijk, veel keus maar vaak niet goed gaar, glazen, kopjes, borden en bestek niet schoon! Laatste dag een voedselvergiftiging opgelopen waardoor ik de gehele terugvluucht op de wc heb gezeten! Personeel chaggerijnig en totaal niet vriendelijk of behulpzaam. Veel associale Russ Kortom dit hotel is geen 4 sterren waard!

6,7
4,9